This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Vrijstaand huis met tuin en zwembad

Villanueva del Trabuco,  Málaga,  Andalucía,  Spanje
€985.000

Overzicht

  • bedrooms 7
  • bathroom 7
  • Grootte van de Woning: 569 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1219 Acres
  • Bouwjaar: 1920
  • Vrijstaand huis met aparte onafhankelijke villa
  • Privé ecologisch zwembad en poolhouse
  • Volledig volledig gerenoveerd
  • Vijf terrassen
  • Binnenplaats
  • Twee keukens
  • Zeven slaapkamers
  • Zeven badkamers
  • Perceel van 1.219 m²
  • Mooie volgroeide tuinen

Details

Eigendom verlaagd van £ 1.125.000. Geprijsd om te verkopen.

Inkomensmogelijkheid! Een werkelijk unieke, volledig gerenoveerde traditionele Cortijo op het rustige Andalusische platteland, maar toch in de nabijheid van zowel Malaga als Granada.

Beschrijving van het pand: Cortijo Piedra is een traditionele boerderij die uitgebreid is gerenoveerd tot hoge specificaties . Met behoud van het traditionele karakter, zijn stijl en up-to-date voorzieningen toegevoegd voor het moderne leven. Het pand is in uitstekende staat en de privétuinen zijn op een zeer hoge standaard onderhouden.

De accommodatie is verdeeld over twee hoofdverdiepingen. Een uitnodigende entree op de begane grond geeft toegang tot de knusse familie woonkamer met de originele open haard en een moderne, efficiënte houtkachel. Vanuit de woonkamer is er een bibliotheek met openslaande deuren naar de eigen binnenplaats. De binnenplaats heeft overal originele geplaveide stenen en een prachtig latwerk dat een heel speciale sfeer creëert.

De ruime en elegante eetkamer ligt aan de oostkant van het huis, wat een geweldige vermakelijke ruimte is in de wintermaanden. Het kantoor leidt ook naar de eetkamer die karaktervol is dankzij de zichtbare originele stenen muren. De flexibiliteit van het pand betekent dat dit indien gewenst kan worden gebruikt als een extra tweepersoonsslaapkamer.

De keuken is uniek ontworpen in overeenstemming met de rest van het pand; het is het middelpunt van het huis met veel opberg- en werkruimte. Er zijn twee grote ramen naar de tuin en openslaande deuren naar het terras, waardoor de keuken in de zomer koel en in de winter warm blijft. De keuken beschikt ook over een houtkachel, ideaal voor tijdens het koken in de winter.

De originele trap leidt naar de tweede verdieping en biedt een grote keuze aan kamers, allemaal licht, luchtig en individueel ontworpen - de meeste waarvan een prachtig uitzicht. Alle kamers hebben werkende luiken, prachtige balkenplafond, oude stenen muren en worden gecomplementeerd door subtiele verfkleuren en een eigen luxe eigen bad of douche. Sommige hebben zelfs openslaande deuren naar een privéterras met uitzicht op het oude klooster, dat elke avond wordt verlicht in het schilderachtige dorpje Archidona.


Het terrein van het pand:
Het het charmante omheinde terrein is slim ontworpen om een reeks kleine tuinen te creëren met een scala aan verschillende gebieden om te ontspannen in de zon of in de schaduw. De tuinen zijn de afgelopen 15 jaar perfect verzorgd. Prachtige volwassen rozenstruiken die de hele tuin bedekken, een scala aan verse kruiden, olijfbomen en druivenranken maken de buitenruimte echt uniek in dit gebied van Spanje.

Binnen de tuinen is er een speciaal ontworpen ecologisch zoetwaterzwembad, heerlijk voor een verfrissende duik zonder schadelijke chemicaliën. Het zwembad wordt ook compleet geleverd met een poolhouse dat niet alleen het ultramoderne zwembadsysteem herbergt, maar ook een geweldige ruimte is om te entertainen.

Er zijn verschillende bijgebouwen die bij het pand horen. Dit alles zou verder ontwikkeld kunnen worden om extra huisvesting te creëren en waarde toe te voegen aan het bestaande vastgoed. Momenteel wordt één ervan gebruikt als bijkeuken en de rest als grote opslagruimtes.

De privébinnenplaats en het terras zijn extreem ruim, licht en luchtig en bieden een vredige oase om gewoon te ontspannen en tot rust te komen. Stuk voor stuk een fantastische uitbreiding van de woonruimte.

Er is ook een beschutte parkeerplaats direct buiten de hoofdingang en een andere parkeerplaats voor het zelfstandige gedeelte van het pand, met ruimte voor drie auto's.


Aparte zelfstandige villa:
Naast het grote woongedeelte is er ook een apart aangebouwd, op zichzelf staand woonhuis.

De accommodatie is verdeeld over twee hoofdverdiepingen. Een uitnodigende hal op de begane grond geeft toegang tot de familie woon- en eetkamer met prachtige hoge balkenplafonds en een efficiënte houtkachel. De woonruimte heeft openslaande deuren naar een eigen privéterras, wat een fantastische ruimte is om te entertainen.

Vanuit de woonkamer aan de rechterkant is de keuken, die is uitgerust met alle moderne faciliteiten, waaronder een koelkast met vriesvak, een wasmachine en een vaatwasser. De keuken heeft voldoende opberg- en werkruimte. Aan de linkerkant is de grote badkamer met mooie betegelde wanden en een groot ligbad. Er is ook een grote bergkast, planken voor linnengoed enz.

De indrukwekkende open trap compleet met kroonluchter leidt naar de tweede verdieping met twee prachtige slaapkamers, elk met een fantastisch uitzicht op de bergen van Granada. De hoofdslaapkamer heeft een eigen privéterras met 180 graden uitzicht op Archidona en een luxe doucheruimte met prachtige Marokkaanse tegels. Alle kamers zijn voorzien van werkende rolluiken en nieuwe elektra.

Deze woonruimte kan geheel los van het hoofdhuis worden verhuurd, waardoor het hele jaar door een gezond inkomen wordt gegenereerd.

Algemene opmerkingen:
Er is een ultramodern alarmsysteem geïnstalleerd dat indien nodig directe toegang heeft tot de hulpdiensten.
In beide woonruimtes is centrale verwarming geïnstalleerd.
Geheel nieuwe elektra en sanitair.

Locatie:
Cortijo Piedra is perfect gepositioneerd net buiten het kleine stadje Villaneuve del Trabuco en in een van de mooiste landschappen van Spanje, omgeven door olijfvelden en genesteld in de uitlopers van de Sierras.

Villaneuva del Trabuco is een schilderachtig stadje met veel tapasbars en restaurants. Het heeft een geweldige gemeenschapsgevoel met veel faciliteiten, waaronder een wekelijkse straatmarkt en een supermarkt.

De uitstekende locatie van Cortijo Piedra geeft u een keuze uit meer dan 20 golfbanen en de nabijheid van Malaga en Granada biedt een brede verscheidenheid aan restaurants, winkelcentra en historische monumenten zoals het Alhambra-paleis. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor een scala aan activiteiten, zoals:
          
Achtergrond en zakelijk potentieel:
Cortijo Piedra werd van 2009 tot 2013 gerund als een succesvolle boutique bed and breakfast. Het bedrijf werd bekroond een Certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor, evenals de prestigieuze Tripadvisor Travellers Choice Award. Deze bedrijfsreputatie van onschatbare waarde is een duidelijke aanwinst voor elke toekomstige eigenaar.

Hoewel het uiterst succesvol was, werd het gerund als een lifestyle-bedrijf en heeft het daarom uitgebreide mogelijkheden om voort te bouwen op de uitstekende reputatie en de inkomsten te maximaliseren. De website is bewust live gelaten en is beschikbaar voor afzonderlijke onderhandelingen. Dit is echt een bijzonder perfect gevormd pand!

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons