Huis met 4 slaapkamers in het Zimbali Coastal Resort

Zimbali, Balito ,  KwaZulu-Natal,  Zuid Afrika
$997.049

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 6
  • Grootte van de Woning: 550 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1082 sqm
  • Bouwjaar: 2000

Details

Deze woning is ontworpen door een bekroonde ontwerper en heeft overal voortreffelijke kenmerken, van op maat gemaakte verlichtingsarmaturen tot unieke materiaalkeuzes en slim ontworpen kasten.

10 Club Drive is een volledig gemeubileerd luxe huis met 4 ensuite slaapkamers, open woonkamer, eetkamer, keuken die uitkomt op een volledige patio met prachtig zwembad en voldoende ruimte om te entertainen. Het uitgaansgebied kijkt uit over de ongerepte golfbaan, terwijl de kamers op de bovenverdieping uitzicht hebben op de oceaan in de verte. Het huis is omgeven door natuurlijke vegetatie en u kunt bezoeken verwachten van mangoesten, reeën en prachtige vogels.

Door de glazen deuren en ramen overspoelt het pand overdag met natuurlijk licht en 's nachts hoor je de golven van de oceaan op de kust beuken.

Naast de prachtige woning treft u een dubbele garage aan met directe toegang tot de woning via de keuken. Er is voldoende parkeergelegenheid op de verharde oprit buiten en een extra eenpersoonskamer buiten met ensuite badkamer.

Het is 15 minuten rijden van Durban's King Shaka International Airport en dicht bij Ballito-winkelcentra en vele restaurants. Dit huis is de perfecte strandvakantie of vastgoedbelegging.

Je zult geen andere plek vinden zoals deze!

Volg voor een virtuele rondleiding de onderstaande link (alleen beschikbaar op de Magnolia Property-website):
https://my.matterport.com/show/?m=ejuBnmNdazX

LANDGOED ZIMBALI

Zimbali heeft zichzelf gevestigd als het iconische landgoed aan de noordkust van KZN en heeft een precedent geschapen voor luxe landgoederen, nationaal en internationaal. Het zorgvuldig samengestelde landgoed betekent dat bewoners verzekerd zijn van een toewijding aan kwaliteit in alle facetten en is een sterke investeringsoptie die een lange levensduur garandeert in overeenstemming met de marktvraag. Als gevestigd en internationaal geprezen landgoed biedt Zimbali eersteklas faciliteiten binnen een beveiligd omheind landgoed. Leef in ongeëvenaarde luxe in Zimbali Coastal Resort.

translate.video

Youtube Video

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons