Unieke residentie. 50.000 m2 + in Nationaal Park

Klarow,  Lubelskie,  Polen
€210.000

Overzicht

 • bedrooms 6
 • bathroom 2
 • Grootte van de Woning: 193 sqm
 • Perceeloppervlakte: 50700 sqm
 • Bouwjaar: 2017
 • residentie
 • Woud
 • landelijk
 • luxe
 • Nationaal Park
 • landbouwgrond
 • rivier-

Details

Unieke residentie op een schilderachtige boslocatie - rechtstreeks van de eigenaar - 210.000 euro. (onder voorbehoud van redelijke onderhandeling).

* Snel, stabiel internet tot 60mbit
* 24/7 alarm / bewaking.
* Verharde toegangsweg, sneeuwvrij gemaakt in de winter.
* Hoogwaardige afwerking.
* Keramische dakpannen.
* Dicht bij scholen en winkels.
* De hoogste standaard van energie-efficiëntie (driedubbele beglazing in ramen en deuren, geautomatiseerde verwarming + vloerverwarming)

Een comfortabele, het hele jaar door energiezuinige woning in een pittoreske omgeving (Project: SENDOM - MEDIUM MANOR HOUSE I, ontwerpaanpassingen: 3x groter balkon, 2x groter terras), direct verbonden met meer dan 1000 ha aan bossen (Nadwieprzański Landschapspark) en op korte loopafstand van de rivier (inclusief 10.000 m2 + perceel aan de rivier), 20 minuten van Lublin.

Aangeboden percelen: 70/3 ( 32.800m2), 70/2 (6100m2), 58 (2400m2), 59 (9500m2)

* Mogelijkheid om het huis zelf te kopen op één hoofdperceel (70/3) of met een aangrenzend perceel ( 70/2), zonder percelen aan de rivier - prijs bespreekbaar.
The gebouw is gemaakt volgens de hoogste energiebesparingsnorm. Op de begane grond bevinden zich: een slaapkamer, een woonkamer en een keuken (33m2) met ingebouwde vaatwasser, koelkast, hetelucht / microgolfoven en gasfornuis met grote oven, badkamer (douche met hydromassage), boiler kamer (Kostrzewa Mini Bio 20kW) en een garage die momenteel is aangepast als werkkamer (24m2). In de woonkamer, verbonden met een open keuken, is plaats voor een grote familietafel bij de balkondeur die naar het terras leidt. De open haard in de woonkamer ziet er niet alleen geweldig uit, maar zorgt ook voor aangename warmte op winteravonden.

De eerste verdieping is een nachtgedeelte - 3 slaapkamers - waarvan een met een uitgang naar een balkon van 16m2 met uitzicht op het bos in het westen. Het ontwerp omvat een grote comfortabele badkamer met een bubbelbad met hydromassage, 3 kamers (24m, 10m en 38m vierkant). De woning is energiezuinig, 25 cm minerale glaswol in de muren en het dak (inclusief de zolder), driedubbele beglazing in alle ramen en deuren, volautomatische verwarming, vloerverwarming op de begane grond, kost minder dan 500 euro per jaar met warm water (verwarming met een moderne oven die draait op eco-pelets met de hoogste ecologische BAFA-standaard), waardoor de exploitatiekosten het huishoudbudget niet zwaar zullen belasten.

Het perceel heeft een oppervlakte van 40.000 m2, inclusief twee percelen, beide met de mogelijkheid om extra gebouwen van ca. 50 m2 en 500 + m2 op bestaande funderingen gemarkeerd op kaarten + 10.000 m2 langs de rivier van landbouwpercelen (mogelijkheid om kleine structuren zoals een prieel te bouwen). Naast het huis is een veilige, omheinde speelplaats voor kinderen. Het perceel is direct verbonden met meer dan duizend hectare bossen van het Nadwieprzański Landschapspark en ligt dicht bij de rivier, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de prachtige natuurverschijnselen en schone lucht.

Het huis is gelegen op 2 km van scholen en Milejów, winkels en communicatie, 20 minuten van Lublin en 10 minuten van Lęczna. Mogelijke aankoop volledig gemeubileerd. Daarnaast beschikt het perceel over een astronomisch observatorium met op afstand bedienbaar schuifdak en een tuinkelder met een afmeting van circa 15m2.
Het huis heeft bovendien een vergunning om te functioneren als gebouw met toeristische en recreatieve diensten (cat. XlV ).

Het pand is beveiligd met 24/7 monitoring en alarmsysteem, snel en stabiel internet tot 60mbit.

Locatie

Contact Verkoper

© 2004 - 2021 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons