3 slaapkamer strandvilla

Neo Chorio,  Paphos,  Cyprus
€650.000

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 186 sqm
  • Perceeloppervlakte: 630 sqm
  • Bouwjaar: 2008

Details

VOORDEEL VAN VOLLEDIGE TITELBEDRAGEN.

VILLA APHRODITE

ADRES
11 AMOROSA,
NEO CHORIO,
LATCHI PAPHOS
< br /> Villa met 3 slaapkamers met verwarmd privézwembad, overdekte privéparkeerplaats en gedeelde tennisbaan met 24 uur per dag conciërge beschikbaar. 50 meter lopen naar het strand, aan de rand van het Akamas-park en heel dicht bij Latchi en Polis.


FUNCTIES
¥ Gated landgoed met 24-uurs conciërge
¥ Overdekte privéparkeerplaats
¥ Privé verwarmd zwembad
¥ Ingebouwde stenen barbecue < br /> ¥ Airconditioning en centraal verwarmd overal
¥ Buitenlounge, eet- en slaapkamerterrassen
¥ Aangelegde tuinen
¥ Gedeelde tennisbaan
¥ 2 minuten lopen naar de toegang tot de strand
Panoramisch uitzicht op de zee en het bad van Aphrodite

BESCHRIJVING

De villa heeft een verwarmd privé niervormig zwembad met zoetwater buitendouche, een ingebouwde stenen houtskool barbecue, loungeruimtes en een overdekt terras met ventilator aan het plafond.
Het is ook volledig uitgerust met horren.
De woonkamer is ingericht naar een extreem hoge standaard en heeft een open indeling met open haard en een eethoek. Via schuifdeuren heeft u toegang tot een overdekt terras.
Dit gebied leidt ook naar een volledig ingerichte en goed uitgeruste keuken
De villa is uitgerust met plasma-tv, Sky-satelliet en wifi.
Grote slaapkamer met een eigen inloopdouche en toegang tot een eigen terras. Slaapkamer 2 en-suite inloopdouche en bad. Slaapkamer 3 aparte buitentoegang (zou ideaal kunnen zijn voor een kindermeisje of oudere kinderen en een eigen badkamer met inloopdouche. < br /> Airconditioning ook overal centraal verwarmd.



LOCATIE

Villa Aphrodite is gelegen op een omheind strand landgoed met 24-uurs conciërge en beveiliging, een intern telecommunicatiesysteem om contact te maken met het hoofdgebouw, privé off-road parking en een gemeenschappelijke tennisbaan. Bewoners hebben toegang tot het strand van Yanni via een speciaal daarvoor bestemde loopbrug en omgeven door aangelegde tuinen. Het landgoed ligt naast het Aphrodite Beach Hotel en Beach Bar inclusief watersporten en is een wandeling van 10 minuten langs het strand naar de fantastische 5-sterren Deluxe Anassa Hotel & Spa. Met een fantastisch panoramisch uitzicht op de zee en de baden van Aphrodite overtreft dit alle andere qua locatie, kwaliteit en prestige.


Latchi ligt aan de noordwestkust van Cyprus tussen Polis en de baden van Aphrodite, een regio met een rijke mythologie en een rijke geschiedenis. Het pittoreske vissersdorpje ligt aan de rand van het prachtige Akamas National Park en heeft een fantastische jachthaven en visrestaurants. Een prachtig decor van heuvels en natuurgebieden nodigt uit tot een gevoel van schoonheid en rust.
Latchi staat bekend om de kwaliteit verse vis en uitstekende zeevruchten. De oude stenen Carob-pakhuizen en verbouwingen in taverna's en jachthaven bieden een grote selectie aan voedsel in deze rustige oude stad. Ontspan, baadt in de zon en eet vers gekookte vis en lokale groenten, weggespoeld met een lokaal koud biertje of een glas wijn! De stranden en het heldere, ongerepte water van Latchi bieden ook een verscheidenheid aan watersporten. Het is ideaal voor duiken, snorkelen, waterskiën, windsurfen, jetskiën, parasailen, zeilen en vissen. Boottochten langs de kust vertrekken regelmatig vanuit de haven, en kleine boten kunnen worden gehuurd voor de dag waardoor men de kustlijn van Akamas kan verkennen.
Latchi heeft een goede selectie van visrestaurants langs de jachthaven, strandbars en cafetaria's, evenals mini-markten, cadeauwinkels, autoverhuur en een bank.
Vlakbij ligt de traditionele Cypriotische stad Polis met een supermarkt, banken en boetieks, een bowlingbaan en kartbaan voor familie-entertainment.
Het Akamas National Park is een beschermd gebied van buitengewone schoonheid en trekt veel ruiters, fietsers en wandelaars aan.



Perceelgrootte
Perceelgrootte 602 m²

Overdekte oppervlakte 185.78
Overdekte veranda 17
Totale overdekte oppervlakte 186
Overdekte veranda 60

niervormig zwembad

Plattegrond

floor plans

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons