Cortijo-7 slaapkamers, zwembad en tuinen

Bobadilla,  Málaga,  Andalucía,  Spanje
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 7
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 531 sqm
  • Perceeloppervlakte: 689 sqm
  • Rustige privé-omgeving met een prachtig uitzicht in alle richtingen
  • 7 slaapkamers, 4 badkamers plus externe douche en toilet
  • Comfortabel geschikt voor maximaal 14 personen
  • Hoogwaardige meubels en accessoires
  • Leidingwater, elektriciteit, internet en goed voor irrigatie en zwembad
  • 10m x 5m zwembad
  • Buiten wonen en entertainment
  • Utiliteitsblok, 2 garages en werkplaats
  • Uitgebreide terrassen, tuinen en moestuin
  • Geweldig potentieel voor horecabedrijven

Details

Cortijo La Fabrica, Bobadilla Pueblo, Antequera
Aanzienlijk vrijstaand landhuis met zakelijk potentieel

De cortijo, die geen nabije buren heeft en een prachtig uitzicht op het omliggende landschap en de bergen, bevindt zich op enkele minuten lopen van het traditionele dorp Bobadilla en 10 km van de belangrijke stad Antequera. Het terrein ligt op ongeveer 200 meter van een rustige weg en wordt benaderd door een kort spoor dat typisch is voor het gebied.
Sinds 2001 heeft het pand een uitgebreide ontwikkeling en modernisering ondergaan. In 2018 is de Cortijo volledig opnieuw geverfd. In oktober 2018 werd een septic tank geïnstalleerd. Er zijn 2 afzonderlijke woningen op de site.

Het hoofdhuis heeft 2 salons, keuken en toilet op de begane grond.
De hoofdlounge heeft twee kanten aan de voortuinen en terrassen en het zwembad aan de achterzijde.
De tweede woonkamer heeft openslaande deuren naar de terrassen en een open zithoek.
De professionele standaardkeuken heeft roestvrijstalen voorbereiding en opslag. Er zijn veel hoge, witte keukenunits met kasten en laden die ook een ingebouwde voorraadkastkoelkast, een koelkast / vriezer en een Bosch-oven bevatten. Een roestvrijstalen assortiment van Bosch biedt verdere kookfaciliteiten. De keuken wordt aangevuld met een Bosch-vaatwasser en een Kartell-eethoek. Er is een groot vloer tot plafond raam en deur naar de achterste terrassen.
Afmetingen:
Hoofdlounge: 9.50mx 3.42m
Tweede lounge: 4.83mx 2.75m
Keuken: 5.60 mx 4.00m

Het huis heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers. Slaapkamer 1 heeft een volledig betegelde en-suite badkamer met inloopdouche, bad, toilet en wastafel met een klein zuiden terras. Ook heeft de slaapkamer een extra terras op het westen.
Slaapkamer 2 heeft een volledig betegelde en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel.
Slaapkamer 3 heeft een gedeelde volledig betegelde en-suite badkamer met douche en slaapkamer 4. De en-suite bestaat uit douche, design wastafel en toilet.
Slaapkamer 4 heeft inbouwkasten en een groot buitenterras op het zuiden en westen biedt een prachtig uitzicht over de bergen. Daarnaast zijn er externe stappen die rechtstreeks leiden naar het zwembad en de bijkeuken.
Er is aparte toegang tot de en-suite vanuit elke slaapkamer.
Overloop met inbouwkasten.
Afmetingen als volgt:
Slaapkamer 1: 4.0mx 3.4m
Slaapkamer 2: 3.5mx 2.3m
Slaapkamer 3: 3.2mx 2.5 m
Slaapkamer 4: 4,3mx 3,0m
Groot terras: 11,0mx 5,5m

Het huis is volledig voorzien van dubbel glas, is centraal verwarmd (gas), heeft een houtkachel fornuis en airconditioning in de grote ontvangstruimte. Luxe Roche Bobois-meubels geven een onmiddellijk eigentijds gevoel bij binnenkomst van de meer traditionele buitenkant. Fantasierijke verlichting overal en garderobe / opslageenheden completeren het moderne interieur.

Een tweede onafhankelijke woning met één verdieping heeft een woonkamer / keuken met gaskookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, eet- en zithoek met muzieksysteem. Het is uitgerust met een houtkachel en airconditioning. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De woning heeft een beschut met wijnranken overdekt achterterras en toegang tot alle buitenfaciliteiten en tuinen aan de voor- en achterzijde.
Afmetingen als volgt:
Zitkamer / keuken: 6.70mx 3.80m
Badkamer: 3.04mx 1.25m
Slaapkamer 1: 3.20mx 2.35m
Slaapkamer 2: 4.10mx 2.37m
Slaapkamer 3: 4.10mx 2.50m

Beide woningen zijn goed onderhouden met frisse decoratie en hoogwaardige afwerking overal.
Buiten het hoofdgebouw bevinden zich de gasopslag, combiketel en rekkenopslagruimtes.

Even belangrijk voor het leven in Andalusië is de buitenruimte die functies zeer in deze eigenschap. Aan de voorzijde zijn volgroeide aangelegde tuinen met een groot scala aan bomen, struiken en vaste planten, waaronder een grote verscheidenheid aan iris en rozen. De fruitbomen, waaronder abrikoos, pruim, appel, peer, kers en vijg worden aangevuld door een grote moestuin die samen zorgen voor een goede bebouwing en een zekere zelfvoorziening. Er is een functie plinch en designstoel. Alle tuinen worden automatisch geïrrigeerd vanuit een bron op het terrein. Tuinieren en zwembadonderhoud zijn op contractbasis verkrijgbaar bij een lokale organisatie voor sociale ondernemingen. Een prive-gated drive biedt toegang tot de voorkant met voldoende parkeergelegenheid.

Aan de achterkant zijn er grote terrassen (639 vierkante meter) en een groot zwembad (10m x 5m). Het terras buiten de keuken biedt een ideaal gebied om buiten te eten. Een architectonisch ontworpen paviljoen biedt een schaduwrijke eet- / ontspanningsruimte aan een kant van het zwembad. Het zwembad en alle terrassen hebben externe verlichting. Een belangrijke verbetering van het pand is het nut, douche, keuken en barbecue. Deze grote faciliteit is ontworpen om alles te bieden wat nodig is voor ‘buitenleven’. De bijkeuken heeft een wasserette, onafhankelijk warmwatersysteem, ruime opslag en professionele roestvrijstalen spoelunit. De doucheruimte biedt een grote inloopdouche, designwastafel en een apart toilet en wastafel. De keuken heeft een grote koelkast, voorraadkast met vriezer, vaatwasser, dubbele professionele spoelbak en roestvrijstalen planken en opslageenheden. De gekoppelde overdekte ‘open lounge’ en barbecueplaats is een andere schaduwrijke eet-, ontspannings- en entertainmentruimte met een eigen muzieksysteem en functieverlichting. Er is een ingebouwde traditionele barbecue, voedselbereiding / spoelbak / kookgedeelte en een muzieksysteem. De open loungeruimte is 5,90 x 5,45 m.

De achterste grens heeft een eigen toegang vanaf het spoor. Het achterommuurde gedeelte omvat een grote werkplaats en 2 garages, die voldoende opslagruimte bieden voor voertuigen, fietsen en tuinmeubilair. Buitenruimte voor het drogen van wasgoed leidt tot een aangelegde mediterrane tuin met productieve citroenboom en houtopslagruimte.

Het pand wordt geleverd met elektriciteit, water, een internetverbinding met wifi, volledige 4G mobiele dekking , een bewaakt alarmsysteem en de gebruikelijke beveiligingsfuncties. Er is een bron die water levert voor irrigatie naar alle tuinen en het zwembad. Cortijo La Fabrica is een aangewezen landelijke finca vrij van Plus Valia-belasting.

Sinds aankoop in 2001 is het onroerend goed in gebruik als privéwoning. Het is echter ontwikkeld op een manier die het leent voor een verscheidenheid aan zakelijke kansen, waaronder bed and breakfast, Airbnb, thematische pauzes, taal leren, buitenactiviteiten, kookcursussen en vele andere mogelijkheden. Als alternatief zou het een mooi huis kunnen blijven met voldoende ruimte voor vrienden en familie. Het is comfortabel geschikt voor max. 14 personen. Omdat het volledig ommuurd, omheind en omheind is, is de camping zeer veilig voor kinderen met veel ruimte voor buitenactiviteiten.

De belangrijkste historische en culturele centra van Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda en Malaga zijn gemakkelijk bereikbaar via weg- en spoorverbindingen. De luchthaven van Malaga ligt op minder dan 1 uur rijden met de auto of trein. De Costa del Sol ligt op 1 uur rijden en Costa Tropical op 1,5 uur rijden. Madrid ligt op slechts 2,5 uur met de hogesnelheidstrein van het nabijgelegen station Antequera Santa Ana, dat verbindingen biedt met de nationale en Europese spoorwegnetten.

Verdere details:
De bebouwde oppervlakte is: 531 vierkante meter < br /> Het perceeloppervlak is: 1059 vierkante meter
Zwembad is: 50 vierkante meter

Te koop door de eigenaar.
Prijs: € 360.000 (inclusief meubels, fittingen , servies en linnen vereist)





Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons