This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Fantastische investering. Turkler, Turkije

Turkler,  Alanya,  Antalya,  Turkije
€230.000

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 122 sqm
  • Bouwjaar: Off-plan
  • Zeezicht
  • Zonnig Zuid-Turkije
  • Prive strand
  • Veel kopers appartement opties
  • Fantastische faciliteiten
  • Aantrekkelijke off-plan prijzen

Details

Alvorens deze woningbeschrijving te lezen, willen we eventuele potentiële kopers adviseren over bepaalde wijzigingen die de Turkse regering onlangs heeft doorgevoerd.
a) In veel regio's in Turkije heeft de regering nu een blokkade ingesteld voor het verlenen van verblijfsvergunningen aan buitenlanders. Als u wilt kopen en als permanente inwoner wilt wonen, zorg er dan voor dat de regio waarin u wilt wonen, nog steeds de afgifte van een verblijfsvisum kan toestaan.
b) De Turkse regering heeft onlangs ook nieuwe wetten uitgevaardigd die met name zijn gericht op Russische staatsburgers tussen de 18 en 60 jaar. Het is nu buitengewoon moeilijk voor hen om een verblijfsvergunning te krijgen, tenzij ze broers en zussen zijn van een bestaande eigenaar van een onroerend goed.
c) Mocht u van een ontwikkelaar een appartement kopen dat momenteel in aanbouw is, controleer dan nogmaals of deze woning zich in een regio bevindt waar nog fulltime bewoning mogelijk is.
d) Als u wordt gevraagd een aanbetaling te doen, ga dan akkoord met alleen het minimum, aangezien er veel gevallen zijn waarin ontwikkelaars in gebreke blijven bij de bouw of niet in staat zijn om hun "Iskan" te krijgen, dit is een certificaat van goedkeuring door de overheid dat het onroerend goed is gebouwd volgens de overheidsvoorschriften.
e) Zonder deze "Iskan" zult u NIET in staat zijn om uw "Tapu" ( Eigendomsbewijzen) en u zou waarschijnlijk alle vooraf betaalde bedragen kunnen verliezen.

DEZE EIGENDOM IS IN EEN REGIO WAAR NOG RESIDENTIE KAN WORDEN VERKREGEN.

Is iemand op zoek naar een appartement in Zuid-Turkije? Zo ja, dan kan ik u het Magic Hills Residence-project aanbieden, waarvan de bouw onlangs is begonnen en in twee fasen zal worden gebouwd, waarbij fase één in juli 2023 wordt voltooid en fase twee in december 2023 wordt voltooid. Dit wordt een van de beste innovatieve woonontwikkelingen die in de regio in vele jaren zijn gebouwd. Gebaseerd op de ervaring van ontwikkelaars op het gebied van constructie en onroerend goed die ze de afgelopen 19 jaar hebben opgedaan, kunnen ze een prachtig modern luxe complex aanbieden dat de meest veeleisende kopers zal aanspreken.
Magic Hill Residence zal worden gevestigd in Turkler (een van de badplaatsen van Alanya), op een van de vijf heuvels met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en de omliggende natuur, op slechts 200 meter van de prachtige Middellandse Zeekust met een privéstrand dat langzaam in het water loopt en is een van de beste in deze regio.
Een ander belangrijk voordeel van dit project is dat in het nabijgelegen Avsallar-gebied, dat in de nabijheid ligt, per 1 juli 2022 beperkingen gelden om het aantal lokale bewoners tot die van buitenlanders. In wezen betekent dit dat buitenlandse kopers vanaf die datum GEEN langdurig verblijfsrecht meer kunnen krijgen om in Avsallar te wonen en hun eigendom nu alleen nog als seizoensvakantiehuis of als investering kunnen gebruiken. Hier, in Magic Hills, hebben alle eigenaren van onroerend goed in dit complex alle recht en mogelijkheid om een verblijfsvergunning te verkrijgen.
Het complex zal bestaan uit 9 blokken van elk vijf verdiepingen en biedt in totaal 144 individueel ontworpen appartementen. Er is een uitstekende keuze aan indelingen beschikbaar van 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tot 3+1 en 4+1 duplexen, waarvan sommige een eigen zwembad en minituin hebben.
De infrastructuur van deze residentie kan wedijveren met een vijfsterrenhotel. De buitenkant omvat twee olympische zwembaden met loungeruimtes voor ligstoelen en parasols, kinderbaden, een buitenjacuzzi en een ontspanningsbad. Een amfitheaterbioscoop in de open lucht, tennisbanen en een speciaal uitgeruste barbecueplek staan ook tot uw dienst. Het interieur zal bestaan uit een spa, fitnessruimte, speelkamer, bioscoop, kinderclub en een eigen restaurant. Er komt een prachtig aangelegd gebied gecreëerd door een professionele landschapsontwerper.
Alle sociale ruimtes en appartementen in de projecten zullen worden gebouwd en ingericht als weerspiegeling van de jarenlange ervaring van de ontwikkelaars in de bouw en zullen de nieuwste technologie in constructie en ontwerp gebruiken , evenals het gebruik van materialen en fittingen van de hoogste kwaliteit. In alle appartementen zullen zeer efficiënte energiebesparende apparaten worden geïnstalleerd. Elk appartement krijgt een modern "smart home"-systeem met behulp van gezichtsherkenningstechnologie en u kunt bezoekers controleren met uw telefoon / computer, waar u ook bent, waar ook ter wereld. Voor het comfort van de bewoners zullen er ook supersnelle ultrastille liften worden geïnstalleerd, die kunnen worden gebeld zonder zelfs maar hun eigen appartement te verlaten. Er komt ook internet via glasvezel.
Voor de bewoners van het complex wordt een voetgangerstunnel voorzien, waardoor je snel en veilig toegang hebt tot je eigen strand met een zachte toegang tot de zee, wat ideaal is voor kinderen.
Door de uitstekende ligging op een heuvel zullen de meeste appartementen een panoramisch uitzicht hebben op de zee of het pittoreske Taurusgebergte.
Turkler is een groeiend gebied dat steeds populairder wordt bij mensen op zoek zijn naar onroerend goed voor permanente bewoning of vakantie, maar ook voor mensen die onroerend goed willen kopen om te verhuren. In de directe omgeving vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl, evenals in de naburige steden Avsallar en Konakli is er een volledig scala aan stedelijke infrastructuur, waaronder een winkelcentrum, supermarkten, winkels, medische voorzieningen, een groot aantal restaurants met lokale en internationale gerechten. Op de wekelijkse markten die in al deze gebieden worden gehouden, kunt u groenten en fruit kopen die in een milieuvriendelijke regio zijn geteeld, evenals specerijen, souvenirs en een verscheidenheid aan textielproducten, kleding en schoenen. Het centrum van Alanya ligt op korte rijafstand en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.
Dit gebied staat bekend om zijn frisse, niet-verontreinigde lucht en gezond microklimaat dankzij de combinatie van naaldbossen, bergen en de zee.
Alanya Gazipasa Airport ligt op ongeveer 40 km en Antalya Airport op ongeveer 110 km

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons