Vrijstaand herenhuis

Callac,  Côtes-d'Armor,  Bretagne,  Frankrijk
€285.000

Overzicht

  • bedrooms 8
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 225 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1150 sqm
  • Bouwjaar: 1930
  • Vrijstaande jaren 1930 herenhuis in de stad
  • Gerenoveerde woning
  • Interieur garage & beveiligde parkeerplaats in de tuin aan de achterkant
  • Snelle internetverbinding
  • Satellietschotel en Freesat-box voor Britse tv-kanalen
  • Uitstekende ontvangst van mobiele telefoons
  • Aangelegde ommuurde tuinen
  • Loop naar alle winkels en diensten
  • Treinstation
  • Stille, veilige en niet-verontreinigde omgeving

Details

Deze advertentie is van de eigenaar en dus een lagere prijs dan geadverteerd bij de verschillende makelaars waarmee het wordt vermeld, omdat hun commissies tussen de 5-8% aan de prijs toevoegen. Opmerking: u kunt rechtstreeks bij ons kopen of via een makelaar, ongeacht of een Franse notaris de verkooptransactie voltooit - u kunt uw eigen transactie kiezen of de eigenaar gebruiken. Veel notarissen in Frankrijk kunnen de transactie in het Engels doen; hun kosten zijn 7% van de prijs van de verkoopprijs. We staan open voor aanbiedingen.

Dit elegante herenhuis uit de jaren 1930 met architecturale kenmerken van het interieur Arts & Crafts is gerenoveerd tot een hoge standaard. Geschikt voor gebruik als een primaire of secundaire gezinswoning, een huurwoning of een chique B & B / boetiekhotel. De geïntegreerde bijlage biedt extra winstpotentieel omdat deze kan worden afgesloten van het hoofdgedeelte van het huis; Het omvat de badkamer beneden, het huidige kantoor, 2 slaapkamers, eiken wenteltrap en een aparte toegangsdeur aan de zijkant van het pand.

BEGINNIVEAU: Grote hal met originele hal van de jaren 1930, gastentoilet, massieve eikenhouten trap, 3 dubbele Franse deuren, woonkamer met 2 dubbele openslaande deuren vanuit de eetkamer; ontbijtzaal, ingerichte keuken (apparaten inbegrepen in de verkoop), kantoor en complete badkamer. Een balkon loopt over de breedte van het gebouw aan de achterkant.

NIVEAU 2: 5 slaapkamers (2 en-suite), grote badkamer en grote ingebouwde kast op de overloop.

NIVEAU 3: 3 slaapkamers, één met afwerking voor complete badkamer. KELDERIVEAU: De kelder van 75 m² staking omvat een dubbele garage, opslagruimtes, oven, olietank, en zij- en achterdeuren naar eigendom. Twee trappen leiden van het instapniveau naar de kelder.

Het pand heeft centrale verwarming op olie en een ingebouwde gashaard in de woonkamer. Uitgerust met een supersnel ADSL-internet met telefoon- en HDTV-optie, satellietschotel en Freesat-box voor de ontvangst van UK TV, Franse en internationale nieuwskanalen. De ontvangst van de mobiele telefoon is uitstekend door het hele huis. De accommodatie is verbonden met de belangrijkste water- en rioleringssystemen van de stad. Energielabel "C". Zie de website voor meer informatie: www.maisonsuperbe.com.

De accommodatie is omgeven door 1150 m2 aangelegde aangelegde tuinen. Aan de achterzijde is er een grote binnenplaats met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's, betegeld terras. Voorbij de tuin is er een ommuurde landschapstuin met een oppottenstal, een hekwerkterras, gazons omgeven door grindpaden, bloeiende borders en vruchtdragende bomen en struiken.

Het stadscentrum ligt op loopafstand, net als bakkerijen (2), supermarkten (2), restaurants (5), bars, schoonheidssalons, verschillende andere bedrijven: een traditionele slager, Britse kruidenier en Deli, grote nieuw gebouwde cadeauwinkel, schoenenwinkel, aardewerk en apotheek. Er is een medisch centrum (3 tweetalige artsen), tandarts (1 tweetalig), dierenkliniek (tweetalig), postkantoor, banken (3), gemeentehuis, bibliotheek, kerk, scholen (kinderdagverblijf, basisschool en secundair met vele ingeschreven expat-kinderen, bioscoop (Engelse en Franstalige films) en een treinstation De trein verbindt meerdere keren per dag met het TGV-station Paris / Brest in Guingamp vanaf daar is het ongeveer een rit van 2 uur en 45 minuten naar Parijs en CDG De stad ligt op een korte reisafstand van de luchthavens Dinard, Brest, Rennes en Quimper en op een uur rijden van de veerhaven van Roscoff met afvaarten naar het VK en Ierland.

Onze website bevat video's van de huis en tuin en informatie erover en de stad, aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst, of een afspraak om te bezoeken. Neem de tijd om dit mooie elegante huis te bezoeken - u zult niet teleurgesteld worden!
Bezoek: www.maisonsuperbe.com

Plattegrond

Basement level with garage, large storage areas and 2 exits to yard. 1st Floor: entry hall, living room, 2 dining rooms, kitchen, back hall, office, bathroom & 2 staris 2nd Floor: 5 bedrooms, 2 en-suites, and main bathroom. 3rd Floor: 3 bedrooms.

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons