Particulier verkoop

Wereldwijde particuliere verkoop sinds 2004

$ sitename $ is in het leven geroepen om huiseigenaren te helpen hun eigen woning te verhuren of verkopen zonder een makelaar te gebruiken. Het werd gelanceerd in 2004 en heeft sindsdien duizenden mensen geholpen duizenden euro's aan makelaarskosten te besparen.

Vandaag de dag adverteert MagnoliaProperty.nl meer dan 5.000 woningen wereldwijd. We bieden een proactievere en effectievere advertentieservice dan de meeste makelaars zonder het in rekening brengen van enige commissie. We adverteren woningen in acht verschillende talen, bieden een wereldwijde professionele fotografiedienst en andere nuttige advetiseringshulpmiddelen.

Verbind je met ons

Bedrijfsinformatie

MagnoliaProperty.nl is een handelsnaam van Property Web Solutions Ltd. Ons adres is Acorn Nursery, Milton Road, Stadhampton, Oxford, OX44 7XX, Verenigd Koninkrijk.

Bedrijfsnummer: 6542967

BTW-nummer: GB 211134179

Testimonials

Om maar te zeggen dat het onroerend goed nu is verkocht en dus van de Magnolia Property-website kan worden verwijderd. Hoewel de verkoop niet via de website kwam, waren we zeer tevreden over het aantal en de kwaliteit van de vragen en de manier waarop onze advertentie werd behandeld. Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal, maar desondanks werd de plaatsing op een zeer professionele manier afgehandeld. Dank je."
Nick MacWhirter, februari 2021

We hebben nu een koper! Ik ben erg blij om te zeggen dat het afkomstig was van een van uw leads. Ze hebben een aanbetaling gedaan maar hebben een ingewikkelde ketting. Vingers gekruist, maar als het niet lukt, komen we bij u terug! "
Lorraine Stephenson , januari 2021

Association of International Property Professionals De 'Association of International Property Professionals' (AIPP) richt zich op het verbeteren van de professionaliteit van de internationale vastgoedmarkt. Als lid van de AIPP hebben wij ons vrijwillig en geheel toegewijd aan de regulering van de markt.

© 2004 - 2021 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons