This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

LUXE VILLA PLUS OMBOUW SCHUUR & ZWEMBAD

Mortágua,  Viseu,  Portugal
€475.000

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 350 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1000 sqm
  • Bouwjaar: 2008
  • 3 prachtige karakteristieke woningen op een rustige, landelijke locatie en toch dicht bij alle voorzieningen
  • 1000 m2 perceel, volledig omheind en privé met elektrische poorten naar hoofdingang
  • Prachtige tuinen met talrijke fruit- en olijfbomen, siervisvijver met stenen cascade
  • Prachtig zwembad met open en schaduwrijke zitplaatsen en ingebouwde stenen barbecue
  • Elk huis heeft zijn eigen toegang, parkeerplaats en privé rustig terras
  • Alle nutsvoorzieningen, internet, boorgat en satellietschotel voor Engelse tv
  • Volledig geïsoleerd met Climalit ™ -ramen met dubbele beglazing
  • Mogelijke zakelijke mogelijkheid voor vakantieverhuur
  • Barn en Lodge zijn volledig gemeubileerd
  • Wandelen, golfen, kanoën, vissen, rivierstranden, cafés, restaurants, winkels allemaal lokaal, 1 uur naar de kust

Details

Gelegen aan de rand van een rustig dorp, bevat het volledig omheinde perceel 3 prachtig gerenoveerde panden die formeel deel uitmaakten van een grotere Quinta.
Het hoofdhuis is een vrijstaande twee / drie slaapkamer Villa met originele stenen elementen.
Inbegrepen op het terrein met individuele toegang en parkeergelegenheid zijn twee extra instapklare huuraccommodaties, een prachtige omgebouwde schuur met 2 slaapkamers en een stenen huisje met 1 slaapkamer. Het hoofdgebouw is volledig geïsoleerd en alle buitenmuren zijn bekleed, waardoor het hele huis warm is in de winter en koel in de zomer. Verwarming wordt verzorgd door oliegestookte centrale verwarming en houtkachels voor het hoofdgebouw en een houtgestookte centrale verwarming in de schuur. De Cottage heeft een houtkachel.
Het terrein is volledig omsloten door hoge muren en hekwerk en bestaat uit goed gevulde tuinen met bloeiende struiken, fruitbomen waaronder kersen, citroen, limoen, vijgen, sinaasappel, pruim, granaatappel en tal van olijfbomen. Ideaal voor mensen met huisdieren.
Het betegelde zwembad van 8 x 4 m is 1,2 m in het ondiepe gedeelte en 1,8 m in het diepe en heeft een betegeld dolfijnmotief op de vloer. Er is een thermische zomerafdekking op een haspel die de temperatuur in de zomer verhoogt en op peil houdt, en ook een stevige afdekking voor de winter.
Het pooldeck is een prachtig gebied om niet alleen te zwemmen en te zonnebaden, maar ook om te entertainen. Grill de perfecte steak op de ingebouwde stenen barbecue terwijl uw gasten ontspannen in de schaduwrijke Pergola-zithoek met hun gin-tonic.
Aan de achterkant van de pergola is er een buitendouche / kleedkamer en een grote berging met planken voor gereedschap, een wijnrek van 100 flessen en een diepvrieskist en voldoende ruimte om de meubels in de winter op te bergen. Het zwembad is apart toegankelijk vanuit elke accommodatie.
Er is ook een full-size Short Matt Bowling green die we gebruiken voor andere activiteiten, zoals golf putten, croquet, zacht boogschieten en baggo (cornhole).
In de buurt zijn er lokale kleine winkeltjes, restaurants en bars in een korte 2 minuten rijden.
Supermarkten, banken, doktoren etc. zijn te vinden in Mortagua, op ongeveer 10 minuten rijden.
Het pand heeft leidingwater en een boorgat dat gratis water voor de tuin levert.

Hoofdhuis

Keuken
Op maat gemaakte moderne keukenunits met hardhouten deuren en granieten werkbladen, ingebouwde elektrische oven, grill, magnetron en koffiezetapparaat, aparte gaskookplaat met afzuigkap. Groot raam kijkt uit op het schaduwrijke terras en uitzicht op het bos. De voordeur leidt naar het zwembad. Keramische tegelvloer en radiator.

Bijkeuken / bijkeuken - 2,40 x 1,25 m (7'10 '' x 4'1 '')
Een kleine kamer via een deur vanuit de keuken met opslag rekken en aansluiting voor wasmachine. Hangruimte voor jassen en kleine afsluitbare kluis voor waardevolle spullen.

Lounge / tv-kamer - 4,0 x 4,5 M (13 'x 14'9' ')
Gezellige woonkamer met keramische tegelvloer, radiator en houtkachel.
Tv, telefoonaansluiting en stopcontacten.

Eetkamer en lounge (open indeling) - 8,35 x 3,8 m (27'5 '' x 12'6 '')
Grote open eetkamer en lounge toegankelijk vanuit de keuken. Keramische tegelvloer, 2 x grote radiatoren en stijlvol hangend (wandgemonteerd) houtgestookt vuur. Grote, volledig glazen dubbele deuren leiden naar deze kamer naar de serre en werkkamer met een deur naar de parkeerplaats.

Serre / ambachtelijke werkkamer - 4,3 x 2,8 M (14 'x 9') ) & 3,2 x 2,8 M (10'6 '' x 9 ')
Betreed de serre vanuit de eetkamer / lounge via dubbele glazen deuren om een zithoek te vinden met uitzicht op het bos en de tuin door groot glas ramen. Deze kamer krijgt vanaf de middag de zon. Dubbele glazen deuren geven toegang tot het buitenterras in de tuin met terracotta tegelvloer. Vanuit de open deur in de afgebeelde stenen muur vind je de Craft Workroom met een groot raam naar de vallei en het bos. Deze heeft ook een massieve hardhouten deur naar de buitenparkeerplaats en toegangspoorten.

Een trap vanuit de woonkamer en keuken leidt naar de overloop op de 1e verdieping met radiator.

Meester Slaapkamer - 4,2 x 3,5 M (13'9 '' x 11'6 '')
Groot raam met horren en rolluiken biedt uitzicht over de vallei en het bos daarachter. Keramische tegelvloer, radiator en tv-aansluiting. En-suite badkamer met bad en douche, toilet, wastafel en verwarmd handdoekenrek.

Kleedkamer / studeerkamer - 4,2 x 3,5 M (13'9 '' x 9'10 '')
Dubbele deuren vanuit de hoofdslaapkamer leiden naar een grote kleedkamer die ook dienst doet als studeerkamer met een volledig opgedeelde bibliotheekwand. Zijn en haar inbouwkasten bieden voldoende ruimte voor kleding met daarboven opbergplanken. Het raam aan de ene kant biedt uitzicht over de vallei en het bos daarachter, terwijl de andere kant uitkijkt op de parkeerplaats en de hoofdingang.

Slaapkamer twee - 4.00 x 3.0M (13 'x 12 '6' ')
L-vormige kamer aan twee kanten met een raam (met horren en rolluiken) met uitzicht op het bos en openslaande deuren naar het balkon met uitzicht op de schuur en het zwembad. Deze kamer heeft ook een ingebouwde bergkast met houten schuifdeuren, een tv-punt en radiator.

Mogelijke derde slaapkamer - 4,0 x 4,5 M (13 'x 14'9' ')
Momenteel wordt gebruikt als tv-kamer. Keramische tegelvloer, radiator en houtkachel. TV, telefoonaansluiting en stopcontacten.

Familiebadkamer.
Deur vanaf de overloop biedt een doucheruimte, toilet, wastafel en verwarmd handdoekenrek.

Omgebouwde schuur

De schuur is opgetrokken uit de originele steen en biedt twee tweepersoonsslaapkamers met een gedeelde Jack & Jill-badkamer ertussen. De open woonkamer / eetkamer / keuken bestaat uit een gezellige zithoek en een volledig ingerichte op maat gemaakte keuken met granieten werkbladen en een ontbijt- / eetbar. Ingebouwde elektrische oven, grill, magnetron en een aparte inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde koelkast en wasmachine.
Een groot raam boven de gootsteen kijkt uit op de ronde granieten eettafel buiten en het zwembad. De hele vloer is van massief eikenhout en voorzien van dubbelgevouwen glazen deuren van 4 meter die volledig open kunnen zodat de buitenkant binnen kan komen voor een prachtig uitzicht op het zwembad en het bos daarachter. Een houtgestookte cv-installatie zorgt voor warmte voor de hele stal door middel van uitblaasopeningen met hete lucht. De schuur profiteert ook van een aparte ingang met poorten en een parkeerplaats. Dit deel van het pand is indien gewenst klaar om als vakantieverhuur te gaan.

Rustieke Lodge
Buiten het huis maar binnen de grensmuren van het pand, is er de stenen Lodge die vroeger om de broodoven en keuken van het dorp te zijn voor de landarbeiders van het landgoed. Dit originele stenen huisje heeft twee verdiepingen, beneden is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een en-suite natte ruimte met douche, toilet en wastafel. De begane grond is voorzien van een rustieke keuken met granieten werkbladen en heeft de oude broodoven behouden. Dit gebouw is omgebouwd tot een vakantiehuis voor 2 personen, maar indien nodig kunnen er nog twee op de grote L-vormige leren bank slapen. Het huisje heeft een eigen toegangspoort met eigen parkeerplaats en toegang tot het zwembadterras en de bowling / putting green via een geplaveide loopbrug.

BUITENRUIMTE
Het perceel is circa 1000 m2 groot. groot, driehoekig van vorm en volledig omsloten door hoge wegmuren en hekwerken en hoge oevers aan de achterzijde. Het bestaat uit goed gevulde tuinen met struiken, fruit- en olijfbomen rondom het pand en biedt uitzicht op de vallei en met beboste heuvels. Dit is een oase van rust en kalmte waar u kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuurlijke wereld; Geniet van een duik in het op het zuiden gelegen 8 x 4 M betegelde zwembad, zonnebaad of lees een boek in de schaduw van de pergola met pannendak (10 x 5 M). Er is ook een full-size korte matte bowls-baan die ook dienst doet als een putting green en een goed gevulde visvijver met waterval. Rondom het pand vindt u heerlijke zit- en eetgedeeltes waar u kunt genieten van een moment van Me-time of zich kunt vermaken met vrienden.
Het pooldeck (20 x 10 M) heeft ook een ingebouwde stenen barbecue met pannendak en schoorsteen en houtopslag aan de achterzijde.

translate.video

Youtube Video

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons