Particulier verkoop

Wereldwijde particuliere verkoop sinds 2004

$ sitename $ is in het leven geroepen om huiseigenaren te helpen hun eigen woning te verhuren of verkopen zonder een makelaar te gebruiken. Het werd gelanceerd in 2004 en heeft sindsdien duizenden mensen geholpen duizenden euro's aan makelaarskosten te besparen.

Vandaag de dag adverteert MagnoliaProperty.nl meer dan 5.000 woningen wereldwijd. We bieden een proactievere en effectievere advertentieservice dan de meeste makelaars zonder het in rekening brengen van enige commissie. We adverteren woningen in acht verschillende talen, bieden een wereldwijde professionele fotografiedienst en andere nuttige advetiseringshulpmiddelen.

Verbind je met ons

Bedrijfsinformatie

MagnoliaProperty.nl is een handelsnaam van Property Web Solutions Ltd. Ons adres is Acorn Nursery, Milton Road, Stadhampton, Oxford, OX44 7XX, Verenigd Koninkrijk.

Bedrijfsnummer: 6542967

BTW-nummer: GB 211134179

Testimonials

Ik ben verheugd u te kunnen mededelen dat onze villa in Diamante is verkocht. We hopen de verkoop in september af te ronden. Goed gedaan en bedankt voor al je hulp. Mogen wij u en uw bedrijf onze beste wensen uitspreken en u hartelijk bedanken."
Bernard Berry OBE Military, juli 2022

We hebben veel aanvragen en drie bezichtigingen gehad via uw website en hebben nu verkocht aan een van deze kopers. Het gebruik van Magnolia bleek een uitstekende beslissing te zijn, bedankt."
Linda Ashcroft, juli 2022

Association of International Property Professionals De 'Association of International Property Professionals' (AIPP) richt zich op het verbeteren van de professionaliteit van de internationale vastgoedmarkt. Als lid van de AIPP hebben wij ons vrijwillig en geheel toegewijd aan de regulering van de markt.

© 2004 - 2022 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons