This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Groot luxe pension / B&B voor meerdere gezinnen

Arganil,  Coimbra,  Portugal
€695.000

Overzicht

  • bedrooms 6
  • bathroom 6
  • Grootte van de Woning: 850.7 sqm
  • Perceeloppervlakte: 3062 sqm

Details

Beschrijving van het pand
Deze luxe gastenvilla heeft 6 ruime slaapkamers met 6 badkamers, waarvan 2 en-suite in het hart van Centraal Portugal, op enkele minuten van Arganil. Met veel veranda's om te ontspannen en te genieten van het uitzicht of om te zwemmen in het luxe overloopzwembad. Er is een speelkamer en een bar die over de hele lengte van het huis loopt en uitkomt op het zwembad. Dicht bij een Blauwe Vlag River Beach, restaurants en bars. Dit huis heeft de perfecte setting voor evenementen en vakanties. Er is een extra bijgebouw om te ontwikkelen tot een gastenverblijf of extra slaapkamers, die bij de prijs is inbegrepen met een overeengekomen budget voor upgrades van beide partijen. Er zijn 2 aparte ingangen met 3.062m² grond, inclusief fruitbomen en een waterput.

Kenmerken …
Huis 512,50m²
6 Slaapkamers
6 Badkamers
Grond 3.062m²
Garage
Bijgebouw 338, 20m²
3 Slaapkamers 1 Badkamer
Optie om te verbouwen (met overeengekomen budget inbegrepen in de prijs)
Garage voor 3 wagens
Totale bebouwde oppervlakte 850,70m²
Speelkamer
Bar
Terrassen
BBQ Buiten eethoek
Infinity Pool
Well

In detail …
Dit prachtige pand heeft 2 aparte ingangen. De hoofdingang van het pension is vanaf de bovenkant van het pand met een parkeerplaats vanaf de weg en toegang tot een garage voor 1 auto. De voetgangersingang leidt u via een verharde ruimte met weinig onderhoud planten en bloemen naar de moderne grote voordeur. De hal komt uit op een groot gewelfd plafond met overal tegels met houteffect. Aan uw rechterhand heeft u twee ruime slaapkamers, een en-suite, met een inloopdouche. Alles is licht en luchtig met de hoge plafonds en de vele ramen en glazen deuren. De plafonds hebben overal prachtige sierlijke kroonlijsten en kroonlijsten. De aandacht voor detail in dit pand is absoluut luxueus en ontzagwekkend. Aan de linkerkant van de hal bevindt zich de grote ruime woonkamer met open haard die leidt naar de formele eetkamer, beide met plafonddetails en kroonluchters om het luxe gevoel van de kamers te voltooien. Er zijn deuren die vanuit beide kamers naar een veranda leiden, waardoor er veel zitjes en mogelijkheden zijn om te genieten van het prachtige uitzicht en de omgeving.

Er is een moderne badkamer beneden, een wasruimte en een prachtige moderne woonkeuken, met glazen deuren die uitkomen op het balkon met uitzicht op het zwembad. De keuken heeft voldoende opbergruimte, met een 5-pits keramische kookplaat en dubbele oven. Deze zeer ruime uitgebouwde keuken met prachtige blauwe kasten van vloer tot plafond geeft voldoende opbergruimte. Met een groot kookeiland en extra zitplaatsen, is het perfect voor evenementen en evenementen, of gewoon voor een gezin om van te genieten.

De kronkelende houten trap met gespiegeld tegeldetail leidt naar de bovenste verdieping. Waar er 4 ruime slaapkamers zijn, een en-suite, een grote badkamer met ligbad en een omsloten balkon met prachtige moderne zwart-witte tegels, die te zien zijn op alle veranda's en balkons, een moderne knipoog naar de Portugese tegel en het upgraden van deze woning met een zeer moderne uitstraling, samen met uitzicht over de omgeving. Deze serre is het perfecte hoekje om te zitten en te ontspannen met uw favoriete boek. Er zijn grote ramen in alle kamers, die veel licht binnenlaten en het steeds veranderende landschap omlijsten.

Vanaf de veranda leidt een buitentrap naar de buitenbarbecue en het eetgedeelte. Hier bevindt zich ook de bijlage. Het onderste deel van het huis heeft een grote veranda rondom die leidt naar het grote overloopzwembad van 10x5m. Er is een pooltafel, een eethoek en een bar beneden, samen met een badkamer voor snelle toegang vanuit het zwembad. Dit is het perfecte uitgaansgebied met een open haard om van te genieten op die koude winteravonden. Het zwembadgedeelte is volledig geplaveid, met voldoende ruimte voor tal van ligstoelen met een prachtig uitzicht over het omliggende landschap.

De onderste poort opent naar het lagere niveau van het pand dat leidt naar het bijgebouw dat momenteel moet worden gerenoveerd en kan worden opgewaardeerd van een huis met 3 slaapkamers en 1 badkamer naar 3 slaapkamers allemaal met een eigen badkamer of een extra 5 slaapkamers om toe te voegen aan het hoofdgebouw, dat vervolgens kan worden omgebouwd tot een boetiekhotel. Deze upgrades zijn inbegrepen in de verkoopprijs met een overeengekomen budget (uiteraard zal dit veranderen met geselecteerde fittingen en armaturen) Er is ook een garage voor 3 auto's die over de hele lengte onder het bijgebouw loopt. De garage zal worden ontruimd, schoongemaakt en geverfd, maar ombouwen zou vereisen een project met de gemeente, maar kunnen in de toekomst een optie zijn als er meer huisvesting nodig is. De lager gelegen tuin heeft tal van fruitbomen en schaduwrijke plekken, met een waterput en een tank met water opgepompt uit de nabijgelegen rivier.

De woning is volledig geüpgraded met nieuwe elektra, sanitair, centrale verwarming op diesel, nieuw dak en overal dubbele beglazing. Het huis heeft elektriciteit, water en riolering. Een nieuwe superefficiënte boiler met 3 zonnepanelen voor warm water die wordt aangesloten op elektriciteit als er niet genoeg zonne-energie is voor verwarming. Alle inrichting en toebehoren zijn inbegrepen, de eigenaren staan open voor onderhandelingen over het meubilair als een aparte deal.

Locatie...
Deze woning is gelegen in de kleine parochie van Secarias in de gemeente Arganil in Midden-Portugal. Het huis ligt op enkele minuten van Cascalheira River Beach, dat is bekroond met de "KWALITEIT VAN GOUD 2020", een van de beste rivierstranden in de omgeving met prachtige restaurants en bars. De Romaanse brug over het rivierstrand toont de rijke cultuur in de omgeving en leidt de prachtige landschappen en omgeving. Dit deel van Portugal is perfect voor diegenen die er even helemaal tussenuit willen om te genieten van de rust en stilte, of zelfs de avontuurlijke types in de buitenlucht met tal van activiteiten, zoals wandelen, kajakken, off-road fietsen of motorfietsen.
< br />De dichtstbijzijnde stad met supermarkten, banken en alle voorzieningen is Arganil, op 6 minuten afstand. Coimbra, de op twee na grootste stad, ligt op iets minder dan een uur rijden. Porto ligt op ongeveer 2 uur rijden, met Lissabon op ongeveer 2 ½ uur rijden.

Dit is echt een prachtig pand met zoveel opties en niet te missen!

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons