Groot bedrijfspotentieel huis en 2 studio's

Agios Nikolaos/Stoupa ,  Messinia,  Peloponnisos,  Griekenland
£525.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 206 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1017.75 sqm
  • Bouwjaar: 2005
  • Aangelegde onderhoudsarme tuinen
  • Het hele jaar door geschikt met houtkachel en elektrische radiatoren
  • Buiten stenen berging
  • 10 minuten lopen naar het strand
  • Traditioneel stenen torenhuis in Mani-stijl
  • Overdekte veranda met uitzicht op het zwembad
  • Fantastisch dakterras met 360 graden uitzicht
  • Buitenzwembad van 10 meter met filtratie en terrassen
  • Twee naast elkaar gelegen identieke studio's met inbouwkasten
  • Mooie inkomsten uit de verhuur van de studio

Details

Dit pand met zijn prachtige uitzicht op zee en de bergen ligt op een rustige locatie met uitzicht op de Golf van Messina. Het pand werd 17 jaar geleden gebouwd door een lokale gerenommeerde bouwer die dichtbij woont, en ligt op ongeveer twee kilometer van de prachtige traditionele vissersdorpjes van Messina. Agios Nikolaos en Agios Dimitris en vijf kilometer van de meer levendige badplaats Stoupa in de Peloponnesos. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts tien minuten lopen met taverna's aan het strand.

Het pand bestaat uit een traditioneel gebouwde stenen toren Huis, gebouwd in de typische Mani-stijl met een open woonkamer en keuken, met aangrenzend toilet. Er zijn twee openslaande deuren die uitkomen op een overdekte veranda met uitzicht op het zwembad, compleet met een stenen patio waar u kunt genieten van de heerlijke zon. De keuken is uitgerust met massief marmeren werkbladen met massief houten kasten eronder en een ingebouwde Neff elektrische dubbele oven en Candy keramische kookplaat.
Er is een grote Hunter houtkachel en een elektrische wandradiator en een inverter-airconditioningunit die warme en koude lucht blaast.
Het plafond van de lounge heeft prachtige houten balken en een sierlijke muur verlichting en twee prachtige traditionele Griekse kroonluchters.
De vloer is volledig betegeld, net als de rest van het huis, en er zijn zes houten ramen met dubbele beglazing die de kamer een heerlijke lichte sfeer geven.
Er is een trap met houten treden die naar de eerste verdieping leidt

De eerste verdieping bestaat uit een kleine overloop met opbergruimte in de bovenkast, waar zich ook de interne warmwatertank bevindt, die leidt naar de hoofdslaapkamer met ensuite tegels badkamer, met een groot bad en mengkranen met hoofddouche, een wastafel in een mooi houten meubel met kasten eronder, een grote bijpassende spiegel erboven met sierlijke verlichtingsarmaturen, een laag toilet en bidet. De slaapkamer heeft het voordeel van massief houten ingebouwde dubbele kasten en een geïntegreerd ladeblok met drie grote kasten erboven. Er zijn houten openslaande deuren die uitkomen op een mooie overdekte veranda met uitzicht op de zee en de bergen. Er is ook een inverter-airconditioning. airconditioning die zowel warme als koude lucht blaast.

De tweede slaapkamer heeft ook een ingebouwde massief houten enkele kledingkast met geïntegreerd ladeblok en een inbouwkast erboven, en een kleine ingebouwde lage kast, daar Er zijn ook openslaande deuren naar de overdekte veranda.
Deze slaapkamer heeft ook het voordeel van een airconditioning.

De veranda op de eerste verdieping heeft een pannendak met interne balken, uitklapbaar zonwering, ideaal om buiten te eten of gewoon te ontspannen, het heeft een stopcontact, een waterpunt buiten en buitenverlichting

Vanaf de overloop is er een kleine houten trap die leidt naar een groot, volledig betegeld dakterras, dat Beslaat het hele huis, met een oppervlakte van 52 vierkante meter, een prachtige plek om te zitten en te ontspannen, terwijl u geniet van het adembenemende 360' uitzicht op de zee en de bergen. Dit gebied heeft ook het voordeel van een buitenkraan en buitenlicht.

Aan het pand grenzen twee halfvrijstaande studio's met een pannendak en prachtige traditionele houten balkenplafonds. Elke studio wordt compleet geleverd met massief marmeren werkbladen en massief houten inbouwkasten en bovenkasten. Elke studio heeft een ingebouwde elektrische kookplaat en een elektrische oven en grill. Er is een volledig betegelde badkamer met douche, wastafel en toilet. beide studio's met het voordeel van massief houten inbouwkasten en ladekasten. Er zijn openslaande deuren naar hun eigen privéveranda's. Deze prachtige units kunnen volledig onafhankelijk van het hoofdgebouw worden onderverhuurd.
De studio's hebben elk hun eigen onafhankelijke airconditioningunits geïnstalleerd.
Momenteel verhuren we een van de studio's het hele jaar door via Airbnb, we kunnen ook een licentie voor de tweede studio regelen als u de verhuur wilt voortzetten om een zeer goed inkomen te genereren.
Rondom het huis en de studio's liggen geplaveide terrassen met een eetgedeelte buiten en een stenen bijgebouw, dat momenteel wordt gebruikt voor de opslag van tuinspullen en waarin een wasmachine en een koelkast/vriezer staan. Het bijgebouw is voorzien van stopcontacten en verlichting.
/>
Het huis is omgeven door verschillende volledig aangelegde tuinen met heggen, struiken en fruitbomen, met een aanzienlijke tuin aan de voorzijde van het pand, die ook een eigen onafhankelijke oprit en parkeerplaats heeft. Het pand heeft ook de profiteren van 18 olijfbomen die elk jaar worden geoogst voor zowel hun olie als het eten van olijven.

Er zijn ook twee back-up wateropslagtanks van duizend liter die ook zijn aangesloten op zowel het huis als de studio's voor noodgevallen gebruiken.




Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons