Prachtige landelijke villa met groot zwembad

Anna,  Valencia,  Spanje
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 304 sqm
  • Perceeloppervlakte: 3,691 sqm
  • Bouwjaar: 1980
  • Privé, niet over het hoofd gezien
  • Rustig
  • Panoramisch uitzicht op landbouwgrond, sinaasappelboomgaarden en bergen
  • Groene legitimatie (A)
  • Groot privé betegeld, gefilterd zwembad
  • Gehele pand volledig gerenoveerd
  • Grote selectie fruitbomen
  • Gemakkelijke toegang tot de luchthaven van Valencia of Alicante
  • Xativa (20 minuten) centraal station
  • Kust 40 minuten rijden

Details

Mooie, rustieke, gerenoveerde villa met 4 slaapkamers, volledige geothermische centrale verwarming en airconditioning. De buitenkant bevat een groot zwembad met een panoramisch uitzicht op het platteland.
Twee overdekte terrassen, perfect om buiten te dineren. Dubbele garage, wasruimte, paellakeuken, werkplaats en fantastisch uitzicht op de Caroig-vallei.


Door zijn ligging heeft de villa een ononderbroken uitzicht op Anna, de Caroig-vallei en de Caroche-berg die , op 1.126 meter, het hoogste punt in de provincie Valencia.
Dit volledig gerenoveerde pand bestaat uit vier dubbele slaapkamers, twee badkamers, L-vormige woon/eetkamer en keuken.
De buitenkant bevat een zwembad, twee overdekte terrassen, grote dubbele garage, carport, wasruimte, paella keuken, toilet en doucheruimte, werkplaats, pompkamer zwembad, volgroeide struiken, aangelegde tuinen allemaal gelijkvloers en ideaal voor rolstoelgebruikers. Het pand profiteert van geothermische centrale verwarming, warm water op zonne-energie, geautomatiseerde tuinirrigatiesystemen, elektriciteit, draadloos breedband en een Freesat TV-schotel. (Vaste telefoon aanwezig maar niet aangesloten) Het bouwperceel is volledig omheind en huisdiervriendelijk. Toegang tot de woning is via een op afstand bedienbare toegangspoort.
Er is voldoende ruimte om meerdere auto's, boten of caravans te parkeren.


De villa ligt op het onderste derde deel van de perceel met terrassen en dit gebied is volledig omheind.
De voorgevel van de villa is een overdekt terras van 33 vierkante meter, omheind met balustrade. Voorzien van stroom, plafondventilator en verlichting.

Lounge, 4.7 x 7.4
Entree via voordeur naar L-vormige woon/eetkamer. De lounge is uitgerust met een aan de muur gemonteerde airconditioning-convertor, talrijke stopcontacten, een tv-aansluiting, twee verwarmingsradiatoren, een plafondventilator/lamp. Er is een hoekfunctie biomassa-pelletkachel. Ramen aan twee kanten.

Keuken, 2.7 x 4.0
Een volledig ingerichte moderne keuken met ingebouwde Neff dubbele oven, keramische kookplaat, afzuigkap, geïntegreerde AEG vaatwasser, marmeren werkbladen, voldoende stopcontacten, massa's opslag, raam naar zijaanzicht en deur naar achtertuin en zwembad.

Hoofdslaapkamer, 4.0 x 4.3
Ingerichte airconditioning-omvormer, verwarmingsradiator, plafondventilator/lamp, ingebouwde bedzijde licht twee ramen in zijgevel, deur naar en-suite. Slaapkamersuite met meubilair om te blijven.

En-suite, 2.0 x 3.4
Volledig betegeld, met bidet, laag toilet, wastafel, inloopdouche met thermostatische waterregeling, afzuigkap , verwarmingsradiator, bergkast, raam in achtergevel.

Slaapkamer 2, 3.3 x 4.1
Verwarmingsradiator, plafondventilator, raam aan zijkant. Slaapkamer met meubel blijft staan.

Slaapkamer 3, 3.2 x 3.3
Cv-radiator, plafondventilator, raam naar voorterras. Slaapkamer met meubel blijft staan.

Slaapkamer 4, 2.7 x 2.8
Momenteel in gebruik als studeerkamer, bevat verwarmingsradiator en raam in zijgevel. Enkele kantoormeubelen blijven staan.

Hoofdtoilet/doucheruimte, 2.0 x 2.4
Volledig betegeld, met bidet, laag toilet, wastafel, inloopdouche met thermostatische waterregeling, afzuigkap , verwarmingsradiator, bergkast en raam naar achtergevel.

De gehele villa is voorzien van keramische tegelvloeren, alle ramen en buitendeuren zijn thermisch efficiënt en voorzien van dubbel glas. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken en horren.

Carport, 3.1 x 5.8
Tweezijdig te openen met elektra en licht, keramische tegelvloer en toegang tot garage.
< br />Garage, 4.7 x 9.7.
Entree middels op afstand bedienbare elektrische paneeldeur, vloer geheel betegeld, elektra en licht met raam en zijdeur. In de garage bevinden zich de aardwarmtepomp en vuilwatertank voor cv-water.

Wasruimte, 2.0 x 3.1
Voorzien van dubbele spoelbak, wand- en vloeropbergkasten, betegelde werkbladen, diverse stopcontacten en aansluiting voor wasmachine en droger. Raam in zijgevel. De wasruimte herbergt de zonne-waterdompelcilinder en het sanitair plus een aan de muur gemonteerde gasboiler als back-up van de zonne-energie, mocht dit nodig zijn tijdens de wintermaanden.

Zwembadkleedkamer, 1,8 x 1,9
Geheel betegeld, met daarin douche met thermostaatkraan, toilet en fonteintje.

Paella keuken, 3.4 x 5.1
Betegelde vloer en werkblad aan één zijde voorzien van schouw voor BBQ, stroom en licht .

Zwembad, 10.0 x 5.0
Volledig betegeld met Romeinse treden aan één kant. Diepte 2,7 meter, voorzien van RVS zwembadtrap. Twee LED-verlichtingsunits en reinigingszuigpunt.

Zwembadpompkamer, 1,6 x 4,1
Bevat de pomp, leidingen en filters. Uitgerust met automatisch timingapparaat voor reinigingsdoeleinden. Opslag voor zwembaduitrusting en chemicaliën.

Overdekt terras achteraan 36 vierkante meter
Betegelde vloer, omwikkelbare zitplaatsen, voorzien van plafondventilator/lichtstroom en wandverlichting.

Werkplaats, 3.9 x 4.1
Uitgerust met bank en wat planken, stroom en licht.

De resterende tweederde van het perceel is beplant met sinaasappel- en olijfbomen met irrigatiesystemen. Andere fruitbomen zoals granaatappel, nispero, dadelpruim, perzik, abrikoos, kers en druif staan verspreid over het perceel aangeplant.


De villa is gelegen in de groene en vruchtbare uitlopers van de Macizo Del Caroig-vallei in de buurt van het historische dorp Anna, dat 197 meter boven de zeespiegel ligt en een bevolking heeft van ongeveer. 3000, is Anna een populair toeristisch gebied geworden vanwege de lokale Albufera (een natuurlijk meer dat wordt gevoed door bronnen) en het onlangs gerenoveerde Moorse paleis. Het dorp biedt alle voorzieningen zoals supermarkten, garage, gezondheidscentrum, tandarts, restaurants en bars etc.
Zie lokale website -
https://www.tripadvisor.com/Tourism-g2589810-Anna_Province_of_Valencia_Valencian_Country-Vacations .html#photos;geo=2589810&detail=2589810&ff=260762389&albumViewMode=hero&aggregationId=101&albumid=101&baseMediaId=260762389&thumbnailMinWidth=50&cnt=30&offset=-1&filter=2&autoplay=

Xativa is slechts 0 minuten verwijderd van de dichtstbijzijnde grote stad auto en heeft weer een zeer historisch verleden. Valencia en de luchthaven is ongeveer 45 minuten, de luchthaven van Alicante 1 uur 10 minuten en de Middellandse Zeekust is 40 minuten rijden. Xativa heeft een centraal station dat een goedkope en betrouwbare verbinding biedt met Valencia en omliggende steden.

Alle afmetingen zijn bij benadering en in meters.

Plattegrond

Villa floor plan. Energy efficiency certificate Land registery Land registry Land registery

translate.video

Youtube Video

Locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons