This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Bungalow met 3 slaapkamers en bijgebouwen in Soure

Soure,  Coimbra,  Portugal
€135.000

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 257 sqm
  • Perceeloppervlakte: 2657 sqm

Details

Beschrijving van het object
Deze grote gezinswoning heeft veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, hetzij om een grotere gezinswoning te maken, hetzij om verhuurpotentieel toe te voegen. De belangrijkste gezinswoning is bewoonbaar met 3 slaapkamers, toilet, woonkamer en keuken / eetkamer. Er zijn extra bijgebouwen die ontwikkeld kunnen worden. Met mooie vlakke vruchtbare grond, perfect voor het verbouwen van gewassen of als aanvulling op de vele fruitbomen.

Kenmerken…
T3 Huis 257 m²
Badkamers 2
Keuken + buitenkeuken
Terrein 2.675 m²

Garage, grote tuin met fruitbomen
Er zijn bijgebouwen voor opslag en kunnen worden verbouwd voor extra woonruimte.
Put en irrigatie voor land met water pomp

In detail…
Deze grote gezinswoning ligt 5 minuten buiten Source, in de wijk Coimbra, waar je supermarkten, scholen, cafés en alle benodigde voorzieningen vindt. Deze bungalow is geheel gelijkvloers en heeft geen trappen. Aan de rechterkant van het hoofdgebouw is een zeer groot pakhuis in loftstijl met gewelfd dak en metalen trap die toegang geeft tot de zolder van het hoofdgebouw. Er is van hieruit ook toegang tot de keuken, die via grote metalen deuren naar buiten leidt, naar het buitentoilet en de grote speciaal gebouwde ruimte voor entertainment met de buitenkeuken met houtoven. Dit buitenterrein leidt naar de tuin en verdere dieren- en opslagschuren. Aan de rechterkant van de magazijnstructuur als er nog een bijgebouw is dat over de hele lengte van het magazijn loopt en tegen het toilet loopt, kan dit zo nodig worden samengevoegd als en-suite. Aan de linkerkant van de woning bevindt zich de garage die momenteel in gebruik is voor veevoer en opslag met een eigen binnenplaats, waardoor er eventueel een extra privéruimte kan worden verhuurd.

Deze gezinswoning dient gemoderniseerd te worden. en heeft veel potentie voor verdere ontwikkeling. Als u op zoek bent naar een gezinswoning met verhuurmogelijkheden dicht bij een grote stad, dan is dit een must see!

Locatie…
Het pand is gelegen in het centrum van Portugal, 5 minuten van Soure, ongeveer 30 minuten rijden, van de prachtige stad Coimbra, de derde grootste stad van Portugal. Coimbra wordt beschouwd als de universiteitsstad van Portugal, maar was meer dan 100 jaar de middeleeuwse hoofdstad van het land. Dit samenspel van oude geschiedenis en vooruitstrevende studentenidealen komen samen in Coimbra om een fascinerende toeristische bestemming te vormen. De stad heeft de rivier de Mondega die zich een weg baant door de stad, wat bijdraagt aan de charme. De universiteit is gebouwd op het terrein van een voormalig paleis en staat bekend om zijn barokke bibliotheek, de Biblioteca Joanina en zijn 18e-eeuwse klokkentoren. In het oude centrum van de stad ligt de 12e-eeuwse romaanse kathedraal Sé Velha.
Er zijn twee ruime winkelcentra, het Universitair Ziekenhuis, en een groot industrieterrein. Deze stad heeft alles wat je nodig hebt, bezaaid met leuke cafés, restaurants, boetiekjes en alle voorzieningen die je nodig hebt.

Porto ligt op ongeveer anderhalf uur rijden en Lissabon op ongeveer 2 uur rijden. De kustplaats Figueira da Foz aan zee is ongeveer 40 minuten. De beroemde badplaats Nazaré met de grootste golf ooit gemeten is iets meer dan een uur rijden. Er zijn 2 treinstations in Soure die gemakkelijk toegang bieden tot de belangrijkste steden.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons