5 Slaapkamers Detached House

Formigal,  Leiria,  Portugal
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Grootte van de Woning: 17582 sqm
  • Perceeloppervlakte: 130622 sqm
  • Bouwjaar: 2002
  • Luchthaven 1 uur
  • Strand 20 minuten
  • Golf 30 minuten
  • Vrijstaande woning met royale plot
  • Dubbele garage
  • Uitstekende staat
  • Bijlage
  • Op loopafstand van lokale cafés

Details

Huis met 5 slaapkamers in een dorpsomgeving met een prachtig uitzicht en een bijgebouw. ​​

Deze accommodatie is een groot gezinshuis met 5 slaapkamers en 3 badkamers en wordt zonder verdere ketting aangeboden aan de markt. Het biedt een prachtig uitzicht over het dorp en ligt op slechts vijf minuten rijden van Caldas da Rainha.

Deze uitzonderlijke woning is onderhouden en onberispelijk verzorgd en biedt zowel veelzijdige als substantiële accommodatie. Het beschikt over een uitzonderlijk grote familie keuken / eetkamer, woonkamer, familie badkamer en vier slaapkamers op het hoogste niveau, plus een extra slaapkamer, keuken / woonkamer en badkamer in het gastenverblijf op de benedenverdieping.

Het pand ligt in het midden van een zeer royaal perceel en is omgeven door volwassen, goed gevestigde en prachtig aangelegde tuinen, en is toegankelijk via elektronisch bediende smeedijzeren poorten.

WONINGDETAILS

De voordeur van het pand leidt rechtstreeks naar de hal.

ENTREE HAL: tegelvloer. Radiatoren. Leidt naar een grote keuken / eetkamer die via dubbele deuren toegang biedt tot de loungeruimte. De gang leidt ook naar een familiebadkamer, een grote slaapkamer met een eigen badkamer met douche en nog drie tweepersoonsslaapkamers. Een van de slaapkamers wordt momenteel gebruikt als een studeer- / muziekkamer.

KEUKEN / EINDE: 17'8 "x 16'3" (5.18 x 4.88). Uitzonderlijk grote familie-keuken / eetkamer met een reeks basis- en bovenkasten, granieten werkbladen, dubbele spoelbak met afdruiprek en mengkraan. Boiler voor centrale verwarming en warm water. Gaskookplaat met afzuigkap, elektrische oven en ruimte erboven voor een magnetron.

Vanuit de keuken / eetkamer is er ook toegang via een trap naar het lagere maaiveld.

keuken is volledig betegeld. Raam aan de zijkant en een deur naar het zijterras. Centrale verwarming radiator. Dubbele deuren naar:

LOUNGE: 15'1 "x 15'4" (4.56 x 4.57). Met een prachtige stenen ingelegde open haard met recuperator en een decoratieve tegelvloer. Er is een raam aan de voorzijde van het pand met dubbele openslaande deuren naar de voor- en zijterrassen. Centrale verwarming radiatoren.

FAMILIE BADKAMER: Volledig betegeld en voorzien van een dubbele wastafel in een badmeubel met marmeren aanrecht. Er is een groot hoekbad met mengkranen. Een douchecabine met glazen deuren en een multi-sproeifitting en radio. Verwarmde handdoekdroger. Raam met uitzicht op de achterkant van het pand.

SLAAPKAMER 1: 10'11 "x 15'6" (3.04 x 4.57). Betegelde vloeren, ingebouwde dubbele kasten, radiator voor centrale verwarming, schuifpui naar het buitenterras.

MASTER SLAAPKAMER: 12'10 "x 14" (3.65 x 4.23). Betegelde vloeren, openslaande deuren naar buiten terras, ingebouwde dubbele kasten, radiator voor centrale verwarming. Deur naar:

ENSUITE BADKAMER: tegelvloer en wanden, wastafel in meubel, toilet, bidet en douchecabine. Venster aan de zijkant. Verwarmde handdoekdroger.

SLAAPKAMER 3: 11'5 "x 11'9" (3.35 x 3.35). Betegelde vloeren, raam aan de achterzijde, ingebouwde kasten en een radiator voor centrale verwarming.

SLAAPKAMER 4: 9'8 "x 11'8" (2.74 x 3.35). Betegelde vloeren, raam aan de achterzijde en een radiator voor centrale verwarming.

TRAPPEN LEIDEN VAN KEUKEN / EETHAAM TOT LAGERE BEGANE GROND: Trap leidt naar een ruime hal. Volledig betegelde vloer. Deur naar dubbele garage en buitendeur naar buitentuinen en terras. Hal leidt naar een gastenbijgebouw. ​​

GASTBESTAND HOOFDGEBIED: 25'2 "x 18'9" (7.62 x 5.49). De belangrijkste woonruimte bestaat uit een ruime zithoek, een eethoek en een volledig ingerichte keuken. De vloeren zijn betegeld met een aantrekkelijke decoratieve inlay. Externe deur geeft toegang tot de zijkant van onroerend goed. Groot raam aan de zijkant met uitzicht op de zijtuin met uitzicht op het dorp.

De keuken biedt een reeks basis- en bovenkasten, werkbladen met een dubbele roestvrijstalen spoelunit met afdruiprek en mengkraan. Er is ruimte voor een vrijstaand fornuis, een wasmachine, een vaatwasser en een droger, en een ruime opslagruimte onder de trap. Bijgebouw woonkamer leidt naar:

GAST BIJLAGE SLAAPKAMER: 10'7 "x 10'5" (3,04 x 3,05). Dubbele slaapkamer. Tegelvloer, raam, inbouwkast en radiator.

GASTEN BADKAMER: Aantrekkelijke badkamer met wastafel op voetstuk, toilet, bidet, ligbad en douche. Volledig betegelde vloer. Venster aan de zijkant. Verwarmde handdoekdroger.

GARAGE: Toegang vanaf de benedenverdieping. Volledig betegelde vloer. Steeds weer elektrische deuren, stroom en licht.

BUITENKANT

De elektronisch bediende poorten aan de voorkant van het pand openen naar een verharde oprijlaan met een verscheidenheid aan fruitbomen. . De oprijlaan biedt toegang tot de zijkant en de achterkant van het pand. Aan de achterzijde van het pand is een dubbele garage en een parkeerplaats voor meerdere auto's.

Ook aan de achterkant van het pand is een aantrekkelijke zithoek met een geïnstalleerde hot tub die bij het huis moet blijven. Een trap leidt naar de aangelegde en volledig omheinde tuin aan de zijkant van het pand. Dit gebied heeft stenen paden en grindgebieden die zijn geïnstalleerd voor onderhoudsgemak en zijn beplant met prachtige, gemakkelijk te onderhouden bomen, struiken en bloemen.

Er is ook een split-level terras perfect voor vermakelijk en buiten dineren. Dit geeft ook toegang tot volgroeide tuinen aan de zijkant van het huis.

Aan de voorzijde van het pand leidt een wenteltrap naar het bovenste terras op het hoofdniveau van het huis. De voortuin ligt op een gazon met bomen en struiken.

De tuinen aan de voor- en zijkant van het pand zijn ruim bemeten. Het gebied aan de zijkant is de perfecte plek om een ​​zwembad te installeren, indien gewenst.

Gelegen in een klein dorpje aan de rand van Caldas da Rainha, biedt deze accommodatie een prachtig uitzicht op het aangrenzende platteland en daarbuiten . Het dichtstbijzijnde strand van San Martinho en Foz de Arelho liggen op 20 minuten rijden, Caldas da Rainha en de dagelijkse groente- en fruitmarkt liggen op slechts vijf minuten rijden, net als de populaire maandagmarkt. Het middeleeuwse stadje Obidos ligt op 10 minuten met de auto, en Lissabon en de luchthaven van Lissabon zijn minder dan een uur.

Dit is een prachtig familiehuis, maar zou ook een ideaal vakantiehuis zijn, of zou kunnen zijn gebruikte een inkomstenversterker met behulp van de gastenbijlage op het lagere niveau.

Locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons