Particulier verkoop

Wereldwijde particuliere verkoop sinds 2004

$ sitename $ is in het leven geroepen om huiseigenaren te helpen hun eigen woning te verhuren of verkopen zonder een makelaar te gebruiken. Het werd gelanceerd in 2004 en heeft sindsdien duizenden mensen geholpen duizenden euro's aan makelaarskosten te besparen.

Vandaag de dag adverteert MagnoliaProperty.nl meer dan 5.000 woningen wereldwijd. We bieden een proactievere en effectievere advertentieservice dan de meeste makelaars zonder het in rekening brengen van enige commissie. We adverteren woningen in acht verschillende talen, bieden een wereldwijde professionele fotografiedienst en andere nuttige advetiseringshulpmiddelen.

Verbind je met ons

Bedrijfsinformatie

MagnoliaProperty.nl is een handelsnaam van Property Web Solutions Ltd. Ons adres is Acorn Nursery, Milton Road, Stadhampton, Oxford, OX44 7XX, Verenigd Koninkrijk.

Bedrijfsnummer: 6542967

BTW-nummer: GB 211134179

Testimonials

Ja, de verkoop was van een van uw leads, dus we zijn erg tevreden. We hebben hier een vriend overgehaald om uw site te gebruiken en hij laat deze week de foto's maken om op de advertentie te plaatsen."
Vanessa Sydenham, april 2021

Ons huis is uiteindelijk via een makelaar verkocht. Sorry dat het bij u niet is gelukt, we hebben zeker veel echt positieve vragen via u gehad en zouden uw bedrijf zeker aanbevelen."
Frank Stubbs, april 2021

Association of International Property Professionals De 'Association of International Property Professionals' (AIPP) richt zich op het verbeteren van de professionaliteit van de internationale vastgoedmarkt. Als lid van de AIPP hebben wij ons vrijwillig en geheel toegewijd aan de regulering van de markt.

© 2004 - 2021 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons