Veelgestelde Vragen

Below are the questions we are asked most often, they also give a good outline of the service that we offer. If you still have a question we would be very happy to hear from you. You can contact us here.
Brengt u commissie in rekening bij de verkoop?
Nee, wij vragen geen commissie. Zodra u de aanvankelijke advertentiekosten heeft betaald komen er verder geen kosten meer bij kijken. In vergelijking met een makelaar kunt u daardoor duizenden euro's besparen, wat ofwel een besparing voor uzelf kan zijn, ofwel een mogelijkheid de vraagprijs van uw woning te verlagen en daardoor de kans te vergroten het te verkopen.
Wat zijn de kosten?
Onze kosten beginnen met €15 per maand, waarbij u korting krijgt voor de optie om de advertentie voor zes of twaalf maanden te laten lopen. De kosten en overige details kunt u hieronder vinden: advertentiekosten voor onroerend goed.
Welke informatie moet ik geven om mijn woning in een advertentie te zetten?
We zullen u vragen om foto's en een omschrijving van uw woning. Ook zullen we u vragen informatie te geven over de specifieke kenmerken en de locatie van de woning.
Hoe moet ik de informatie en foto's aanleveren?
Alle informatie kan worden geupload via onze website. Dit hebben we zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om te doen, maar als u liever een e-mail wilt sturen of de details en foto's per post te verzenden, dan kan dat natuurlijk ook. Ook als u al ergens anders alle gegevens online heeft staan, laat dat dan even weten, dan kunnen we dat namelijk gebruiken om de advertentie voor u aan te maken.
Hoe is de advertentie vertaald?
We gebruiken Google Translate om de omschrijving en details van de woning in tien talen te vertalen. Dit is zeer effectief en is altijd accuraat genoeg om kopers de informatie te geven die ze nodig hebben. Maar als u wilt, kunnen we ervoor zorgen dat uw beschrijving professioneel wordt vertaald tegen een meerprijs van ongeveer 30 euro per taal. Neem contact met ons op voor een offerte.
Hoe kan ik beginnen?
U begint met het registreren van uw woning hier: https://www.MagnoliaProperty.nl/register.
Vervolgens kunt u de advertentie creëren, en zodra u tevreden bent kunt u deze activeren en betalen.

Testimonials

Property in Cyprus Een koper in minder dan een week. In de eerste week van haar advertentie vonden we een koper voor Kimberley Aldridge voor haar woning op Cyprus.

Bekijk testimonials

Leden van de AIPP

Association of International Property Professionals De 'Association of International Property Professionals' (AIPP) richt zich op het verbeteren van de professionaliteit van de internationale vastgoedmarkt. Als lid van de AIPP hebben wij ons vrijwillig en geheel toegewijd aan de regulering van de markt.

© 2004 - 2023 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons