Indrukwekkend huis met appartement en zwembad

Maroni,  Larnaka,  Cyprus
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 6
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 330 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1490 sqm
  • Bouwjaar: 2007
  • Adembenemende, ononderbroken uitzichten op zee en op het platteland
  • Rustige niet-landgoed, individuele high-spec eigendom
  • 10 x 5 meter zoutwaterzwembad omgeven door kalkstenen zonnedek
  • Zonneterras en veranda ingericht en uitgerust om buiten te eten en loungen
  • Warm water wordt gratis verwarmd met behulp van op het dak gemonteerde zonnecollector
  • Zelfstandig appartement geschikt voor verschillende doeleinden
  • Lage bedrijfskosten
  • Onderhoudsvriendelijke kruiden- en sensorische tuin

Details

Villa Carpe Diem is een groot familiehuis dat is ontworpen en gebouwd voor de huidige eigenaren. * Prijsverlaging * Nu verkrijgbaar voor £ 490.000 (circa € 550.000).

De villa ligt tussen Limassol en Larnaca aan de prachtige zuidkust van Cyprus, dicht bij het strand en de zee.

Benaderd door stille landweggetjes en in een verhoogde positie die een prachtig uitzicht biedt, komt u op zowel verharde opritten op de begane grond of op de begane grond.

De villa is op drie niveaus. Ontworpen als een groot gezinshuis met zes slaapkamers, kan het twee afzonderlijke woonruimtes bieden - het hoofdgebouw (slapen 8), en een appartement (2/4 slaapplaatsen) dat kan worden gebruikt als extra woonruimte, als een 'oma'-flat , voor familieleden met mobiliteitsproblemen of personeelsaccommodatie.

De begane grond heeft een open keuken, een eetkamer en een zitkamer.

De bovenverdieping heeft vier slaapkamers, drie tweepersoonskamers en een slaapkamer met een kingsize bed en een eigen badkamer, plus een familiebad / doucheruimte.

De benedenverdieping bestaat uit een appartement met vier kamers, een patio, een dubbele garage en een werkplaats / gereedschap / opslagruimtes.

De villa ligt op een groot perceel van 1490 vierkante meter waarvan u kunt genieten van een ongeëvenaard uitzicht.

ENTREE
Een massief eiken voordeur komt uit in de zithoek.

ZITKAMER
De zitkamer / lounge, eethoek en keuken zijn licht en luchtig. De ruimte kan geschikt zijn voor een mix van zitplaatsen.
Het zonnedek en de eethoek zijn toegankelijk vanuit deze kamer.

EETKAMER
De eetkamer heeft ruimte voor een eettafel voor 8 tot 10 personen.

KEUKEN
Een kookeiland op eilanden verdeelt de keuken vanuit de eetruimte. In de keuken zijn een keramische kookplaat, ventilator bijgestaan oven, dubbele spoelbak en afdruiprek, evenals voldoende werkblad ruimte. Keukenapparatuur (die kan worden verkocht met de eigenschap) omvatten een koelkast / vriezer, magnetron, vaatwasser en wasmachine .
Een goed assortiment wand- en vloerkasten. Een deur leidt naar de veranda.


SLAAPKAMERS
Slaapkamers op de bovenverdieping:

Slaapkamer 1 - Hoofdslaapkamer heeft een kingsize bed en heeft een en-suite badkamer met douche, een kleedruimte met ingebouwde kasten. Openslaande deuren openen naar een balkon met uitzicht op zee en het platteland. Slaapkamer 2 - Zeezicht kamer heeft een tweepersoonsbed. Er zijn ingebouwde kasten. Openslaande deuren geven toegang tot een balkon met uitzicht op zee en het platteland. Slaapkamer 3 - Kamer met uitzicht op het zwembad heeft een tweepersoonsbed. Er zijn ingebouwde kasten. Openslaande deuren geven toegang tot een balkon met uitzicht op het zwembad, de zee en het platteland. Slaapkamer 4 - Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden is geschikt voor twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Er zijn ingebouwde kasten. Uitzicht op het landschap, het dorp en de zee.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioners van de omvormer.

SANITAIR, DOUCHEKUIMS, TOILETTEN

Er zijn drie douches / badkamers in het hoofdgebouw :
Badkamer 1 is de en-suite. Het heeft een opstapje in douche, toilet en wastafel. Badkamer 2 is de grote badkamer op de bovenverdieping. Het heeft een bad van volledige lengte met een douche, toilet en wastafel. Badkamer 3 bevindt zich op de begane grond. Het heeft een dubbele douche, toilet en wastafel.

ZELFSTANDIG APPARTEMENT
Het appartement bevindt zich op de benedenverdieping.

APPARTEMENT HOOFD SLAAPKAMER - is groot genoeg om een kingsize bed te nemen. Er zijn ingebouwde kasten. Uitzicht op het platteland en de zee.

APPARTEMENT ZITKAMER / TWEEDE SLAAPKAMER - is groot genoeg om een tweepersoonsbed en een sofa te nemen. Openslaande deuren leiden naar een patio. Uitzicht op het platteland en de zee.

APPARTEMENT WETKAMER / BADKAMER - bevat een ligbad met douche, een toilet, wastafel en douche op de natte cel.

APPARTEMENT KEUKEN - een keramische kookplaat, een door een ventilator ondersteunde oven, enkele spoelbak. Een reeks wand- en vloerkasten.
De keukenapparatuur (die bij de woning kan worden verkocht) bestaat uit een koelkast / vriezer, een magnetron, een wasmachine.

TUIN - is een pad van de garage die leidt naar het zwembad en het zonneterras van het hoofdgebouw. De overdekte veranda en het balkon bieden voldoende ruimte om buiten te dineren en buitenmeubilair. Rijpe mediterrane planten en bomen.

ZWEMBAD - zout water, zwembad van 10 x 5 meter, zacht voor de huid en ogen.

OPMERKINGEN
Voor kamerafmetingen verwijzen wij naar de plattegronden. Alle ramen zijn getint en hebben dubbele beglazing. Waar passend, zijn metalen luiken aangebracht om de zon te verduisteren. Overal in de accommodatie is breedbandinternet met hoge prestaties beschikbaar.

Plattegrond

translate.video

Youtube Video

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons