This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

3 Slaapkamers Detached House

Marpissa,  Cyclades Islands,  Griekenland
€449.000

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Grootte van de Woning: 183 sqm
  • Perceeloppervlakte: 4000 sqm
  • Bouwjaar: 1990

Details

Het huis ligt aan de oostkant van Paros op 1,5 km van het dorp Marpissa, uitkijkend over landbouwgrond richting het eiland Naxos met Ios in het zuiden. In het westen van het huis is er een reeks bergen.

Het huis is gebouwd in 1996 en volgt het traditionele ontwerp van de Parian met aan het ene uiteinde een toren met twee verdiepingen. Het is 163 vierkante meter groot. Het staat in een veld van 4000 vierkante meter omsloten door stenen muren. Evenals vijf oude olijfboom, fruit en notenbomen zijn geplant op verschillende punten rond het veld. Er is een goed werkende woning.

Het huis zelf heeft drie slaapkamers, allemaal met eigen badkamer, een grote woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een studeer / 4e slaapkamer. Elke slaapkamer heeft een eigen terras. Er is een grote garage en een carport.

Het huis is omgeven door gevestigde bloembedden met terrassen. Deze worden het hele jaar door verzorgd door een uitstekende tuinman.

Een pergola onder een natuurlijke rotspunt biedt een beschutte zithoek dicht bij het huis. Er is nog een beschutte zithoek ten westen van het huis.

Dit huis is de ideale plek om tijd door te brengen. Het ligt dicht bij de zee, waar eindeloze stranden om te zwemmen zijn. De bergen achter bieden kilometerslange paden om te wandelen en als je geïnteresseerd bent in bloemen en dieren in het wild is dit een paradijs. Het lokale dorp Marpissa biedt alle essentiële winkels.

Er is een ruime keuze aan uitstekende restaurants in de omgeving.

WATER: De woning is verbonden met de netspanning van het eiland. Er is ook een wateropslagtank (sterna) onder het terras aan de voorkant dat 80 kubieke meter water bevat. Deze watertank voldoet aan de meeste behoeften van het huis.

Elektriciteit: elektriciteit.
Wifi / telefoon.

Juridische status: Alle juridische documenten met betrekking tot de woning zijn in orde.
Opslag:
Garage
Er is een kleine opslagruimte voor windsurfers onder het keukenterras.

Lopende kosten: ongeveer E10.000 per jaar, inclusief belastingen en zakgeld.

Meubilair: door onderhandeling. Alle foto's en wat antiek zijn NIET beschikbaar.

Kijken: als je interesse hebt, zouden we bezichtigingen verwelkomen als we op het eiland zijn.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons