Hilltop Paradise met uitzicht op zee in Cilento

Laureana Cilento,  Salerno,  Campania,  Italië
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 6
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 265 sqm
  • Perceeloppervlakte: 20000 sqm
  • Bouwjaar: 1800
  • Prachtig uitzicht op zee en zonsondergangen
  • Gerestaureerde stenen boerderij en apart huisje
  • 10 km naar het dichtstbijzijnde strand
  • Uitstekend verhuurpotentieel
  • Een korte rit naar restaurants, cafés en winkels
  • Gevestigde tuinen met volwassen bomen, struiken en planten
  • Opties voor zwembad indien gewenst
  • Aan de rand van het Cilento Nationaal Park
  • Weg van alles op de top van een heuvel 350 meter boven de zeespiegel

Details

Boerderij, huisje en boshut allemaal met uitzicht op zee en zonsondergangen.
Volledig en prachtig gerestaureerd.
Rustig en ondergedompeld in de natuur.
Uitstekende verhuurmogelijkheden van boerderij, huisje en boshut.
10 km tot zandstrand.
Dicht bij dorpen, winkels en restaurants.
Dicht bij het Cilento Nationaal Park.
Geweldige locatie voor een 'retraite'.
Gereduceerde prijs (25 juli 2022)






Nerola BOERDERIJ en VERBLIJF en BOSHUT zijn volledig gescheiden en bieden allemaal een prachtig uitzicht op zee en zonsondergangen over de kust van Amalfi en Capri. Slechts 10 km naar het dichtstbijzijnde zandstrand van Baia di Trentova, Agropoli - een van de top 5 beste stranden in de Cilento. De locatie is vrij uniek met uitzicht op de zee en de kust van Amalfi, omgeven door een prachtig landschap. Dicht bij alles, maar weg van alles. Een gevoel van rust en ondergedompeld in de natuur op deze prachtige locatie geeft je het gevoel alsof je in het paradijs op een heuvel bent. Het hele jaar door is er een overvloed aan planten, kruiden en bomen. Alle soorten vlinders, vogels en gekko's leven gelukkig in hun natuurlijke omgeving.

Het pand ligt op een heuveltop, semi-landelijke locatie aan de rand van het Cilento National Park en dicht bij dorpen met restaurants, winkels en alle voorzieningen. Het dorp San Martino Cilento ligt op 2 km, Laureana Cilento op 2,5 km en het kleine stadje Torchiara op 6 km en het zandstrand, de jachthaven en het oude centrum van Agropoli op 8 km. Salerno ligt op 70 km. Napels ligt op 120 km. Rome is 320 km.
Gemakkelijk bereikbaar vanaf Napels of de luchthaven van Rome via de auto en hogesnelheidstreinen (directe verbindingen). Pompeii, Herculaneum, de Vesuvius en de kust van Amalfi allemaal binnen 90 minuten rijden.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Napels Capodichino. Er is een kleine luchthaven net buiten Salerno 'Amalfi Coast airport' met een paar vluchten in de zomermaanden die waarschijnlijk in de toekomst meer vluchten zullen aanbieden.

De eigendommen zijn aangesloten op leidingwater, elektriciteit, uitstekende wifi-verbinding die indien nodig kan worden opgewaardeerd naar een nog hogere snelheid. Warm water wordt geleverd aan de boerderij van een zonnepaneel. De centrale verwarming naar de radiatoren in de hele boerderij is door een pelletkachel die zeer efficiënt en zuinig is. Er zijn ook open haarden in de keuken, zitkamer en studeerkamer. De verwarming in het huisje en de boshut is van houtkachels.

De BOERDERIJ is gelegen op 2 verdiepingen van 200 m² en gebouwd in steen. Tijdens het restauratieproces hebben we zoveel mogelijk oude materialen gebruikt om het karakter van het huis te behouden (blootliggende stenen, balken, plafondlatten, dakpannen, vloertegels) en tegelijkertijd een elegant, rustiek en ruim familiehuis te creëren dat zou werken perfect als permanent of vakantiehuis. Het is een zeer lichte en ruime woning met veel raampartijen. Rolluiken aan de voorzijde van het pand.
Begane grond:
Open keuken/eetkamer van 7.7m x 4.5m (35 m²). Aan de ene kant is de verhoogde open haard, dubbel raam met uitzicht op zee. Via de kenmerkende stenen boog naar de keuken met inbouwkasten van 'maison du monde' in rustieke chique stijl met butlerspoelbak, vrijstaand frans dressoir, vaatwasser, hoge koelkast / vriezer, 5-pits gasfornuis / oven. Openslaande deuren naar het voorterras met pergola en uitzicht op zee en nog meer openslaande deuren naar de kruidentuin.
De tuinkamer van 4,5 x 3,9m heeft mooie boogdeuren die uitkomen op de kruidentuin. Hier zou nog een zitkamer of eetkamer van gemaakt kunnen worden.
De bibliotheek van 4,3 x 4m met ornamentaal bewerkte open haard, boekenplanken en 2 dubbele ramen met uitzicht op de boomgaard.
Zitkamer van 4.5 x 4.1m met open natuurstenen schouw, inrichting in marokkaanse stijl. Openslaande deuren naar het voorterras met uitzicht op zee en raam met uitzicht op de boomgaard. Deze zou gebruikt kunnen worden als 5e slaapkamer.
Garderobe van 2.9 x 1.1m met wc, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Deze kan indien nodig worden omgebouwd tot een doucheruimte.
Eerste verdieping:
Hoofdslaapkamer: 4,3m x 4m met groot raam met uitzicht op zee en nog een raam met uitzicht op de kruidentuin (boven de tuinkamer).
Ensuite badkamer 2,9 x 2,8 m met bad op pootjes 1,8 m lang, openslaande deuren met uitzicht op zee en sterrenhemel (vanuit het bad) naar de kust van Amalfi, stenen wastafel, verwarmd handdoekenrek, wc.
Slaapkamer 2: 4.3m x 4m met groot raam met uitzicht op zee en verder raam met uitzicht op de boomgaard.
Slaapkamer 3: 4m x 4m met 2 grote ramen met uitzicht op de boomgaard en het achterterras.
Slaapkamer 4: 3.8m x 2m met 2 grote ramen die uitkijken op de kruidentuin (kan indien nodig gemakkelijk worden omgebouwd tot een 3e badkamer).
Doucheruimte 3m x 1.7m met grote douche, wastafel, wc en bidet. Raam naar olijfterras.

Het COTTAGE met prachtig uitzicht op zee ligt 30 meter van het hoofdgebouw en is volledig privé en afgezonderd met een eigen voorpatio, lager gelegen terras en zijtuin.
Het is gebouwd in steen en heeft een oppervlakte van 65 m² op de begane grond en tussenverdiepingen.
Begane grond:
De leefruimte is open en tot aan de houten dakspanten.
Zit/eetkamer met houtkachel en voorzien van grote boogdeuren naar de patio met prachtig uitzicht op zee en zonsondergangen. Er is een slaapbank zodat er nog 2 personen kunnen slapen.
Keuken met openslaande deuren naar de patio met pergola en uitzicht op zee. Ruime doucheruimte met natte ruimte met glazen panelen, groene glazen wastafel, wc en bidet, houten plafond en tegelvloeren.
Slaapkamer op mezzanine: Open tot aan de spanten met voldoende stahoogte. Galerij om zitkamer over het hoofd te zien. Dubbel raam met uitzicht op zee en openslaande deuren met uitzicht op zijtuin.
Tuin: privéterras met uitzicht op zee, overdekt door pergola. Zijtuin met olijfbomen, enorme calistamon, sinaasappelboom en struiken. Hangmat tussen de olijfbomen. Rotstuin vooraan met kruiden, planten en struiken. Lagere patio waar in de zomermaanden een dompelbad is en in de winter nog een zitgedeelte. Aangebouwde berging aan de achterzijde van het huisje.

De WOODLAND CABIN ligt op een andere rustige plek weg van de boerderij, omgeven door bomen en met een spectaculair uitzicht op zee. Het is toegankelijk vanuit de tuin en heeft ook een eigen toegang te voet vanaf de privérit. Het wordt momenteel gebouwd en zal in het vroege voorjaar van 2023 worden opgeleverd.

De TUINEN:
Groot terras aan de voorzijde en verhard terrein met voldoende ruimte voor ligbedden, tafels en stoelen met uitzicht op zee visie.
Overdekte pergola aan de voorzijde van het huis van 8x x 3m.
Kleine boomgaard met amandel-, citrus- en pruimenbomen.
Omheinde kruidentuin met 2 grote verhoogde bedden voor kruiden en groenten, betegelde en deels afgesloten houtopslag, terracotta potten, olijfboom.
2 terrassen aan de achterzijde van het huis met olijf, granaatappel, pruim, appel , peren-, hazelnoot-, cacao- en vijgenbomen.
Er zijn verschillende vlakke gebieden in de buurt van het huis voor een verdere moestuin indien nodig.
Grote aluminium schuur van 5x x 2,5m voor gereedschap, tuinmeubelen etc in een afgelegen gebied.

Er zijn verschillende opties waar een zwembad kan worden geplaatst om optimaal te genieten van het spectaculaire uitzicht op zee (niet inbegrepen in de prijs). Er is een optie voor een bovengronds of ondergronds zwembad, we kunnen u adviseren en de laatste informatie geven over de nieuwste eisen van de gemeente.

Het LAND rondom het pand is 2 hectare (20.000 m²) .
Het land ligt achter de eigendommen met terrassen en strekt zich uit tot aan de laan die aan beide zijden wordt begrensd door een beekje om de grenzen te markeren.
Er is een waterput van 50 meter diep met pomp aangesloten op beide woningen. Beide eigendommen zijn ook aangesloten op het leidingwater.
Ondergrondse navulbare gastank van 500 liter.
De directe omgeving van het huis en het huisje is ongeveer 1 hectare groot en bestaat uit:
Achterterras met uitzicht op zee met olijfbomen , vijg, pruim, granaatappel, perzik, peer, hazelnootbomen, rode druiven en rozemarijnstruiken. Voortuin met uitzicht op zee, plantenbedden met volwassen struiken en planten omsloten en afgezonderd aan de zijkant met laurierhaag van 1,80 meter. Kleine boomgaard met citrus- en fruitbomen.
Grind siertuin met 2 verhoogde kruiden/groenteperken.
Tuin en terras rondom huisje met olijfbomen, wijnstokken met witte druiven, blauweregen, klimplanten en volwassen struiken.
Lagere terras voor het huisje staan fruitbomen met oa kersen, pruimen, perziken en granaatappel .

De toegang voor voertuigen is een privépad van 300 meter tot aan de boerderij en het huisje.
Er zijn 2 zoetwaterstromen die de grens aan weerszijden van het land markeren tot aan de asfaltweg .
Vanaf de weg gaan er wegen naar beneden naar Agropoli en omhoog naar de dorpen. De plaatselijke gemeente is bezig met het verbeteren en verbreden van de baan en met nieuwe straatverlichting.
Het dorp San Martino ligt 2 km boven het huisje en heeft 2 cafés, een apotheek en een kleine kruidenierswinkel.
De het middeleeuwse dorp Laureana Cilento ligt ook op 2,5 km en heeft een klein hotel/restaurant, een klein postkantoor en een gemeentehuis.
De oude en nieuwe stad Torchiara ligt op 6 km afstand, waar tal van door een familie gerunde winkels, 2 restaurants, pizzeria , 3 supermarkten, bakker, fruitwinkel, delicatessenwinkel, wasserette, bank en postkantoor. Op woensdagochtend is er een kleine markt.
Er is een reeks mooie kustdorpen met zandstranden op korte rijafstand.
Het dichtstbijzijnde strand is bij Baia di Trentova met een mooie baai buiten Agropoli, op 10 km afstand.
Er is ook het uitgestrekte strand, bars en restaurants aan de Lungomare (kust) in Agropoli. Santa Maria di Castellabate is een mooi en traditioneel kustplaatsje met verschillende stranden en tal van restaurants met uitzicht op de zee en op slechts 20 minuten rijden. San Marco di Castellabate is ook een klein kustplaatsje met een Thalasso Spa aan de jachthaven. Ogliastro Marina, Montecorice, Case del Conte, Agnone, Acciaroli .......... en nog veel meer richting het zuiden.
De stad Amalfi is 1 uur en 15 minuten, Positano 1 uur en 30 minuten, Sorrento 2 uur. Capri is te bereiken met de veerboot vanuit Salerno (april tot oktober) en Agropoli (juli en augustus).
Dit gebied is aangewezen als de Blauwe Vlag die staat voor schoon en veilig water en stranden.
Op weg naar de heuvels en bergen van het Cilento Nationaal Park zijn er honderden zeldzame wilde bloemen, orchideeën, wilde zwijnen, kloven, watervallen en kilometers kunnen rijden zonder een ziel te zien.

Het gehele pand wordt volledig gerestaureerd verkocht .
Zowel de boerderij, het huisje als de boshut zouden gemakkelijk kunnen worden verhuurd.
Video van woningen beschikbaar via whatsapp of Youtube.






Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons