Ruim huis met 4 slaapkamers en groot verwarmd zwembad

Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil,  Dordogne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrijk
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 145 sqm
  • Perceeloppervlakte: 2 Acres
  • Bouwjaar: 1970
  • Groter dan gemiddeld verwarmd zwembad 10m x 6m
  • Aantrekkelijke verlichting aan achtertuin en zwembad, en automatische veiligheidsverlichting aan voorzijde
  • Imposant, elegant pand op een terrein van ongeveer 2 hectare en klein bos
  • In een belangrijke belangrijke toeristische stad met geweldige faciliteiten
  • Nieuwe Fosse Septique geïnstalleerd in 2017
  • Zeer aantrekkelijk zwembad en tuin aan de achterzijde
  • Open keuken, eet- en zithoek
  • Kalme en rustige omgeving met bossen en velden aangrenzend
  • Volledig onderkelderd geschikt om te verbouwen tot extra woonruimte
  • Gezellig en warm met centrale verwarming en houtkachel

Details

Dit is een ruim huis met 4 slaapkamers (een op de woonverdieping) en een groter dan gemiddeld, verwarmd zwembad. Dit elegante pand, gebouwd in ongeveer 1978, ligt imposant in het midden van ongeveer 2 hectare grond inclusief een klein bos, net boven het prachtige toeristische stadje Les Eyzies de Tayac. Omgeven door bossen, velden en natuur, profiteert het van een grote hoeveelheid ruimte en een rustige omgeving. Er is een klein huis/bungalow met één verdieping op het land aan de achterzijde van het pand, dat goed wordt afgeschermd door bossen en verschillende groenblijvende laurierstruiken. Er zijn geen andere naaste buren. De laan aan de voorzijde van het pand is erg rustig met nauwelijks passerend verkeer.

Tijdens de zomer wordt het huis gerund als een succesvol vakantieverblijf, dus er is een zakelijke kans als dat aanspreekt. Het is ook perfect om het hele jaar door te wonen, of als vakantiehuis.

Dit goed gebouwde huis heeft twee hoofdverdiepingen en een volledige kelder.

De kamers zijn ruim en elegant met veelal hoge plafonds.

De 'L'-vormige woonkamer en eetkamer zijn bereikbaar via een stenen trap en dubbele deuren op een klein terras aan de voorzijde van het huis. Bij binnenkomst is de eetkamer direct voor u en de keuken aan de rechterkant. Aan de linkerkant als u de voordeuren binnenkomt, is een vierkante lounge met een grote stenen open haard. Er is een tweepersoons slaapkamer met inbouwkasten, en een badkamer met bad en regendouche tegenover op deze verdieping, en ook de deuren naar de bovenste verdieping en de kelder.

Satelliet-tv en wifi zijn beschikbaar.

Een omsloten, gebogen houten trap leidt naar boven, en als je door een deur aan de bovenkant draait, kijk je uit op een grote eenpersoonskamer met ingebouwde lage kastopslag en dakkapel, met uitzicht over de boomtoppen naar de voorkant. Rechts van deze slaapkamer is er een grote open werk-/slaapruimte met ingebouwde lage kastruimte, aangrenzend een doucheruimte en een apart toilet. Aan het einde van de open ruimte leidt een deur naar een prachtige ruime hoofdslaapkamer met een geweldig uitzicht over de boomtoppen. Er is een tweepersoonskamer aan het einde van een kleine gang als u bovenaan de trap naar links gaat, groot genoeg voor een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Ook deze slaapkamer heeft een ingebouwde lage kastruimte en uitzicht op het bos.

De inrichting is overwegend neutraal en wit met wat behang. Er is overwegend secundaire beglazing en overal centrale verwarming via radiatoren. Er is een houtkachel in de woonkamer en een veel grotere in de kelder die het water en alle radiatoren efficiënt verwarmt. Er is de mogelijkheid om alleen het water te verwarmen door de radiatoren uit te zetten, en eenmaal verwarmd tot een goede temperatuur gaat het warme water tot 3 dagen mee. Deze ketel is ook aangesloten op gas via een cisterne aan de zijkant van de achtertuin, dus er is de mogelijkheid om in plaats daarvan gas te gebruiken. Er is ook een aparte elektrische watertank.

De keuken is dit jaar gerenoveerd en heeft nu glanzende nieuwe ivoren deuren, een eiland en eiken werkbladen. Nieuw dit jaar zijn een Smeg serie en vaatwasser en een Teka dubbele spoelbak. De wasmachine is verplaatst in de kelder met een waslijn buiten bij de hand, en er is ook een lange waslijn in de achtertuin. De keukenverlichting is zeer flexibel en de lichtbak geeft sfeer.

Een andere grote update dit jaar is de vloer, die nu overal prachtige beige en crèmekleurige travertijntegels heeft, waardoor de hele woon/eetkamer/keuken gebied een echt gevoel van licht en ruimte.

Als u naar buiten gaat, is er een groot terras met barbecue en een pergola met gordijnen. Vanaf hier zijn er balustradetrappen die naar het zwembad leiden. Stapstenen leiden naar het terras bij het zwembad onder een mooie houten kamperfoelie en met blauweregen begroeide pergola. Het zwembad wordt omlijst door veel gevestigde aantrekkelijke planten, bomen en struiken, waaronder wijnstokken en een vijgenboom, en beschikt over een kleine fontein.

Het zwembad van 10m x 6m heeft een Romeinse eindtrap en heeft een comfortabele diepte van 1,25m. Het zwembad kan op koude dagen worden verwarmd via een zeer voordelige zwembadverwarmer en een zonnescherm houdt het warm tijdens de zonnige dagen.

In de grond op afstand bedienbare verlichting is geïnstalleerd rond het zwembad, op de trappen en in de tuin, waardoor het een aangename ruimte is om tijd door te brengen tijdens lange zomeravonden. Er is ook automatische sensorverlichting aan de voorkant van het pand en verlichting aan de poorten aan de voorkant.

Er zijn veel bomen in en om de voortuin en een border van struiken en bomen rondom het gazon. Er is een klein bos dat zich uitstrekt van de ene kant van de poort aan de voorkant tot het einde van de achtertuin die een 'L'-vorm vormt. De ingang van het pand is via witmetalen poorten en vervolgens langs een oprit naar en rond een groot verhoogd eiland vol met gevestigde struiken en bloemen. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's op de oprit, en een carport aan de zijkant

Een kamer in de kelder herbergt de cv-ketel, warmwatertank, zwembadfilterpomp, een gootsteen en de wasmachine . Er is ook een waterontharder in deze kamer, hoewel we deze nooit hebben gebruikt. Net buiten door de grote dubbele garagedeuren is een kraan met tuinslang en ook de zwembadverwarming. Dit buitenterrein wordt verlicht door automatische veiligheidsverlichting. De kelder kan indien nodig gemakkelijk worden omgevormd tot verdere accommodatie en aan het andere uiteinde zijn al twee ruime kamers gevormd. De grote open ruimte in het midden herbergt momenteel een tafeltennistafel, een pooltafel en de grasmaaier, maar het kan evengoed comfortabel plaats bieden aan ten minste 2 grote auto's.

Er zijn verschillende verbeteringen aangebracht aan het huis en tuin sinds het door ons in 2011 is aangekocht. De badkamer beneden is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, het zwembad en de terrassen zijn toegevoegd. De tuin die het zwembadgedeelte omlijst, werd gevormd en een houten pergola en de trappen en de fontein werden gecreëerd om de hele omgeving te verbeteren. In 2015 zijn enkele balustradetrappen naar het zwembad toegevoegd, samen met op afstand bedienbare verlichting rond het zwembad en de tuin. Er is sensorverlichting aan de voorzijde van de woning en bij de voorste poorten. Eind 2017 is er een nieuwe fosse septique van 4000 liter geplaatst.

De omgeving is bosrijk en heerlijk rustig. Het is een korte rit bergafwaarts naar het dorp met zijn verschillende winkels, dokterspraktijk, apotheek, postkantoor, geldautomaten en restaurants, allemaal in een prachtige omgeving aan de rivier. Les Eyzies is een populaire toeristenplaats en is goed geschikt voor de vele bezoekers die er elk jaar komen, voornamelijk van april tot oktober. Er zijn een aantal cafés en restaurants in de stad die alles bieden, van pizza's en afhaalsnacks tot bekroonde gastronomische lekkernijen, en sommige restaurants blijven het hele jaar open. De twee dichtstbijzijnde grotere steden Le Bugue en St Cyprien liggen op ongeveer 10 minuten met de auto en hier vindt u grotere supermarkten (Carrefour, Lidl, Aldi, Intermarche) en in Le Bugue zijn banken. De grotere middeleeuwse stad Sarlat ligt op ongeveer 25 minuten rijden en hier zijn meer diensten en officiële kantoren te vinden, evenals grotere winkels.

Er zijn verschillende interessante bezienswaardigheden in de omgeving en het huis is perfect gelegen voor belangrijke bezienswaardigheden zoals de grotschilderingen van Lascaux, het middeleeuwse Sarlat, Domme, Castelnaud, La Roque Gageac en nog veel meer. Les Eyzies heeft fascinerende prehistorische banden, een museum, de Font de Gaume en verbazingwekkende en prachtige grotten, en is gelegen langs de enorme rivier de Vezere. Voor fijnproevers zijn er 13+ restaurants in de stad, en verschillende leuke plekken om heerlijk eten te vinden in dit gebied!

Les Eyzies ligt op ongeveer een uur rijden van Bergerac Airport (Ryanair), en iets meer van Brive Airport (Ryanair). De luchthavens van Bordeaux (Easyjet) en Limoges (Ryanair) liggen op 2 tot 4 uur rijden. Het rijden vanuit Calais duurt ongeveer 9 uur, afhankelijk van de haltes en verkeersomstandigheden.

Plannen zijn hier bijgevoegd. Meer foto's en informatie kunnen op verzoek worden verstrekt.

Sommige meubels kunnen indien nodig afzonderlijk worden gekocht.

Plattegrond

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons