3 Slaapkamers Detached House

Barga,  Lucca,  Toscana,  Italië
€750.000

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Vrijstaand huis met 3 slaapkamers en 3 badkamers
  • Volledig volledig ingericht
  • Keuken van hoge kwaliteit, badkamers en meubels
  • Zeer rustige en vredige locatie.
  • Prachtig zwembad van 12x6m met terrasverlichting en douche
  • Mooie tuin met adembenemend Toscaanse uitzichten
  • TV, DVD en surround sound
  • CCTV toegankelijk via WIFI

Details

Mooi vrijstaand Toscaans huis gelegen in de gewilde middeleeuwse stad Barga en perfect gelegen ten opzichte van de beroemde en historische locaties van Toscane, zoals Lucca, Pisa en Florence. Het huis is in 2007 gekocht door de huidige eigenaar en is volledig, uitgebreid en professioneel gerenoveerd en opnieuw ingericht tot een zeer hoge standaard, met hoogwaardige armaturen, fittingen en meubilair.

De verkoop van de woning omvat de complete armaturen, fittingen en meubilair en daarom een ​​mooie kant en klare woning, vakantiehuis of vakantiewoning.

Op de begane grond bestaat het huis uit een grote keuken en eetkamer, twee woonkamers, een toilet en douche en een kleine kast. Naast centrale verwarming op gas door het hele huis is er ook een werkende open haard.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, waarvan één en-suite, familiebadkamer, woonkamer met tv, DVD, surround sound, Sky-satelliet gereed en een tweede werkende open haard.

De twee verdiepingen zijn beide toegankelijk via hun eigen hoofddeuren, een aan de zijkant van het huis en een aan de voorkant van het huis, en is intern toegankelijk via een met de hand gemaakte wenteltrap.

Buiten aan de voorkant van het huis is er een bijkeuken met een wasmachine, wasdroger en een opslagruimte voor de patio en tuinmeubelen. Er is ook een apart buitentoilet en douche aan de achterzijde van het huis.

Het huis is in 2016 voorzien van een nieuw dak en goten en de buitenmuren zijn geverfd.
Het huis is voorzien van CCTV met drie buitencamera's en een camera in de garage aan de voorkant van het huis. De CCTV kan op afstand worden bekeken wanneer verbonden met Wi-Fi.

Aan de voorkant van het huis is een prachtige patio met planten en bloemen, en aan de achterkant van het huis is een garage. De patio is volledig verlicht met hoogwaardige buitenverlichting.

In de directe nabijheid van het huis is een oude schuur die uit twee verdiepingen bestaat. De begane grond die toegankelijk is via de patio heeft een garage en een originele pizza-oven. De tweede verdieping, toegankelijk via de tuin, wordt gebruikt als opslagruimte. Deze schuur zou een ideale afzonderlijke accommodatie van appartementen maken, afhankelijk van de bouwvergunning door de lokale autoriteiten.

De woning heeft een grote prachtige open tuin met een prachtig 12x6 meter zwembad, patio en douche met LED-verlichting. Het zwembad en patio zijn gebouwd naar een zeer hoge standaard en beschikt over een elektrisch bediende zwembadafdekking en automatische robot voor het schoonmaken van het zwembad. Het zwembad heeft binnenverlichting en de patio is uitgerust met hoogwaardige verlichting.

Het huis en de tuin hebben een prachtig Toscaans uitzicht en zijn overdag en 's avonds extreem vredig en rustig.

Het historische middeleeuwse stadje Barga ligt op ongeveer 2 km en bestaat uit cafés, restaurants en een breed scala aan kleine winkels, waaronder twee kleine supermarkten en een kleine garage. Ongeveer 5 km is het kleine stadje Gallicano met een grote Leclerc-supermarkt en andere grotere winkels.

De heerlijke badplaats Viareggio ligt op een afstand van ongeveer 60 km, met het winters ongeveer 56 km verderop.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons