3 SK VILLA MET SPECTACULAIR UITZICHT

San Valentino in A.C.,  Pescara,  Abruzzo,  Italië
€390.000

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 340 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1.6 Hectares
  • Bouwjaar: 2009
  • ENERGIE-EFFICINTIE BEOORDELD A
  • MILJOEN DOLLAR UITZICHT OVER HET MAJELLA PARK
  • INTEGRALE GARAGE APROX 6X 11 METER
  • BOOMGAARD MET FRUIT EN NOTEN
  • GROENTETUIN MET EIGEN WATEROPSLAG
  • 7KW FOTOVOLTASCHE INSTALLATIE
  • VERPLAATSTE AANDRIJVING

Details


DE ECHT KORTE BEOORDELING
Een spectaculaire moderne villa op een locatie met uitzicht dat niet te koop is, de afwerking is van de beste kwaliteit, het is comfortabel, warm in de winter koel in de zomer, biedt kamers overspoeld met licht en met veel ruimte, maar het kost geen koningen losgeld om te rennen. Het is op loopafstand van het dorp San Valentino in AC.

3 slaapkamers, 2 en-suite, plus nog 2 doucheruimtes met toilet, salon, eetkamer, moderne ingerichte keuken, grote speelkamer, dubbele garage, cantina en stookruimte.
Plus een mooi stenen huisje, bijna bewoonbaar en een aparte werkplaats van recente bouw

Het dorp San Valentino AC ligt op 2 minuten met de auto, 15 lopen. Het biedt een kleine, goed gesorteerde supermarkt, onafhankelijke kruideniers- en groentewinkels, bank, apotheek, kapper, talrijke bars en pizzeria's plus de bekroonde gelateria. San Valentino heeft een eigen klein ziekenhuis waar afspraken gemaakt kunnen worden met bezoekende specialisten en waar oefenbehandelingen worden uitgevoerd.
Het pand ligt op 25 minuten van de zandstranden van de Adriatische Zee en op 25 minuten van de skigebieden van de Majella. Door de uitstekende locatie bent u binnen 25 minuten op de internationale luchthaven van Pescara en binnen 2 uur in Rome.

Nog steeds geïnteresseerd, lees verder:-

HET DETAIL

Dit pand bestaat uit een recent gebouwde villa plus een oud stenen huisje dat gemakkelijk een heerlijk gastenverblijf kan worden. Het hoofdgebouw bevindt zich in het midden van het terrein en is bereikbaar via een gebogen oprijlaan die door een omheinde boomgaard met fruit- en notenbomen loopt. Het land is ook de thuisbasis van 45 olijfbomen van gemengde variëteit die, wanneer ze worden geoogst, de beste extra vergine olijfolie produceren.
Deze indrukwekkende villa is op maat ontworpen en gebouwd om te genieten van het spectaculaire Majella-park en biedt veel comfort. Het ligt op een eigen terrein van 1,7 hectare dat langzaam afloopt naar het zuiden. Het heeft terrassen rondom, grote ramen met dubbele beglazing en buitendeuren met dubbele beglazing die het licht binnenlaten en ten volle profiteren van het spectaculaire panorama dat eromheen ligt.

De villa is verdeeld over twee niveaus. De hoofdaccommodatie bevindt zich op de bovenste verdieping en is toegankelijk via 6 treden die naar de glazen achterdeur leiden. Intern zijn de twee niveaus bereikbaar via een royaal bemeten centrale houten trap. Als u de achterdeur binnenkomt, komt u in een hal die zelf toegang geeft tot een grote logeerkamer, badkamer (compleet met toilet en douche), toegangstrap op de begane grond en de eetkamer.
Deze eerste logeerkamer heeft een volledige muur van inbouwkasten en een volledig glazen deur die uitkomt op een overdekt terras. Dit terras heeft 2 heldere buitenzonwering van plafond tot vloer die kan worden neergelaten om het hele jaar door buiten te kunnen dineren.
Vanuit de gang is de deuropening naar de eetkamer. Hier worden we begroet door dubbele dubbele glazen deuren die uitkomen op het grote terras op het zuiden met het meest spectaculaire uitzicht op de Majella-bergen.
De eetkamer geeft toegang tot een hal die leidt naar de grote hoofdslaapkamer met airconditioning, compleet met een volledige muur van kasten en een en-suite badkamer met zowel een inloopdouche als een bad met twee uiteinden. De slaapkamer heeft ook ramen die uitkijken op het westen, zuiden en oosten. Een glazen deur geeft toegang tot het hoofdterras.
Aangrenzend aan de eetkamer is een moderne keuken ingericht met een muur van ingebouwde kasten en een groot eiland met marmeren blad, ideaal voor een informeel diner. Dit is de enige kamer die niet uitkijkt op de Majella, maar die uitkijkt op het noorden op de boomgaard.
Ook grenzend aan de eetkamer is de lounge. De woonkamer heeft glazen deuren op het zuiden die ook leiden naar het beschutte terras. Nogmaals, met uitzicht op de Majella-bergen, Er is een groot raam naar het oosten met uitzicht op de bergen. De lounge heeft een moderne "Nordic houtkachel". Vanuit de hal leidt de houten trap naar de begane grond die direct toegang geeft tot de indrukwekkende open speelkamer. Deze kamer is compleet met snookertafel op ware grootte. Er is voldoende ruimte voor vermaak. Vanuit de speelkamer leiden twee sets deuren naar twee overdekte terrassen op de begane grond.
In een korte gang in de speelkamer is logeerkamer #2. Deze grote tweepersoonsslaapkamer is open verbonden met een grote prachtig ingerichte badkamer en dubbele deuren die openen naar de voortuin.
Terugkerend naar de speelkamer is er een hal die toegang geeft tot een 'bootroom', badkamer en tot de dubbele garage en kantine.
De garage wordt bediend door twee elektrisch bedienbare rolluikdeuren en is toekomstbestendig gemaakt met zowel stroom als sanitair en leidingen voor cv-radiatoren.
De cantina bestaat uit twee verschillende ruimtes. Aan het ene uiteinde bevindt zich de wijnkelder en de algemene opslag, terwijl aan het andere uiteinde de wasruimte, de 'bootroom' en de centrale verwarmingsketel op biomassa zijn gevestigd.

Het stenen huisje is als u de oprit naar de villa betreedt . Het heeft een badkamer, een slaapkamer (die ooit twee was), een woonkamer, een keuken en een opslagruimte. Tot 20 jaar geleden was het nog bewoond en kon het gemakkelijk weer bewoonbaar worden gemaakt. Van bovenaf zie je vanuit één raam de zee bij Pescara
Onder de villa is een productieve moestuin en een grote werkplaats die momenteel is uitgerust voor houtbewerking. Dit is 11X6 meter en wordt bediend door elektriciteit en water en is voorbereid voor een toilet. De moestuin is volledig omheind en voor irrigatie wordt gezorgd door een grote ondergrondse wateropslag die water van het dak van het hoofdgebouw opvangt.



DE BORING BITS

BEOORDEELD als A voor energie-efficiëntie
Centrale verwarming door thermostatisch geregelde radiatoren die overal worden bediend door een biomassaketel die kan worden gestookt met hout of pellets die via een trechter worden gevoed. Gooi het afval in de vuilnis en verwarm het huis
Fotovoltaïsche dakbank van 30 panelen (7KW)
De woonkamer heeft, samen met radiatoren, een groot houtvuur met glazen voorkant.
Villa is gebouwd met thermische isolatiepanelen van 8 cm aan de buitenkant en 6 cm aan de binnenkant, het dak is voorzien van 24 cm isolatie. Het is een echte theemuts.
Alle beglazing is dubbele beglazing met St Gobain E-glas
Buitenglas is allemaal gelaagd voor veiligheid
St Gobain Bioclean ZELFREINIGEND glas voor minder arbeid
Hoog kwaliteit eiken vloerbekleding.


Plattegrond

1ST FLOOR WHERE IS MOST ACCOMODATION GROUND FLOOR ,  at rear cut into the slope of the land, 3rd BEDROOM GAMESROOM CANTINA & GARAGE SITE upper half is fenced and gated

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons