This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Prachtig luxe complex, Avsallar

Avsallar,  Alanya,  Antalya,  Turkije
€440.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 250 sqm
  • 400 meter zee
  • Vier slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Geheel op maat gemaakt
  • Prive zwembad
  • centrale positie

Details

Alvorens deze woningbeschrijving te lezen, willen we eventuele potentiële kopers adviseren over bepaalde wijzigingen die de Turkse regering onlangs heeft doorgevoerd.
a) In veel regio's in Turkije heeft de regering nu een blokkade ingesteld voor het verlenen van verblijfsvergunningen aan buitenlanders. Als u wilt kopen en als permanente inwoner wilt wonen, zorg er dan voor dat de regio waarin u wilt wonen, nog steeds de afgifte van een verblijfsvisum kan toestaan.
b) De Turkse regering heeft onlangs ook nieuwe wetten uitgevaardigd die met name zijn gericht op Russische staatsburgers tussen de 18 en 60 jaar. Het is nu buitengewoon moeilijk voor hen om een verblijfsvergunning te krijgen, tenzij ze broers en zussen zijn van een bestaande eigenaar van een onroerend goed.
c) Mocht u van een ontwikkelaar een appartement kopen dat momenteel in aanbouw is, controleer dan nogmaals of deze woning zich in een regio bevindt waar nog fulltime bewoning mogelijk is.
d) Als u wordt gevraagd een aanbetaling te doen, ga dan akkoord met alleen het minimum, aangezien er veel gevallen zijn waarin ontwikkelaars in gebreke blijven bij de bouw of niet in staat zijn om hun "Iskan" te krijgen, dit is een certificaat van goedkeuring door de overheid dat het onroerend goed is gebouwd volgens de overheidsvoorschriften.
e) Zonder deze "Iskan" zult u NIET in staat zijn om uw "Tapu" ( Eigendomsbewijzen) en u zou waarschijnlijk alle vooraf betaalde bedragen kunnen verliezen.

DEZE WONING IS IN EEN REGIO WAAR MOMENTEEL GEEN VOLLEDIG VERBLIJF KAN WORDEN VERKREGEN.
HET IS ECHTER EEN FANTASTISCHE REGIO VOOR VAKANTIE- EN VASTGOEDPORTEFEUILLE INVESTERING OP DE HUURMARKT.

Heeft u ooit een 5* hotel binnengelopen of verbleven en u voorgesteld hoe het zou zijn om in zo'n omgeving van een vakantie te kunnen genieten? Zo ja, dan is dit de kans die u niet mag missen met dit project. Dit prachtige nieuwe complex biedt 5* sterren wonen tegen betaalbare prijzen. Vanaf 141.000 euro zou u kunnen investeren in een appartementencomplex bestaande uit twee blokken met in totaal 102 appartementen verdeeld over 8 verdiepingen. U kunt kiezen uit een van de 1 + 1 appartementen, 2 + 1 appartementen of 2 + 1 duplexen, 3 + 1 duplexen of 4+1 duplexen.
Gelegen in Avsallar (Alanya regio) is het op loopafstand van het dorpscentrum en de altijd populaire boeren- en kledingmarkt op woensdag waar altijd veel koopjes te vinden zijn. Het is ook een gemakkelijke wandeling van 600 meter naar een van de mooiste zandstranden in de regio, dat niet alleen aantrekkelijk is vanwege het zand, maar ook omdat het een zachte helling heeft in de zee, waardoor het een geweldige plek is voor kinderen om hun eerste zwemstappen in open water te zetten en om het lichaam van een oudere generatie te ontlasten. Tijdens het zomerseizoen zijn er veel mogelijkheden om een zonnebank onder een parasol te pakken en de dagen weg te luieren.
Het complex is gebouwd met de beste materialen en elk appartement zal worden uitgerust volgens de hoogste standaard met acryl keukenkasten met granieten werkbladen, airconditioning, aluminium ramen met dubbele beglazing en openslaande deuren naar uw balkons. De gebouwen zijn ook gebouwd met warmte- en geluidsisolatie om storende geluiden uit de omliggende gebieden te minimaliseren. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming en worden onderhouden door een elektrisch warmwatersysteem. Extern zal er het nieuwste deurvergrendelingssysteem met vingerafdruk zijn voor elk blok met een deurtelefoon waarmee gasten hun komst kunnen aankondigen. In alle ruimtes is internet beschikbaar met een centraal satelliet-tv-systeem. Liften brengen u snel naar uw verdieping en er zijn generatoren beschikbaar voor het onwaarschijnlijke geval dat het hoofdelektriciteitssysteem uitvalt.
Er zal 24 uur per dag beveiliging worden geboden met CCTV-beveiligingssysteem dat het terrein bestrijkt. Er is parkeergelegenheid.
Dit unieke project is een levenscentrum waar u elk moment van uw vakantie ten volle kunt beleven. Het complex biedt een totaal scala aan faciliteiten die alle lifestyle eigenaren tevreden zullen stellen. Er is een buitenzwembad met ligbedden en parasols, een kinderspeelplaats, waterglijbanen en als de dagen wat guur zijn of misschien een wat frisse nacht, dan kunt u ontspannen in het binnenzwembad of genieten van een Turks stoombad, sauna of een ontspannende massage. Voor de meer energieke gasten is er een volledig uitgeruste fitnessruimte of misschien kunt u een luie avond doorbrengen door een spelletje biljart of tafeltennis te spelen met uw vrienden.
De tuinen worden onderhouden door fulltime tuinmannen en er zal niet alleen de mogelijkheid om uw eigen barbecue te hosten in het daarvoor bestemde gebied, maar ook om te genieten van uw eten in een van de cabana's terwijl u geniet van de schoonheid van de tuinen met de extra aantrekkingskracht om te kijken of het zelfs te gebruiken als een geweldige fotomoment de decoratieve waterval.
Avsallar is een snelgroeiend dorp, maar heeft nog steeds een ouderwetse charme. Er zijn voldoende supermarkten, winkels en restaurants met een scala aan gerechten, allemaal in het hart van het dorp. Centraal gelegen tussen de twee belangrijkste luchthavens van Antalya 100 km of Gazipasa 68 km.
Dus, als je droomt van een vakantie dicht bij de Middellandse Zee en je waarde hecht aan of droomt van een afgemeten relaxte resortlevensstijl met privacy, neem dan contact met mij op voor professioneel advies en antwoorden op al je vragen om je droom te helpen waarmaken waarheid worden. Evenzo biedt elk appartement een geweldige kans als investeringsportefeuille voor lange of korte termijn verhuur.
OPMERKING. Samen met vele andere regio's van Turkije staat Avsallar momenteel op de lijst van districten die geen verblijfsvergunning verlenen aan buitenlandse eigenaren. Momenteel wordt tegen deze beslissing beroep aangetekend, maar buitenlanders kunnen nog steeds onroerend goed kopen in Avsallar voor investeringen en persoonlijke recreatie. Bespreek alle details met onze managers.



Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons