This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

 Villa met 2 slaapkamers op een rustige, landelijke locatie

Amaliada,  Ilia,  Dytiki Ellas,  Griekenland
€89.500

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 1
  • Grootte van de Woning: 90 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1325 sqm
  • Bouwjaar: 1980
  • Geweldig uitzicht
  • Gemakkelijke toegang tot de luchthaven
  • Wandel- en fietsmogelijkheden
  • Toegang tot de 'Ionische' eilanden
  • Dicht bij kustplaatsen
  • Gemakkelijke toegang tot archeologische vindplaatsen / musea
  • Zowel zomer- als winterbestemming

Details

Deze eigenschap heeft bijna 40 jaar zijn functie als gezinsvakantiehuis gediend en de tijd is nu gekomen om van eigenaar te veranderen!

Ontworpen en gebouwd door zijn huidige en enige eigenaren uit de vroege jaren 1980 ', deze landelijke villa met 2 slaapkamers / 1 badkamer (90 vierkante meter) is nu te koop. Aangezien de eigenaars - een Grieks gepensioneerd echtpaar dat permanent in Athene woont nu een leeftijd bereikt, maakt de afstand van 300 km van Athene het voor hen steeds moeilijker om zo vaak te bezoeken als ze gewend waren en er optimaal van te genieten. < br />
Deze villa ligt op een heuvel buiten het dorp 'Dafni', dicht bij de stad 'Amaliada' aan de noordwestkust van de Peloponnesos. Het biedt een geweldig uitzicht op de omliggende gebieden en is de ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers! Met talloze on- en off-road paden voor wandelen en fietsen en op slechts een paar kilometer afstand van 'Pineios Dam & Lake', zijn de mogelijkheden voor een gezonde en ontspannen levensstijl, dicht bij de natuur en weg van stressvol stadsleven eindeloos! />
Het pand (volledig elektrisch) beschikt over alle benodigde voorzieningen - inclusief airconditioning (voor warme en koude lucht) en een open haard in de woonkamer. Hoewel de infrastructuur (leidingen) bestaat voor een centraal verwarmingssysteem, hebben de huidige eigenaren er geen geïnstalleerd, omdat de combinatie van airconditioningseenheden en open haard voldoende was om hen te voorzien van wat nodig was op het gebied van temperatuurregeling gedurende het hele jaar !

Met 0,1325 hectare (1325 vierkante meter) veilig omheind terrein rondom de villa en een prachtige tuin aan de oostkant van het perceel, biedt het pand eindeloze mogelijkheden voor tuinieren en het verbouwen van gewassen in de hele jaar omdat het lokale klimaat dergelijke activiteiten maximaal bevordert.

De villa is momenteel volledig ingericht en er is de optie voor de meeste (zo niet alle) elektrische apparaten en meubels om met het onroerend goed te worden verkocht - zoals deel van de vraagprijs! Er is ook een enkele carport en een winkelruimte van 15 vierkante meter voor gereedschap en apparatuur. Er zijn ook afsluitbare opslagruimtes onder balkons voor extra opslag en open / externe opslagplaatsen voor houtblokken.

Het dorp 'Dafni' ligt op loopafstand en er zijn basisvoorzieningen beschikbaar zoals een mini- markt. De dichtstbijzijnde stad is 'Amaliada' - op 12 km afstand van de accommodatie, of 16 minuten rijden. Omdat 'Amaliada' een stad is met 20.000 inwoners, biedt het alle voorzieningen die men kan vragen - waaronder een bioscoop, af en toe theatrale toneelstukken en muziekfestivals in de zomer.

Voor het plezier van zwemmen in zee en wandelen langs de kust, de kust van 'Kourouta' - een van de beste zandstranden in Griekenland, ligt op slechts 18,5 km / 27 minuten rijden. 'Kourouta' is een badplaats aan de kust en daarom zijn er de hele dag door tal van mogelijkheden en activiteiten beschikbaar - tussen april en oktober.

Het pand kan ook worden gebruikt als een 'gateway' voor het verkennen van de eilanden van de 'Ionische' zee! Met de haven van 'Kyllini' op 36,5 km / 35 minuten rijden, kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot de veerboten die vanaf daar vertrekken naar de eilanden 'Zante' en 'Kefallonia'!

Toevoegen naar de smaak is de villa gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven 'Araxos' (in de buurt van de stad 'Patras') - op 45 km / 51 minuten rijden! Er zijn talloze vluchten rechtstreeks van Britse luchthavens naar 'Araxos' Airport tussen april en oktober en daarom is de toegang van en naar relatief eenvoudig voor de betere en warmere helft van het jaar.

Alternatief en tijdens de wintermaanden , De internationale luchthaven van Athene ligt op 316 km / 3,5 uur rijden.

Eindelijk is er vanuit de villa gemakkelijk toegang tot een aantal toeristische attracties, zoals: Ancient Olympia Archaeological Site & Museum, traditionele bergdorpjes van 'Ilia' en 'Arcadia', oud theater van 'Ilida' en vele anderen.

Deze accommodatie ligt ver weg van de drukte maar niet ver van alles wat je maar kunt bedenken doen als onderdeel van het verkennen van de Griekse cultuur!

Plattegrond

Existing Plan & Elevations Existing Site Plan

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons