2 Slaapkamers Apartment

Fréjus,  Var,  Provence-Alpes-Côte d'Azur,  Frankrijk
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 67 sqm
  • Bouwjaar: 1800
  • Unieke locatie in een voetgangersvrij kathedraalplein
  • Volledig uitgerust herenhuis appartement op twee niveaus met uitzicht op plein, voor 4 personen
  • Ruim terras op het zuiden met tuinmeubilair en BBQ
  • 2 km van de prachtige stranden en het tweelingresort St Raphael
  • Lokaal winkelen voor de deur en twee keer per week markten
  • Parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt
  • Winstgevende vakantie verhuur bedrijf beschikbaar indien gewenst
  • Directe vluchten van de meeste regionale luchthavens naar Nice
  • Busdienst van de luchthaven van Nice naar het centrum van Frejus
  • Perfecte locatie voor uitstapjes naar Nice, Cannes, Monaco en St Tropez

Details

Fijn recent gerenoveerd appartement in het historische centrum van Frejus met uitzicht op het charmante kathedraalplein met zijn levendige openluchtrestaurants en tweemaal per week markten. Dit comfortabele, goed uitgeruste huis slaapt slechts 2 km van twee stranden van een omgebouwd Provençaals herenhuis op slechts 2 km van prachtige stranden en heeft een groot zonneterras op het zuiden.

Frejus ligt tussen Cannes en St Tropez in de monding van de rivier Argens op een locatie die werd gekozen door Julius Caesar in 49 v.Chr als zijn eerste marinebasis in Frankrijk. Dit rijke Romeinse erfgoed is zichtbaar in de hele stad, die trots de overblijfselen van het grote aquaduct, het Romeinse theater en de arena bewaart.
Het middelpunt van de stad is het historische kathedraalplein met de beroemde gotische kathedraal met mozaïekkoepel, met een 12e-eeuwse achthoekige doopkapel en pittoreske kloosters. Met zijn charmante Micocoulier-bomen en openluchtrestaurants, biedt dit voetgangersplein, waar ons appartement zich bevindt, twee keer per week een markt met lokale producten en ambachten op woensdag- en zaterdagochtend.

Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping verdiepingen van het omgebouwde herenhuis (mede-eigenaren op de eerste en begane grond), bereikbaar via een steile steengroeve betegelde trap ten dienste van het gebouw, waar we interessant gebruik hebben gemaakt van de oorspronkelijke accommodatie door een woonruimte te creëren die comfortabel kan slaap vier personen, oplopend tot zes als de slaapbank in de woonkamer beneden wordt gebruikt.

Het eerste niveau heeft een mooie grote woon- / eetkamer met een open volledig ingerichte keuken en dubbele balkonramen die uitkomen op het plein. De woonkamer is voorzien van een grote bank die kan worden omgezet in een tweepersoonsbed als nummers dat vereisen - we hebben de neiging deze extra optie alleen voor vrienden of familie te gebruiken. Vanuit deze kamer is er een ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een dubbele beglazing. De grote betegelde badkamer leidt ook uit de woonkamer en bevat een full-size bad, bad met douche, toilet en wastafel in grote spiegel ijdelheid eenheid. Een bijkeuken onder de trap naast de slaapkamer bevat de wasmachine en opslagruimte. Het gehele appartement is geheel betegeld.

Het bovenste niveau, bereikbaar via een kleine trap, beschikt over een ruime woonkamer die tevens dienst doet als tweede slaapkamer met comfortabel meubilair en een grote open haard, typisch voor de regio. Volledig glazen schuifdeuren openen naar het grote dakterras met een op het zuiden gelegen aspect en bieden een perfecte hele dag zon val voor zonaanbidders. Het terras heeft tuinmeubilair en een barbecue voor het genot van 'al fresco' maaltijden samen met een koelkast / vriezer voor het koelen van drankjes. Op dit niveau zijn er twee lederen banken van fijne kwaliteit, waarvan de grootste kan worden omgezet in een comfortabel tweepersoonsbed op ware grootte. Vanuit de woonkamer is er een doucheruimte met douchecabine, bidet, toilet en wastafel in een kleine wastafel. Beide niveaus hebben geluidssystemen, dvd-spelers en televisies - Britse tv-kanalen zijn beschikbaar via de internetverbinding via internet op de bovenverdieping.

Frejus is ideaal gelegen voor enkele van de mooiste stranden aan de Cote D 'Azur, het dichtstbijzijnde wezen in Frejus Plage, op slechts 2 km van het appartement, 10 minuten met de auto, goed bereikbaar met het busvervoer en op slechts 30 minuten lopen als u er klaar voor bent. Gelegen aan de westkant van Frejus Plage, ligt Port Frejus met zijn grote jachthaven en indrukwekkende jachten, ook een bezoek waard vanwege de goede restaurants en reguliere ambachtelijke markten. De zusterstad St. Raphael ligt in het oosten net voorbij Frejus Plage met een heerlijke haven, veel goede restaurants en een groot treinstation met kustroutes naar de interessante, levendige steden van Nice en Cannes en de blitse resorts van Juan Les Pins, Antibes, Menton en Monte Carlo - passagiersveerboten verlaten ook St Raphael voor de overtocht van een uur naar St Tropez. De geneugten van de Cote D'Azur wachten en Frejus is de ideale uitvalsbasis, een geweldige stad op zich en binnen handbereik van vele aantrekkelijke steden en dorpen met een schat aan historische en culturele bezienswaardigheden en niet te vergeten geweldige winkels. De meest populaire sporten zijn beschikbaar in de nabije omgeving - geweldige golfbanen, tennisbanen, watersporten en voor bergwandelaars, de uitdaging van het Esterel-gebergte. Regelmatige trein- en busdiensten vanuit het centrum van Frejus zorgen voor gemakkelijk transport langs de kust tot aan de Italiaanse grens.

Wat de zakelijke kant betreft, hebben we aanzienlijk succes gehad om het pand te verhuren als vakantiewoning op een commerciële basis voor bijna 25 jaar. We stopten pas in januari 2016 met de formele verhuur en beperken de bezetting momenteel tot onszelf plus vrienden en familie. We hebben altijd genoten van het appartement als een tweede huis, vooral buiten het seizoen, en door de jaren heen zijn onze vele vakantiegasten enorm onder de indruk van de unieke locatie in het historische centrum van de stad en van de standaard van de uitrusting en faciliteiten die worden geboden. We hebben de afgelopen jaren enorm genoten van het verbeteren van het onroerend goed, maar vinden dat het nu tijd is om het door te geven aan nieuwe eigenaren. Mocht een potentiële koper geïnteresseerd zijn in een vergelijkbare benadering van vakantieverhuur, dan weet ik zeker dat we uit eigen ervaring wat breed advies en begeleiding kunnen bieden. (Financiële rekeningen beschikbaar voor serieus geïnteresseerde partijen).

Het onroerend goed wordt te koop aangeboden tegen een prijs die alle meubels, accessoires en apparatuur omvat die de koper de mogelijkheid bieden om een turn-key appartement te verwerven als een fantastisch tweede huis met de optie om indien gewenst bewezen huurinkomsten te genereren. Ons eigendom is momenteel in handen van een Britse naamloze vennootschap (voor het eerst geregistreerd in 1991) en als potentiële kopers geïnteresseerd waren, konden aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd door onze aandelen in dit bedrijf te verwerven in plaats van een rechtstreekse verkoop van onroerend goed door het bedrijf, en door het vermijden van dure notariskosten van 7-8% van de aankoopprijs. Ideaal voor een gesyndiceerde aankoop bij meerdere partijen, geen zorgen over wisselkoersen, alle transacties uitgevoerd in GBP en het aankoopproces aanzienlijk verkort - meer details alleen op aanvraag verkrijgbaar bij serieus geïnteresseerde partijen.

Plattegrond

Lower level floorplan

Locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons