6 Slaapkamers Villa

Skalani,  Irakleio, Heraklion,  Kriti,  Griekenland
€1.200.000

Overzicht

  • bedrooms 6
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 461 sqm
  • Perceeloppervlakte: 10300 Acres
  • Bouwjaar: 1990
  • Grote villa
  • Zeer privé
  • Geen buren, volledig landelijk ongerept gebied, geen enkel geluid.
  • Architect gebouwd voor eigenaar van hoogwaardige materialen en arbeid
  • Marmeren vloeren in villa en aangebouwde bijlage, betegelde vloeren in andere kamers.
  • Grote zwembad uitgebreide patio's bij het zwembad, en in een ander gebied op het oosten
  • 2 percelen van wijnstokken ca. 800
  • 50 olijfbomen
  • Volgroeide tuinen, verwarming op zonne-energie
  • Camera's, beveiliging, telefoon, internet, van alle gemakken voorzien

Details

NIET GESCHIKT VOOR GEHANDICAPTEN

Vrijhoud villa, zeer ruim, Architect gebouwd voor de huidige eigenaar, met de beste materialen, arbeid, onder toezicht van familie. Het biedt een adembenemend uitzicht over de vallei. het is erg rustig, privé, door niemand over het hoofd gezien als op 1,5 kilometer afstand van het dichtstbijzijnde huis! Het heeft marmeren vloeren, zelfs in de Veranda's.

Gelegen aan de noordkust van het zonnige eiland Kreta, bieden de blauwe wateren van de Aigeanzee allerlei watersporten en de beste golfbaan in Chersonissos ongeveer 1 uur rijden.
Het gebied staat vol met cultuur met een Maginificent Museum in Heraklion, en het paleis van Knossos op slechts 7 kilometer afstand.
De belangrijkste haven van Heraklion is niet ver, naar het eiland, of excursies over land en verder.
De witte bergtoppen met besneeuwde toppen en de wilde geit (Kri Kri) zijn hier te zien. Yiouxtas is een andere berg op slechts 7 kilometer afstand waar Egyptische voltreffers worden gezien die genieten van het uitzicht. De stad hier heet Epano Archanes en het is erg welvarend met fijne druiven, wijnen, oliefabriek. Het staat vol taverna's met watertanden, banken, artsen, apothekers, een museum en veel relikwieën.

Vliegveld 20 minuten. weg. Autohuur hier en in Heraklion, erg goedkoop.

Deze woning is ideaal voor een gezinswoning, op zoek naar een nieuw leven in de zon. Als alternatief kan het worden ontwikkeld tot een bedrijf met druiven, wijn, olijfolie, vakantiebungalows, spa-behandelingen, therapieën of voor seminars, schilderen Schoolvakanties, een soort ontspanningslocatie. Het kan zeker worden gemaakt om een ​​zeer goed inkomen te verdienen als men ambitieus is en bereid om tijd te investeren. Lokale voorzieningen beschikbaar in de dichtstbijzijnde steden van Skalani, Epano Archanes slechts ongeveer 4 kilometer afstand. Er zijn ook 2 dorpen van Patsides en Kato Archanes in de buurt. Scholen, ziekenhuis en artsen zijn direct beschikbaar. 12 kilom. weg van Heraklion, en 18 kilometer. weg van de luchthaven. De stranden zijn in 20 minuten te bereiken. via de stad Skalani (kortere weg)

Alle houten deuren, ramen, luiken, inbouwkasten, keukenblokken werden met de hand vervaardigd door een plaatselijke timmerman ..

Het assortiment bestaat uit van:
Hoofdvilla met 3 slaapkamers, 3 veranda's, badkamer / douche, douchekamer, receptie, foyer, eetkamer, keuken, woonkamer met stenen openhaard, beveiliging met 3 camera's, bewaakt door een firma in de stad via telefoon lijn. Plafondventilator in de eetkamer. Veel licht rondom.

Bijgevoegde bijlage met een lounge / eetkamer, een kleine volledig ingerichte keuken, een doucheruimte, een tweepersoonsslaapkamer, een gang naar de achterdeur en een uitgebreide patio met 2 pergola's, een prachtig uitzicht . Uitgebreide patio's.
Overdekte link gang buiten het verbinden van de Villa met Annexe, maar autonoom, geschikt voor een oppas, of grootouders.

Vrijstaande bijlage met een grote open haard, 2 ramen, houten trap naar een slaapkamer met galerij.

Dubbele garage / zijdeur, op en boven de deur, rekken

Winkelruimte

Wasruimte met hout kachel te blijven

Cespits x 3 zelf legen zonder kosten

Grote vrijstaande kamer 47m2 (alles in één) receptie, eetkamer, slaapkamer, keuken, volledig betegelde doucheruimte, toilet , gootsteen, 4 vensters, top pannendak, veiligheid, camera. Deze bevindt zich buiten de omheining. Telefoon / internet.

2 percelen wijnstokken. Een kwaliteitsvolle tafeldruif ca.. 800 en 60 olijfbomen produceren olijfolie van eerste persing per jaar

3 draaigebieden

schijnwerpers, overal goed verlicht,

3 camera's, 3 elektronische rook detectoren

9 consumentenunits en meer dan driefasige elektriciteit vanwege benodigde stroom

Watermeter voor huishoudelijk aanbod

Agrarische watermeter, veel goedkoper tarief voor watertuin en zwembad die eenmaal per jaar 100 tonen nodig heeft (alleen schoon in de lente) Moet altijd vol blijven om te voorkomen dat muren worden beschadigd.

Zonnepanelen op het cementdak van villa

Dish arial

Internetverbinding

Hoge ijzeren hekken aan de rand van de villa., private long drive


Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons