house with views. Furnished and Key Ready

Baiardo,  Imperia,  Liguria,  Italië
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 1
  • Grootte van de Woning: 50 sqm
  • Bouwjaar: 1700

Details

HUIS - 39.750 euro. Toppositie op de Piazza Antonio Rubino. Uitstekend vakantiehuis met een zeker inkomenspotentieel. Dit mooie huis is gerenoveerd maar wacht op iemand om er zijn eigen stijl aan toe te voegen. Baiardo is een middeleeuws dorp dat op een hoogte van 900 meter (3.000 voet) staat en ongeveer 300 inwoners telt. Het is populair bij kunstenaars, wandelaars, fietsers en culturele groepen. Een geweldige kans voor diegenen die op zoek zijn naar een kleine plaats in Italië, in een van de mooiste dorpen van het Ligurische achterland.

De Piccolo Casa is gelegen in het prachtige middeleeuwse dorp Baiardo, ook bekend als Bajardo en ligt aan de Via Roma met uitzicht op de kerk en heeft een adembenemend uitzicht over de bergen aan de achterzijde van het pand. Dit rustige Italiaanse dorp is doordrenkt van geschiedenis en sfeer. Het biedt een adembenemend uitzicht op de Franse Alpen en de Middellandse Zee. Met Baiardo kun je ontspannen en de rijkste smaken van het leven herontdekken, terwijl je de geschiedenis van de afgelopen 2000 jaar presenteert. Het zijn smalle, geplaveide straatjes, middeleeuwse bogen en gebouwen, gecombineerd met een dramatische bergtop, die de romantiek en charme die het kleine stadje Italië te bieden heeft, zal inspireren.

Evenals de Italiaanse inwoners van Baiardo, die heel vriendelijk zijn, het heeft ook een aantal internationale huiseigenaren waaronder Duits, Brits en Frans.

Het is een kleine rustico op de Piazza Antonio Rubino met ongeveer 50 vierkante / m (500sq / ft) en parkeermogelijkheden voor het huis.

Het is gerenoveerd met alle algemene verbeteringen aangebracht: -

Volledige centrale gasverwarming met combiketel
Gerenoveerde keuken en Franse deuren
Nieuwe douche
Bedrading
Nieuwe rioleringsleidingen
Dakreparaties dus nu in goede staat
Op de schoorsteen wijzen met nieuwe kap en waterdichte coating

INDELING:

Begane grond-

Entree en hal - leidend naar kamer 1, kamer 2, badkamer en marmeren trap naar de eerste verdieping.

kamer 1 - momenteel in gebruik als slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Deze kamer werd eerder gebruikt als ontvangstruimte, maar werd aangepast aan de voorkeuren van de huidige eigenaar.

Kamer 2-uit Kamer 1. momenteel in gebruik als een bijkeuken met een oude kachel en een panoramisch uitzicht op de Bergen.Deze kamer was eerder gebruikt als de keuken, maar werd veranderd omdat het de voorkeur van de eigenaars is.

Kamer 3 - badkamer bestaande uit nieuwe douchefaciliteiten, wastafel en toilet.

Eerste verdieping-

Kamer 4 - ontvangstruimte / slaapkamer 2 (slaapbank) en uitzicht op de piazza en de kerk, enz.

Kamer 5 - ingerichte eetkeuken aan de voorzijde naar een veranda met bistro-set en wederom een ​​panoramisch uitzicht op de bergen.

Hoewel dit de geprefereerde configuratie is, zou de slaapkamer en de bijkeuken op de begane grond een geweldige open leefruimte zijn zoals het oorspronkelijk was , en dus zorgen voor 2 onafhankelijke slaapkamers op de 1e verdieping nogmaals.

Het pand wordt verkocht met alle meubels.

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons