Elegant, ruim, centraal Torremolinos

Torremolinos,  Málaga,  Andalucía,  Spanje
€195.000

Overzicht

  • bedrooms 1
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 85 sqm
  • Bouwjaar: 1960
  • Elegant en ruim
  • Afgelegen gemeenschappelijke zwembaden en gronden
  • Smaakvol ingericht en gedecoreerd
  • Hef toegang tot straatniveau op
  • Toegang voor gehandicapten tot alle niveaus
  • Warm en koud airconditioning
  • Volledig ingerichte keuken
  • Centrale ligging nabij strand en trein
  • Dicht bij het bruisende, liberale nachtleven
  • Omheind met 24/7 beveiliging

Details

Biedingen in de regio van 195.000 EUR. Neem contact op met Carolina 677 643 515

HET APPARTEMENT

Dit elegante appartement bevindt zich op Plaza de la Nogalera, 29620, Torremolinos, Málaga, op de tweede verdieping boven tuinniveau. De hoge plafonds creëren een ruime en luchtige woning van 85 m2. Daarnaast is er een ruim buitenterras/balkon, dat op het zuidwesten is gelegen en profiteert van middag- en avondzon. Het maakt deel uit van een gated community met beveiligingspersoneel ter plaatse. Er is toegang tot alle niveaus via een reeks liften.

Er is een ruime woonkamer met een decoratieve open haard, 2 slaapbanken en twee fauteuils en een eettafel en stoelen voor 4 personen. Het is geschikt voor 2 personen in de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (met voldoende kastruimte) en is geschikt voor meer op de slaapbanken, één in een ruimte (met kastruimte) aan de achterkant van de woonkamer die kan worden afgeschermd voor privacy.

Er is een complete badkamer (ensuite bij de slaapkamer), en een aparte doucheruimte; beide met wastafel en toilet, beide onlangs gerenoveerd in eigentijdse stijl.

Er is een kleine maar volledig uitgeruste keuken met 2-pits kookplaat, combimagnetron/heteluchtoven/grill, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Er is een wasmachine aanwezig.

De buitenruimte is groot genoeg voor twee ligstoelen en een tafel en 4 stoelen. Dit perfect onderhouden appartement is opnieuw ingericht in Andalusische stijl. Er is overal warme en koude airconditioning (energiebesparende omvormer) en glasvezelbreedband is aangesloten. Er is voldoende bergruimte in het appartement en een aparte berging in het souterrain.

LA NOGALERA

Ontworpen in 1963 door de wereldberoemde visionaire Spaanse architect Antonio Lamela, La Nogalera staat bekend als een goed ontworpen ontwikkeling, gebouwd in 1965 met ruime appartementen met een hoog plafond, en uitgebreide privé aangelegde tuinen, 3 zwembaden (een voor kinderen), 24/7 beveiliging en een bar bij het zwembad die geopend is tijdens de zomermaanden, allemaal "zwevend" boven het centrum van Torremolinos.

Het is immens populair vanwege de perfecte locatie: in het midden van Torremolinos maar er gescheiden van. Het treinstation (op korte afstand van de luchthaven en Málaga), taxi's, winkels, bars en restaurants zijn slechts een ritje naar beneden in een van de Nogalera-liften naar straatniveau. Het strand ligt op slechts 10 minuten lopen; er zijn twee aparte strandliften, een rolstoeltoegankelijk voetpad en trappen van het stadscentrum naar het strand.

De gevels zijn onlangs gerenoveerd en de gebouwen zijn volledig opnieuw bedraad, net als het appartement. De servicekosten bedragen € 190 per maand

TORREMOLINOS

Torremolinos heeft een van de beste klimaten van Europa. Het heeft lange droge zomers met een relatief lage luchtvochtigheid en milde winters met af en toe, maar zware, regenval. De stad profiteert in de zomer van een koele zeebries. De temperaturen schommelen normaal gesproken rond de 30ºC in de zomer en de tieners in de winter.

In Torremolinos zijn meer dan 300 restaurants te vinden die alle soorten voedsel serveren, van fastfood tot gourmet en alle nationaliteiten vertegenwoordigen. Het beroemde strand Chiringuitos serveert traditioneel gegrilde vis en typisch Spaanse gerechten.

Het strand, dat zich bijna 8 kilometer uitstrekt, heeft fiets- en skatebanen langs de volledig verlichte boulevard en beschikt over vele chiringuitos en strandbars. Het oostelijke uiteinde van het strand, bekend als Los Alamos, heeft de hele zomer live dance-muziekevenementen. In de meest oostelijke delen van het strand kun je kitesurfen en windsurfen, behalve onder de aanvliegroute van de luchthaven.

Naast de toeristische sector staat Torremolinos lokaal bekend om zijn levendige en liberale nachtleven, met name de vele bars en clubs die zich richten op de LGBT-gemeenschap. Torremolinos organiseerde in 2017 World Pride in samenwerking met Madrid en heeft in juni zijn eigen Pride, nu de op twee na grootste in Spanje.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons