5 Slaapkamers Villa

Pla De Corrals,  Valencia,  Spanje
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 270 sqm
  • Perceeloppervlakte: 3200 sqm
  • Bouwjaar: 1990
  • Een prachtig luxe familiehuis in een gebied van uitzonderlijke schoonheid.
  • Groot perceel met prachtige tuinen
  • Flexibele accommodatie op twee verdiepingen, elke verdieping heeft een aparte ingang
  • Prive zwembad met terrassen
  • Grote zomerkeuken met BBQ
  • Prachtige glazen 'gordijn' kamer met uitzicht op zwembad
  • Afgelegen plek, maar toch 2 minuten lopen naar het dorp
  • 5 prachtig ingerichte slaapkamers / een ensuite
  • 4 badkamers - een ensuite
  • Prachtig uitzicht op de bergen vanuit elk raam

Details

Dit is een geweldige kans om een ​​prachtige villa te kopen in een gebied van uitzonderlijke schoonheid. Casa Amarilla heeft zeer flexibele accommodatie met 5 slaapkamers op twee verdiepingen. Omdat beide niveaus van de villa een eigen ingang hebben, is het ook mogelijk dat de eigenaar op de ene verdieping woont en de andere als een vakantieappartement wordt gehuurd of dat de hele villa een geweldige gezinswoning is. Er is een interne trap (met een afsluitbare deur aan de bovenkant) die de beneden- en bovenverdiepingen verbindt. Het is een zeer unieke eigenschap en het is onwaarschijnlijk dat er iets anders op de markt is. Het is volledig gerenoveerd en onderhouden volgens een zeer hoge standaard. Alle keukenapparatuur is inbegrepen in de prijs van de villa. Het meubilair en andere armaturen en fittingen zijn bespreekbaar.

De bovenste verdieping van de villa heeft twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer, allemaal met ingebouwde kasten, waar maximaal vijf personen kunnen slapen. Het kijkt uit over het zwembad en heeft een volledig uitgeruste keuken met een Rangemaster dubbele oven met gasfornuis, ingebouwde koelkast, vriezer en vaatwasser. Er is een comfortabele lounge met uitzicht op de vallei van Pla de Corrals richting de bergen. Een belangrijk kenmerk van de villa is de prachtige glazen kamer op de bovenste verdieping met uitzicht op het zwembad, dat in de koelere maanden een volledig gesloten verwarmde eetkamer met glazen tafel en stoelen vormt. Tijdens de zomermaanden kunnen de glazen 'gordijnen' worden weggeklapt tot een open, maar overdekt terras.

De begane grond heeft twee ruime slaapkamers, volledig ingerichte keuken / eetkamer met koelkast / vriezer, keramische kookplaat en vaatwasser. De prachtige, zeer grote woonkamer, heeft momenteel comfortabele banken en een grote flatscreen-tv. Er is een familiebadkamer en een aparte doucheruimte.

De villa heeft een houtkachel in elk van de twee lounges voor de koudere maanden. Het is ook voorzien van airconditioning / centrale verwarming en de meeste kamers hebben plafondventilatoren.

De villa heeft een prachtig privézwembad omringd door gebogen terrassen die een geweldige zonnebank vormen voor koelere maanden terwijl ze welkom schaduw in de hitte van de zomer. Het zwembad heeft een vrijwel constante diepte van 1,5 meter. Er is een kelderruimte onder het zwembad waarin zich de pomp en het filter bevinden, en deze kan ook dienst doen als wasruimte en algemene winkel. Er is een zomerkeuken met grote barbecue, wasmachine, koelkast / vriezer en een aparte bar met uitzicht op het zwembad.

Casa Amarilla ligt in prachtige tuinen en wordt begrensd door olijf- en sinaasappelboomgaarden. Elke verdieping van de villa heeft een fantastisch uitzicht op de bergen en is gelegen in een prachtige omgeving op slechts 25 minuten rijden naar het dichtstbijzijnde strand (Tavernes).

De villa ligt in een charmant landelijk gebied op korte afstand van de belangrijkste steden en attracties van de regio - ongeveer 25 minuten van Gandia, 10 minuten van het kloosterdorp Simat de Valldigna en 15 minuten van de grote , karakteristieke stad Tavernes; het glorieuze historische stadje Xátiva ligt op slechts 15 minuten afstand. Als alternatief zijn de prachtige Blauwe Vlag-stranden van La Safor op slechts 25 minuten afstand. De luchthaven van Valencia ligt op 45 minuten rijden van Casa Amarilla en Alicante is ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden. Er is twee keer per uur een treindienst naar Valencia vanaf een lokaal station op slechts 10 minuten rijden.

"Pla" (zoals Pla de Corrals lokaal bekend is), is een heerlijk klein pueblo (dorp) dat bekend staat om zijn vriendelijke aard en traditionele Spaanse gemeenschap, gebaseerd op de landbouw in de regio, die grotendeels afhankelijk is van de fruitteelt (voornamelijk sinaasappels). Er zijn twee bars - Bar Buixcarro is geopend voor ontbijt, lunch en vrijdagavond alleen met een prachtig menu del dia 'en Bar Raquel die de hele dag open is. Beide bars / restaurants vormen een bloeiende hub voor het dorp. Er is nu een nieuw geopende Music Club, die een alternatief biedt voor de traditionele Spaanse bar / restaurant.

Er is een bloeiende golfvereniging gevestigd in de buurt van het dorp en er zijn verschillende prachtige banen op korte rijafstand. De dichtstbijzijnde is La Galiana op slechts 15 minuten afstand, die is erkend als de vierde beste golfbaan in Spanje!

Het gebied is uitstekend om te fietsen en er zijn veel fietsclubs in de omgeving. Quad-fietsen is ook erg populair.

Voor GPS en kaartsystemen is de geografische positie (breedte- / lengtegraad) van het huis 39 ° 0'46.50 "N / 0 ° 21'57.50" W.

Google Earth kan ook worden gebruikt om de locatie te vinden door de volgende verwijzing tussen de vierkante haken in te voeren in het veld 'Naar' [39 0'46.50 "N / 0 21'57.50" W]. Casa Amarilla is geregistreerd bij Google Maps Voer simpelweg "Casa Amarilla" in het zoekveld in en selecteer het item voor "Casa Amarilla, Xàtiva, Spanje"

Tijdens de zomermaanden zijn er veel feesten die plaatsvinden in lokale dorpen en natuurlijk is dineren in de avond bijna gegarandeerd! Tijdens de lente en de herfstmaanden kunnen de temperaturen nog steeds oplopen tot 25-30 graden, maar deze maanden hebben koelere avonden / nachten. Tijdens de wintermaanden kan het weer overdag nog steeds warm zijn, maar normaal 's nachts koud. Kerstmis in Xativa is heel feestelijk met kerstmarkten en een geweldige 'wandeling door' geboorte op het plaatselijke plein.

Deze woning wordt voor een zeer aantrekkelijke prijs verkocht en zal niet lang op de markt zijn. Het unieke karakter en de locatie maken het een uitstekende investering als eengezinswoning.

Plattegrond

Lower floor

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons