5 slaapkamer huis met een prachtig uitzicht

Pegomas/Mouans-Sartoux,  Alpes-Maritimes,  Provence-Alpes-Côte d'Azur,  Frankrijk
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Grootte van de Woning: 280 sqm
  • Perceeloppervlakte: 4610 Acres
  • Bouwjaar: 1990
  • Groot familiehuis met een panoramisch uitzicht op bergachtig terrein, het dorp Grasse en Pegomas
  • Apart, zelfstandig appartement met 1 slaapkamer, met potentieel om een ​​extra verdieping toe te voegen
  • Rustige en aangename omgeving zonder buren met uitzicht
  • Groot vlak landgebied met potentieel om zich te ontwikkelen of te scheiden en te verkopen onderworpen aan planningsgoedkeuring
  • Zwembad, grote kelder met parkeerplaats voor 2 auto's binnen en een parkeerplaats voor 10 auto's op de oprit
  • Dicht bij winkels en supermarkten, strand en snelweg
  • In de buurt van de luchthaven van Nice en Cannes
  • Laag vervuilingsgebied met schone lucht en een bos op slechts een steenworp afstand
  • Goede lokale Franse scholen in de buurt, samen met een aantal gerenommeerde internationale tweetalige scholen
  • Paardrijden en andere recreatieve bezigheden beschikbaar in de buurt met fitness Fitlane slechts 4 minuten rijden

Details

Dit huis ligt op 4 minuten rijden van het nieuwe retailpark in Mougins, dat Fitlane, Biocoop en vele nieuwe restaurants en winkels voor trendy leven en stijl heeft. U kunt 5 voetstappen nemen en in een bos van natuurlijke schoonheid zijn met paardrijden, mountainbikeroutes, atletiekpaden en frisse schone lucht. Het is niet nodig om met uw auto naar een plek te rijden waar u met uw hond kunt wandelen en u hoeft zich geen zorgen te maken als uw kind of huisdier naar buiten loopt, omdat dit huis zich in een privéweg zonder doorgaand verkeer bevindt.Als u op zoek bent naar een huis dat is binnen handbereik van alles en je wilt ontspannen of uitbreiden, of zelfs een substantieel rendement op je investering maken, dan moet dit huis bekeken worden.

Het huis is gebouwd in 1988 en is 280m (vierkante meter) ) met een totale grond van in totaal ongeveer 4.610 m (vierkante meter). Het huis heeft een zeer grote kelder die ongeveer 120m (vierkante meter) is en die het eigendom naar ongeveer 400m (vierkante meters) zou brengen indien gecombineerd. De kelderverdieping bestaat hoofdzakelijk uit een dubbele garage met 2 extra kamers en een grote gang en kan worden gebruikt als een hol voor mannen, een speelkamer voor de kinderen of een zeer handige opslagruimte die droog, betegeld en warm is.

De accommodatie bevindt zich op de top van een heuvel met geen buren met uitzicht, hoewel er buren in de buurt zijn, zodat het pand niet afgelegen voelt. Het huis ligt op ongeveer 160m boven de zeespiegel met een prachtig uitzicht op bergachtig terrein en uitzicht op Pegomas dorp en Grasse. Het pand is gelegen op de grens van Mouans-Sartoux en Pegomas gemeente en grenst aan het bos van Mouans-Sartoux in de buurt van het dorp Mouans-Sartoux en de gemeente Mougins, maar kost een stuk minder per vierkante meter dan die gebieden, ondanks dat ze zo dichtbij zijn.

Als het pand (huis en appartement) ) werden in juli en augustus verhuurd aan gasten. De huurinkomsten zouden dan € 600 tot € 800 per nacht bedragen. Dit zou licht dalen voor de maanden april tot eind juni en september tot oktober. Het rendement op de investering is veel beter dan het houden van geld in een bank tegen historisch lage rentetarieven en deze eigenschap kan een tweede inkomen genereren als het niet als hoofdverblijf wordt gebruikt.

Er is ook potentieel voor ontwikkeling aangezien de De totale landmassa van het pand bestaat uit 2 stukken land waar een van de percelen kan worden verkocht en gescheiden van het bestaande pand. We hebben citaten ontvangen van lokale landexperts (Geometre Expert Foncier) waar details zijn gegeven over het scheiden van het land. Dit vereist nog steeds dat de bouwvergunning moet worden voltooid, maar de kans is aanwezig en als het wordt goedgekeurd, dan zou de waarde van het land en eigendom drastisch worden verhoogd.

Er is op loopafstand van de accommodatie een apotheek, een bakkerij , postkantoor, café, restaurant enz. Er zijn 8 grote en moderne supermarkten binnen 15 minuten rijden met de dichtstbijzijnde supermarkt op slechts 5 minuten rijden. Er zijn verschillende Franse scholen binnen 6 minuten rijden, evenals een internationale school (EIB) in Pegomas.

Het pand bevindt zich in een rustige omgeving met schone lucht en minder vervuiling vanwege de minimale verkeersstroom die de neiging heeft om wees de plaatselijke bevolking die het nabijgelegen bos of woon-werkverkeer bezoekt. Het dichtstbijzijnde grote dorp is Pegomas, een aankomend gebied met nieuwe ontwikkelingen.

Mooie luchthaven ligt op 20 minuten rijden, het dichtstbijzijnde strand, tussen Cannes en Mandelieu, ligt op ongeveer 8 minuten rijden. Monaco ligt op 45 minuten rijden en San Remo in Italië is binnen een uur te bereiken. Er is een lokale verbindingsweg met de A8, de Penetrante. Deze biedt snelle en gemakkelijke toegang tot het ziekenhuis van Grasse (10 minuten rijden) of Cannes en de A8 (12 minuten). De A8 is de hoofdautosnelweg die langs het zuidoostelijke deel van Frankrijk loopt en verbinding maakt met plaatsen zoals Nice, St. Tropez, Aix-en-Provence, Toulon, enz ... Het huis heeft een grote entree met hal, een keuken in Franse stijl, een eetkamer / woonkamer met open haard, 5 aparte slaapkamers en 3 badkamers met 2 aparte wc's. Er is ook een zelfstandig appartement met 1 slaapkamer naast het pand met een eigen ingang en dit appartement kan indien nodig gemakkelijk worden verbonden met het hoofdgebouw. ​​

Het huis biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. het maakt niet uit hoe laat het jaar is en de zon schijnt op het terrein van ongeveer 09:30 uur tot 17:00 uur in de wintermaanden en 22:00 uur tijdens de zomer.

Er is een overloopzwembad op slechts een paar stappen verwijderd van het huis, dat gemakkelijk te onderhouden is en ongeveer 72m (kubieke meter) groot is (12m x 6m). Er is ook een poolhouse in de buurt dat kan worden omgebouwd tot iets groters, want er is een klein stuk land direct daarachter, dat ooit werd gebruikt als moestuin, maar dat nu kan worden gebruikt om uit te breiden en een klein gastenverblijf, een fitnessruimte en een sauna te creëren. , kantoor etc. ...

Het pand wordt verwarmd door vloerverwarming die wordt aangestuurd door een elektrische Technibel-pomp en het stromende water wordt verwarmd door een ketel op stookolie. De bedrijfskosten bedragen ongeveer € 1.200 per jaar voor de oliebrandstof en ongeveer € 200 per maand voor de elektriciteit.

Er is een grote oprijlaan naar het pand met voldoende parkeergelegenheid voor maximaal 10 auto's.

De woning heeft riolering, een verborgen sprinklerinstallatie voor de graszones, kranen aangesloten op het leidingwater voor bewateren of slangen en deze zijn verspreid over de belangrijkste delen van de tuin, een douchekraan voor de zwembad, kinderen slingeren en glijden met een gespecialiseerd rubberen veiligheidsoppervlak, samen met een houten speelhuis en een houten afsluitbare schuur voor extra tuinopslag.

Over het algemeen als u op zoek bent naar een Frans huis om te wonen of gebruik als een tweede huis dit huis is een perfecte gelegenheid om te kopen in een aankomend gebied dicht bij alles wat nodig is voor het moderne leven van dag tot dag.

Locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons