Villa in de buurt van Rio Ebro (San Jeroni)

Móra d'Ebre,  Tarragona,  Cataluña,  Spanje
€185.000

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 120 sqm
  • Perceeloppervlakte: 12 Acres
  • Bouwjaar: 2006
  • Spectaculair panoramisch uitzicht
  • Ruime kamers
  • Luxe ingerichte keuken
  • Niet afgelegen landelijk leven
  • Houtkachel
  • Ontwikkelingspotentieel met 2e eigendom
  • Stroomvoorziening via Endesa
  • Ontworpen met toegang voor gehandicapten in het achterhoofd (helling)

Details

Voorjaar 2024

Groot landhuis gebouwd op werkende landbouwgrond. Amandelen/Olijven/Granen.
(De buurman regelt alle aspecten hiervan voor ons - dus we hebben geen eigen tractoren of andere machines nodig)

Fantastische 360 graden vergezichten over het aantrekkelijke stadje Mora d'Ebre aan de rivier en de prominente heuvel van La Picossa in het westen. Het uitzicht verandert prachtig met de seizoenen.

Goed gelegen ten opzichte van treinstation Mora La Nova (met 5 treinen per dag van/naar Barcelona naar het noordoosten en naar Zaragoza en Madrid naar het westen), lokaal busstation , County Hospital, talrijke nationale supermarkten en uitvalswegen naar de kust en een aantal kwaliteitsgolfbanen binnen handbereik. (Costa Dorada, Bonmont, Gaudi Reus Golf Club in Reus en meerdere golfbanen in het Port Aventura resort in Salou)

Het huis is voorzien van elektriciteit, riolering met septische tank en watervoorziening.

Architect ontworpen en gebouwd (alle tekeningen en toestemmingen beschikbaar om te bekijken) in 2006 op de plaats van een vorige "casita", het huis biedt alle moderne wooncomfort, is volledig wind- en waterdicht met houtkachel en heeft tv-antenne , airconditioning en Verisure Alarmsysteem geïnstalleerd.

Foto's moeten u een goed "gevoel" geven van het pand, maar een bezoek zal zeker indruk maken op de verhoogde ligging op de heuvel.

Gelegen 4 km op een geasfalteerde weg naar de campo van Mora d'Ebre, een grote stad aan de rivier de Ebro die via Tortosa zuidoostwaarts naar de Ebro-delta aan de Middellandse Zee stroomt.

Er zijn veel verschillende methoden en routes om hierheen te reizen eigendom. Veerboot van Groot-Brittannië naar Bilbao (300 mijl rijden van Mora) of Santander (350 mijl rijden van Mora) en rijd vervolgens via Rioja en Aragon. Of neem de veerboot naar Calais/Duinkerken en rijd de 1200 kilometer door Frankrijk over de Millau-kloofbrug en nog eens 320 kilometer zuidwaarts naar Mora op het AP7 AutoPista-netwerk (nu tolvrij) of door gebruik te maken van meerdere dagelijkse vluchten vanaf veel Britse luchthavens naar ( voornamelijk) Reus, (in het hoog- en tussenseizoen) maar ook naar Barcelona of Girona of Zaragoza (nu zelfs Valencia en Castellon, die iets verder naar het zuiden van het Ebro-deltagebied liggen) Vluchten naar Reus tijdens de zomer zijn Jet2, Ryanair, en Tui. Veel Ryanair-vluchten rechtstreeks naar REUS tijdens de zomer vanuit Ierland, Nederland, België en Duitsland.

Al deze luchthavens bieden uitstekende treinverbindingen naar Mora d'Ebre of autoverhuur op de luchthaven van aankomst. Zeer goedkope autohuur in de tussenseizoenen bij BCN & REU.

Met de snelweg AP.7 en de N.420 reist u vanuit GRO in 2,5 uur naar het zuiden, BCN in 1,5 uur of REU in 45 minuten. En geen kuil onderweg!! (nou ja, relatief weinig vergeleken met de gemiddelde Britse wegen op dit moment)

Veel andere Europese luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Barcelona El Prat (BCN) vanwaar u vanaf Terminal T1/T2 de trein of metro kunt nemen naar Sants voor verdere verbindingen met de nationale spoordienst (RENFE.es) en in zuidwestelijke richting naar Mora La Nova of Hospitalet de l'Enfant.

Catalonië is de perfecte locatie voor een mediterraan leven, terwijl je nog steeds de flexibiliteit hebt om het te gebruiken als uitvalsbasis voor tochten verder naar het zuiden en westen naar Spanje of naar het noorden naar Frankrijk en het Alpengebied en verder richting Italië. Gebruik www.accorhotels.com en zelfs Travelodge.com en vooral Booking.com of TriVaGo.com om de gewenste overnachtingsaccommodatie te vinden tijdens het toeren, en eenvoudiger kan het niet. De treindienst naar Barcelona Sants duurt ongeveer 2 uur. Maak verbinding met Tarragona voor treinen naar het zuiden naar Valencia. Beide steden zijn zeker de moeite waard om regelmatig een nachtje te bezoeken. Verlaat de auto, neem de trein en roep "una dulce vida".

Er is een kleine opslagcasita (dat wil zeggen een schuur!) aan de achterzijde van het pand voor tuingereedschap etc. en een tweede gebouw bevindt zich in het onderste gedeelte van het pand (zie plattegrond) dat eventueel herontwikkeld voor gebruik op het land of voor verkoop als huis (voetafdruk van 55 vierkante meter). Veel mensen hebben een dergelijke herontwikkeling gedaan en vervolgens tijdens de vakantiemaanden hun tweede woning verhuurd.

Informeer op elk gewenst moment voor een snelle reactie. Gracias para mirar.

De mogelijkheid van een "eigendomsruil" voor een Brits of alternatief Spaans onroerend goed zou worden overwogen voor degenen die overwegen om fulltime te verhuizen om met pensioen te gaan.

Veel Britse en andere Europese buren binnen een straal van 1 km, maar er zijn geen ‘buren’ in de Britse zin van het woord. Veel open ruimte.

+++++

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons