4 Slaapkamers Villa

Livadi,  Kefalonia,  Ionioi Nisoi,  Griekenland
€295.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 148 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1340 sqm
  • Bouwjaar: 2008

Details

Deze villa is 148m2 en is gelegen op een groot perceel van 1340 m2 (weergegeven op het topografische plan als de villa plus E1). Op een verhoogde positie biedt het voordeel van een ononderbroken panoramisch uitzicht op zee en de bergen vanuit de hele villa en het buitengebied. Het bestaat uit vier slaapkamers, twee dubbele en twee tweeling. Drie van de slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping en hebben een eigen badkamer en airconditioning. Twee hebben openslaande deuren naar de voorkant en een leidt naar de patio's aan de zijkant. De vierde slaapkamer bevindt zich op de begane grond en kan worden omgezet in een kantoor / studeerkamer, ook met toegang tot de lagere patio via openslaande deuren. Op de begane grond is er een grote open keuken en eetkamer, met een aparte afgescheiden bijkeuken en er is ook een toilet. De grote woonkamer en eetkamer komen uit op de patio aan de voorzijde met uitzicht op zee over de baai en de bergen verder. De keuken is volledig uitgerust met een oven op hoog niveau en een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast / vriezer, wasmachine en magnetron. De hele villa is voorzien van centrale verwarming en er is een open haard in de lounge. Er is een wifi-systeem aangesloten dat internet-tv biedt via een slimme tv-box, zodat u al uw favoriete tv-kanalen en films gratis kunt bekijken. De vele ramen en patiodeuren in het pand geven een licht en luchtig gevoel aan elk van de kamers. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas van hoge kwaliteit aluminium met horren en rolluiken. De woning is geheel betegeld en volledig betegeld. Aan de buitenkant zijn er twee grote veranda's boven en beneden, waardoor u heerlijk buiten kunt eten. Een BBQ bevindt zich in de hoek van de tuin. Het pand is ommuurd maar zonder een poort bij de ingang die indien nodig kan worden geplaatst. Het 7m x 4m zwembad heeft een jacuzzi-jet zithoek. Het grote stuk grond bevindt zich op twee niveaus en biedt de mogelijkheid voor een extra tuin aan de voorzijde van het pand of een fruitboomgaard is ook een mogelijkheid.

Livadi is een klein gehucht aan de rand van het schiereiland Paliki dichtbij het op een na grootste stadje Lixouri. De villa heeft het voordeel dat u zich op slechts 10 minuten rijden van de stad met al zijn faciliteiten bevindt terwijl u zich op deze rustige en stille locatie bevindt. Lixouri is een traditionele werkstad en heeft veel evenementen in de zomer- en wintermaanden. Gymnastiekshows met groepen uit heel Europa komen samen voor een jaarlijkse afronding in het begin van de zomer. Een marathon-stijlloop vindt plaats in de vroege zomer van Argostoli naar Lixouri. Carnaval is een zeer belangrijk winterevenement dat plaatsvindt tussen eind februari / begin maart en is een van de grootste optochten op het eiland. Pasen is ook een belangrijke tijd van het jaar met vieringen die ongeveer 8 dagen duren. Argostoli, de hoofdstad van het eiland, ligt op ongeveer 20 minuten rijden en de meest populaire stranden liggen ook op slechts een korte afstand.

Deze woning is verhuurd voor de verhuur in de afgelopen 7 jaar en heeft een jaarlijks bruto-inkomen van ongeveer £ 18000. Deze eigenschap is een gevestigde beleggingseigenschap met goede verhuurmogelijkheden en tegelijkertijd een geweldig ontwerp voor een vakantie met het gezin of een bejaardentehuis.

De prijs van de villa is verlaagd voor een snelle verkoop.

We hebben de afgelopen 24 jaar op het schiereiland Paliki geleefd en konden zich geen betere locatie voorstellen. Ons bedrijf is in de afgelopen 10 jaar gegroeid en we kunnen u helpen met een complete service van beheer en onderhoud, of u nu koopt voor een pensioen of als een belegging in onroerend goed. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt kopen, bouwen of gewoon hoe het leven op het eiland is!

Plattegrond

Villa plus E1 land included

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons