Serviced Apartment

Santa Margarita,  Cádiz,  Andalucía,  Spanje
€95.000

Overzicht

  • bedrooms 0
  • bathroom 1
  • Bouwjaar: 2010
  • Potentiële lange termijn verhuur @ € 500 per maand
  • Gelegen in Hotel For Holiday Income (Peak € 110 per nacht)
  • Ruim overdekt buitenterras (mogelijk te omsluiten)
  • Gemeenschappelijk Paddle Tennisbaan
  • 3 gemeenschappelijke zwembaden
  • Bar / restaurant
  • wasserette
  • Ondergronds parkeren (extra)
  • Gemeenschappelijke parkeergelegenheid
  • Gated Security

Details

Aantrekkelijk flatgebouw op mooie locatie

Slechts 10 minuten lopen naar een lang zandstrand

Adembenemend uitzicht op de Rots van Gibraltar

Santa Margarita heeft een supermarkt , bakker, bar, bus.

10 minuten rijden van La Linea / Gibraltar grens

3 zwembaden in complex één een kinderbad

La Linea heeft winkels, ziekenhuis, markt, superstore






























Details over eigendom

Santa Margarita is een aantrekkelijke gemeenschap net buiten La Linea de la Concepción, die aan de Spaanse kant van de grens met Gibraltar ligt, en er zijn geen torenflats, alleen appartementen en herenhuizen geschilderd wit, crème en terracotta met mooi smeedwerk op de balkons, gekleurde luiken voor de ramen en de roodbruine of Andalusische tegels op de daken. De straten zijn schoon en rustig met palmen, rode hibiscus en roze oleanders geplant in de parken en op rotondes. De meeste huizen zijn in handen van lokale mensen die in La Linea werken en er is een kleine supermarkt, een café-bar, een bakkerij en andere winkels. La Linea, op 10 minuten rijden, heeft supermarkten, waaronder een enorme Carrefour, een levendige markt met verse vis, een ziekenhuis en scholen.

Het appartement bevindt zich in goede staat. De woonkamer heeft een bankstel en de TV is momenteel gekoppeld aan een dakantenne .. Er is een verwarmings- / airconditioning- en bevochtigingseenheid. De schuiframen openen naar het balkon vanuit de woonkamer en de hoofdslaapkamer, waardoor een licht, helder gevoel ontstaat. De ramen hebben jaloezieën die kunnen worden beveiligd, De keuken heeft een elektrische kookplaat en oven en koelkast met vriesvak en er is een wasmachine en droger voor bewoners in de kelder.

Het balkon heeft een tafel en stoelen en vanaf daar kan de majestueuze rots van Gibraltar gezien worden steil stijgend uit de zee met zijn steen gloeiende zilvergrijs. Een korte wandeling langs de heuvel achter de appartementen leidt naar wilde lavendel en gouden Spaanse bezem met uitzicht op kilometerslange kustlijn die zich uitstrekt tot de witte nederzettingen van Estapona aan de linkerkant en Gibraltar aan de rechterkant. Een tien minuten lopen van het appartement via getuimelde zandduinen brengt je naar het plaatselijke strand dat zich in beide richtingen kilometers ver uitstrekt.

Het appartementencomplex, Aureus, heeft 141 appartementen, waarvan sommige het eigendom zijn van mensen die in Gibraltar werken en sommige worden als vakantiehuizen gehuurd. Er zijn drie zwembaden in het complex, waarvan er een ondiep is voor kinderen. Het appartement is gemakkelijk in te wonen en kan ook een goed vakantieappartement bieden voor kort verblijf. Er is een beheermaatschappij die dit kan regelen en er is een receptionist om hulp te bieden. Aureus ligt aan een rustige weg tegenover een park en op 3 minuten lopen van de winkels en de bushalte.

Als een vakantiecentrum biedt Santa Margarita de rust en stilte die nodig is om stress te verwijderen, maar biedt de mogelijkheden van sport, stadsbezoeken en spectaculaire uitzichten. De beroemde Valderrama Golf Club bevindt zich in Sotogrande op een paar kilometer afstand, waar de 18 holes golfbaan is gebruikt voor grote toernooien. Langs de kust, de Alcaidesa Links golfbaan heeft 18 holes en is gelegen aan het strand met een prachtig uitzicht. Dolfijnen en walvistochten worden aangeboden in de baai van Gibraltar, die goede weersomstandigheden heeft voor watersport. Een veerboot biedt tochten over de Straat van Gibraltar naar Marokko.

Gibraltar is gemakkelijk te bezoeken; 10 minuten met de taxi of 30 minuten met de lokale bus, de luchthaven is net over de grens en gunstig slechts 15 minuten van het appartement. Daar vindt u belastingvrij winkelen, winkels van de Britse High Street en de mogelijkheid om Engels te spreken. Plaatsen om verder te bezoeken zijn Marbellla, Ronda, Cadiz, Sevilla, Grenada en Cordoba.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons