This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Finca Oasis Landhuis

Caudete,  Albacete,  Castilla-La Mancha,  Spanje
€249.950

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 199 sqm
  • Perceeloppervlakte: 46369 sqm
  • Bouwjaar: 1980
  • Volledig Hervormde Cortijo
  • Prachtig aangelegde tuinen en een mooi zwembad in vrije vorm
  • Prachtige landelijke locatie
  • Keuken met centraal eiland en lichte eethoek
  • Grote lounge met houtkachel en studieruimte
  • Grote slaapkamer van goede grootte met 4-delige en-suite
  • 3 extra tweepersoonskamers (2 met ingebouwde kasten)
  • Familie Douche Kamer
  • Centrale verwarming, dubbele beglazing en houtkachel
  • 2 dubbele carports, schuur en pergola

Details

Deze fantastische volledig gerenoveerde cortijo ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Caudete (02660).

Gelegen in zijn eigen olijfgaard "Finca Oasis" doet zijn naam echt eer aan, want het is een mooi huis omgeven door prachtige tuinen. Het gebied is een zeer rustige plek om te wonen en toch met alle voorzieningen die u nodig heeft voor het dagelijkse leven binnen handbereik. De uitzichten zijn echt geweldig met de "Sierra del Cuchillo" prominent in alle aspecten van dit pand en de "Sierra Oliva" een prachtige achtergrond voor dit huis. Als u het "goede leven" wilt leiden, hoeft u niet verder te zoeken, dit is perfect voor u. Er is voldoende ruimte voor kippen, geiten en varkens waardoor u zelfvoorzienend bent en als u uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen, beschikt dit pand over een zeer uitgebreid zonnestelsel. Als u op zoek bent naar een ontspannen, vredig, ontspannen leven, dan zijn dit huis en de prachtige tuinen gewoon perfect, afgelegen maar niet geïsoleerd.

Het land is in totaal iets meer dan 43.000 m² en beplant met 271 gecultiveerde olijfbomen die een inkomen opleveren dat afhankelijk is van de hoeveelheid en de olieprijs. Daarnaast zijn er 3 walnoot-, 4 peren-, 10 amandel- en 18 pruimenbomen. Het land dat niet is beplant is volledig vlak, perfect voor paarden of andere gewenste dieren en is even perfect voor beplanting met meer bomen indien nodig, wat het inkomen zou verhogen. Mocht u niet zelf het land of de olijven willen verbouwen, dan biedt de plaatselijke coöperatie u een service om dit te doen zodat u kunt blijven ontspannen en genieten van het leven met al het werk dat voor u wordt gedaan!!

Een gebied van 3.125m² is volledig omheind en is daarom veilig voor zowel dieren als kinderen. Binnen dit omheinde gebied bevinden zich het huis, de bijgebouwen en het zwembad. De totale bouwgrootte van alles is 324 m² en het huis is 199 m².

Het omheinde gebied wordt betreden via een elektrische schuifpoort voor een oprit met palmbomen en dit leidt naar een parkeerplaats direct buiten de voordeur maar loopt ook door naar een carport voor twee auto's. Naast de carport heeft u een houten berging die net is vernieuwd en voorzien is van een elektrische aansluiting. Er is een houtopslag aan de achterzijde van de schuur.

Het omheinde gebied is volledig aangelegd en is een mediterrane oase die het hele jaar door adembenemend is met talloze palmen, struiken, palmen, percelen en terrassen, met verschillende zitjes om van het uitzicht te genieten. Deze prachtige tuin is een echt kenmerk van deze woning en is een absoluut genot om rond te lopen, ongeacht de tijd van het jaar, en is verbeterd met een op maat gemaakt vrijgevormd zwembad dat toegang heeft tot het strand en absoluut perfect is voor alle leeftijden. Aan de ene kant van het zwembad is er een pergola met een luie spa, een barbecue en een zithoek, allemaal overdekt, zodat u kunt ontspannen in de schaduw en een extra zithoek aan de zijkant die onbedekt is voor de zonaanbidders. Aan de andere kant van het zwembad is siergras dat een perfecte plek is om onder de palmbomen te liggen en te zonnebaden. Rondom het zwembad en de zitjes is er buitenverlichting waardoor u zowel 's avonds als overdag van de tuinen kunt genieten. Er is een mooie binnenplaats direct naast het huis die ook welkome schaduw biedt in de zomermaanden.

Aan de achterzijde van de tuin is er een apart omheind gebied voor het verbouwen van groenten en fruit, momenteel zijn er appel, kers, peer, perzik, platte perzik, abrikoos, hazelnootbomen samen met druivenranken, kruisbessen, frambozen en aardbeien. Binnen dit gebied is er ook nog een carport met twee tractoren en vanuit dit gebied zijn er dubbele poorten die gemakkelijke toegang tot het land bieden.

Het hoofdgebouw zelf wordt betreden via een overdekte veranda in een kamer die momenteel wordt gebruikt als een knusse kamer, maar indien nodig een vierde slaapkamer kan zijn. Er is een prachtig glas-in-loodraam op het oosten dat elke ochtend prachtige kleuren geeft in deze kamer als de zon opkomt. Er is nog een raam aan de voorzijde van het pand en daaronder een radiator, er is een paneeldeur die leidt naar de hal die door het midden van het huis loopt en de volgende kamer die u tegenkomt is de hoofdslaapkamer. De hoofdslaapkamer is een mooie maat en een zeer lichte kamer met radiator, dubbele deuren naar het zijterras en de tuin, een zeer ontspannende plek om de zon op te zien komen met uw ochtendkoffie, er is ook een glas-in-loodraam dat uitkijkt op de gang . De hoofdslaapkamer heeft een en-suite met een ligbad, inloopdouche met glazen panelen, wastafelmeubel, toilet, handdoekenrek, radiator en raam met uitzicht op de achtertuin. Naast de en-suite heeft u ook een mooie ruime berging met veel planken. Terug naar de gang heb je een radiator en een garderobekast over de volledige hoogte met daarboven extra opbergruimte en nog twee slaapkamers, elk met ingebouwde kasten en ramen met uitzicht op de voorkant van de tuin met radiatoren eronder. De familiebadkamer is ook toegankelijk vanuit de gang, deze bestaat uit een inloopdouche met glazen panelen, wastafel en toilet, handdoekenrek en een raam met uitzicht op de achtertuin. Vanuit de gang heeft u ook toegang tot de dakruimte die het hele pand beslaat en uitstekende bergruimte biedt.

Aan het einde van de gang heeft u een glazen paneeldeur die leidt naar een zeer ruime en lichte woonkamer met aan één uiteinde een hoekje, perfect als kantoorruimte. De woonkamer heeft dubbele deuren naar een overdekte ruimte aan de voorzijde van het pand en een lage gebogen muur die een sappige tuin met waterpartij omsluit. Er zijn twee vaste ramen die uitkijken op de binnenplaats en het zwembad daarachter. Vanuit alle deuren en ramen in deze kamer heeft u een geweldig uitzicht op de omliggende tuinen en het landschap daarbuiten. Tussen de twee vaste ramen bevindt zich een zeer effectieve houtkachel van 14 kW met een karakteristieke muur erachter en er zijn ook twee radiatoren in deze kamer.

Een grote boog leidt vanuit de woonkamer naar een zeer aangename woonkeuken. De keuken is voorzien van een goede reeks onderkasten en heeft een gasoven, grill en kookplaat met afzuigkap in een hoek en zowel de wasmachine als de vaatwasser zijn ingebouwd. Er is een groot eiland dat extra opbergruimte biedt en er is zitgelegenheid. aan het ene uiteinde. In een hoek staat een hoge koelkast/vriezer met bovenkast en een voorraadkast met magnetron en in een andere hoek een dubbele onderkast met daarboven een glazen unit. De keuken heeft een glazen deur die leidt naar de overdekte binnenplaats en er zijn nog twee openslaande ramen. Aan de andere kant van de keuken vanaf de binnenplaats bevindt zich het lichte eetgedeelte met een vast raam aan de zijgevel en twee radiatoren.

Naast de keuken heeft u een ruime berging voorzien van een assortiment van onder- en wandkasten en ruimte voor een koel/vriescombinatie. In deze ruimte bevinden zich de accu's en alle overige apparatuur voor het zonnestelsel. Deze berging leidt naar een verdere ruimte waar de pelletketel, de warmwaterboiler en de waterontharder staan. Er is hier veel opbergruimte voor pellets en veel extra spullen, er is hier een deur aan de achterzijde van het pand en de tuin.

Om alles zoals hierboven vermeld te verbeteren, moet worden vermeld dat alle openslaande ramen en deuren zijn UPVC dubbele beglazing met geïntegreerde luiken en horren, plus rejas zijn geïnstalleerd door het hele pand. Centrale verwarming is door het gehele pand aangebracht en wordt verwarmd middels een pelletketel. Alle buitenmuren zijn droog gevoerd met extra isolatie en ook de zolder is geïsoleerd. De isolatie helpt om de warmte in de winter vast te houden, maar ook om het pand koel te houden in de zomer. Er is een waterontharder geïnstalleerd en deze zorgt voor onthard water in het hele pand en er is een gefilterd drinkwatersysteem in de keuken geïnstalleerd. Er zijn voldoende stopcontacten in het hele pand, zowel intern als extern. Internet en een vaste telefoonlijn zijn geïnstalleerd. Rondom een groot deel van de tuin zijn verschillende waterpunten aangelegd, ook is er op sommige plekken irrigatie aangebracht. Beschikbare plattegronden met water- en elektrische lay-outs en bedieningsinstructies voor verschillende apparatuur voor alle aspecten van het huis. Er is een generator voor back-up indien en wanneer nodig.

Caudete is een typisch Spaanse stad in het binnenland met een bevolking van ongeveer 10.000 mensen. Er is een medisch centrum met 24-uurs hulpdienst, scholen, tandartsen, talrijke bars, restaurants, twee supermarkten, banken en vele onafhankelijke winkels. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het dagelijkse leven in de stad. Er zijn 3 naburige steden Yecla, Villena en Almansa die allemaal meer variatie bieden en Villena heeft ook een treinstation. Het is slechts 45 minuten naar Alicante en iets meer dan een uur naar Murcia en Valencia.

Plattegrond

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons