Adverteer uw woning

0% Commissie. Enorme blootstelling. Twaalf landenmarkten. Details Maak een advertentie aan

Adverteer uw woning

Maak een advertentie aan

Uw advertentie vertaald in negen talen

Uw advertentie wordt in negen talen vertaald en gepubliceerd op websites die zijn gericht op kopers in het VK, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken en Rusland!

Internationale portalen

We zullen uw eigendom adverteren op enorme internationale vastgoedportalen, waardoor uw eigendom wordt getoond aan miljoenen Europese vastgoedjagers.

Prijs

Drie maanden
€90
6 maanden
€120
12 maanden
€240 €60,00

Aanbieding verloopt: zondag 21 augustus

COVID-19 AANBIEDING

We houden onze grootste uitverkoop ooit om het voor u gemakkelijker te maken om in deze moeilijke tijden te adverteren. 75% korting op onze aanbieding van 12 maanden!

Daarom bieden we meer zichtbaarheid voor uw woning dan de meeste makelaars, maar rekenen we slechts €5 per maand in plaats van duizenden euro's aan commissie.

En nu het aantal kopersonderzoeken een recordhoogte heeft bereikt en afgesloten is, is dit een goed moment om te adverteren.

Maak een advertentie aan

Testimonials

Ik ben verheugd u te kunnen mededelen dat onze villa in Diamante is verkocht. We hopen de verkoop in september af te ronden. Goed gedaan en bedankt voor al je hulp. Mogen wij u en uw bedrijf onze beste wensen uitspreken en u hartelijk bedanken."
Bernard Berry OBE Military, juli 2022

We hebben veel aanvragen en drie bezichtigingen gehad via uw website en hebben nu verkocht aan een van deze kopers. Het gebruik van Magnolia bleek een uitstekende beslissing te zijn, bedankt."
Linda Ashcroft, juli 2022

We hebben zojuist ons eigendom verkocht aan een Duitse familie, hartelijk dank voor al uw hulp en harde werk."
Clive, juni 2022

Veelgestelde Vragen

Brengt u commissie in rekening bij de verkoop?
Nee, wij vragen geen commissie. Zodra u de aanvankelijke advertentiekosten heeft betaald komen er verder geen kosten meer bij kijken. In vergelijking met een makelaar kunt u daardoor duizenden euro's besparen, wat ofwel een besparing voor uzelf kan zijn, ofwel een mogelijkheid de vraagprijs van uw woning te verlagen en daardoor de kans te vergroten het te verkopen.
Wat zijn de kosten?
Onze kosten beginnen met €15 per maand, waarbij u korting krijgt voor de optie om de advertentie voor zes of twaalf maanden te laten lopen. De kosten en overige details kunt u hieronder vinden: advertentiekosten voor onroerend goed.
Welke informatie moet ik geven om mijn woning in een advertentie te zetten?
We zullen u vragen om foto's en een omschrijving van uw woning. Ook zullen we u vragen informatie te geven over de specifieke kenmerken en de locatie van de woning.
Hoe moet ik de informatie en foto's aanleveren?
Alle informatie kan worden geupload via onze website. Dit hebben we zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om te doen, maar als u liever een e-mail wilt sturen of de details en foto's per post te verzenden, dan kan dat natuurlijk ook. Ook als u al ergens anders alle gegevens online heeft staan, laat dat dan even weten, dan kunnen we dat namelijk gebruiken om de advertentie voor u aan te maken.
Hoe is de advertentie vertaald?
We gebruiken Google Translate om de omschrijving en details van de woning in tien talen te vertalen. Dit is zeer effectief en is altijd accuraat genoeg om kopers de informatie te geven die ze nodig hebben. Maar als u wilt, kunnen we ervoor zorgen dat uw beschrijving professioneel wordt vertaald tegen een meerprijs van ongeveer 30 euro per taal. Neem contact met ons op voor een offerte.
Hoe kan ik beginnen?
U begint met het registreren van uw woning hier: Maak een advertentie aan Vervolgens kunt u de advertentie creëren, en zodra u tevreden bent kunt u deze activeren en betalen.
© 2004 - 2022 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons