Vrijstaande woning met 2 tuinen, zwembad en velden

Pleine-Fougères,  Ille-et-Vilaine,  Bretagne,  Frankrijk
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 140 sqm
  • Perceeloppervlakte: +2.5 Acres
  • Bouwjaar: 1800
  • Heerlijk comfortabel, licht familiehuis
  • Volledig ingerichte stacaravan (stacaravan)
  • In de grond zwembad met uitzicht
  • Bijgevoegde klein huis te renoveren
  • 2 goed omheinde velden met dierenasielen
  • Alles in uitstekende goed onderhouden staat
  • 3 slaapkamers in huis, 2 in stacaravan en klein huis om nog 2 slaapkamers te creëren
  • Natuur en rust, maar dichtbij uitstekende winkels
  • 2 grote vlakke tuinen. Verdeeld door hek om privacy aan beide kanten te waarborgen.
  • Mild klimaat. Altijd warmer en zonniger dan VK!

Details

Ik heb de prijs verlaagd om een snelle verkoop aan te moedigen omdat mijn mobiliteit en gezondheid achteruitgaan.
Een zeer lichte, comfortabele, ruime stenen vrijstaande woning. Goed gerenoveerd en onderhouden op een schitterende locatie. Een paradijs voor natuurliefhebbers met veel ruimte voor huisdieren. Open voor een scala aan toepassingen, evenals een mooie gezinswoning. Inclusief volledig ingerichte stacaravan en aangebouwd stenen huisje. Ik verkoop met tegenzin vanwege slechte gezondheid, maar blijf in de buurt en zou nieuwe eigenaren helpen om zich indien nodig te vestigen.
Ik heb geprobeerd mijn huis te ontwikkelen en te leven, op een zo milieubewuste manier mogelijk.

Een warmtewisselpomp voorziet het warme water en de centrale verwarming (vloerverwarming op de begane grond en individuele radiatoren boven).
Glasvezel Wi-Fi. Septische tank.
Alle vereiste diagnostische tests, enz. Zijn compleet en beschikbaar voor geïnteresseerde kijkers.

De meeste meubels en apparatuur zijn beschikbaar door middel van afzonderlijke onderhandelingen indien nodig.

Grond Verdieping.
Entree naar grote woonkamer. Keramische tegelvloer overal.
Woonkamer: 9,2 x 5,7 (52,4m2). Twee ramen op het zuiden en grote openslaande deuren geven toegang tot het tuinterras. Momenteel verdeeld in eet- en zitgedeeltes door boekenplanken.
Grote open haard.

Toilet en wastafel: 0,9 x 1,9 (1,7 m2)

Open naar zonnige keuken : 2,8 x 5,8 (16,24 m2)
Zuid-Franse openslaande ramen en kleinere achterruit

Eerste verdieping
Overloop 2,5 x 3 (7,5 m2), gebruikt als kantoor. Lang raam naar de tuin.
Grenen vloerdelen

Slaapkamer 1: 5,6 x 3 (16,8 m2)
Aantrekkelijke houten vloerdelen.
Lang raam aan de achterkant met uitzicht op de tuin en Marais.
Voorkant, raam op het zuiden kijkt uit over velden.
Douche, wastafel en apart toilet.

Slaapkamer 2: 3,2 x 4,2 (13,44m2). Op het zuiden.
Vinylvloer

Slaapkamer 3: 3,25 x 4,85 (15,76m2). Venster op het zuiden. Binnendeur leidt naar badkamer.
Laminaatvloer

Badkamer: 2,5 x 3 (7,5m2). Twee deuren, een naar de overloop en een naar de slaapkamer 3. Vinylvloer

Er is een garage aan het huis die momenteel wordt gebruikt als opslagruimte en de wasmachine 3 x 7 (21 m2)
De woning heeft een aangrenzend stenen gebouw van twee verdiepingen 6 X 6: (totaal 72 m2) dat gemakkelijk kan worden verbouwd tot een zeer aangename woning met twee slaapkamers. Dit zou de tuin van de stacaravan kunnen delen. Ik was van plan om het zijne voor mezelf te doen, maar naarmate mijn gezondheid achteruitging, moest ik het idee opgeven. Mijn ideeën, plannen en schattingen zijn beschikbaar.

Aan het uiteinde van de tweede tuin staat een volledig ingerichte stacaravan met twee slaapkamers, een eigen grote tuin en groentebedden.
Het huis is af en toe verhuurd als vakantiehuis en de stacaravan gebruikt als tijdelijke zeer comfortabele accommodatie van de eigenaar (€ 1100 per week in 2019). Ik heb ook een aantal B & B-klanten in 1 of 2 slaapkamers. dit is gemakkelijk te beheren vanwege de configuratie van het huis.

Het pand ligt op meer dan 1,16 hectare (2,5 hectare) en heeft een grote vlakke tuin met gazon, die momenteel in tweeën is gedeeld door een hek om privétuinen voor het huis mogelijk te maken (c.1000m2) en stacaravan (c.900m2)
Hierachter bevindt zich het zwembadgedeelte. Zwembad, 11 X 4.5, zwembadschuur met filterapparatuur (pomp vernieuwd 2018) en gras en verharde terreinen met een prachtig uitzicht.

Wildlife Area (met vijver en talrijke bomen).

Two Fields, momenteel de thuisbasis van 3 ezels, 3 Ouessant-schapen en een kleine geit. Dierenasielen en voormalig kippenhok.

Er staan appel-, peren-, pruimen-, kersen-, perzik-, vijgen- en walnotenbomen. Er is een aardbeienveld en er zijn veel andere groenten verbouwd

Parkeerplaats met grind.

Elk gebied is goed omheind en het hele terrein is dus veilig voor kinderen en dieren. De achterkant van het pand wordt begrensd door een beekje (vissen beschikbaar) dat kan worden overgestoken om over de Marais te lopen, bevolkt door een verscheidenheid aan vogels en, in de zomer, koeien. Eigenaars van eigendommen die aan de beek liggen, hebben een oud recht om daar dieren te laten grazen. In de winter stroomt deze Marais van nature over en kan op een meer lijken. Vanuit het huis en de tuin is veel wild te zien. Dit jaar heeft een kudde ooievaars tijd doorgebracht met verschillende eenden en ganzen.

Het pand ligt aan de Bretagne / Normandische grens in de Mont St Michel-baai. Rustig, maar niet geïsoleerd. Prachtig landschap en dichtbij stranden. Plaatselijke stad en uitstekende supermarkt op minder dan 2 km. Markten met verse producten. Veel gemarkeerde wandelpaden, mooie dorpen en steden, restaurants, toeristische attracties, enz. Pleine-Fougères (2 km) heeft wekelijkse markt, 2 kleuterscholen / basisscholen, 2 collèges, medisch centrum, apotheek, banken, postkantoor, bakkers, kappers, slagers , notaire, bars en een restaurant. Dol heeft goede restaurants, bioscoop, mediatheek, zwembad, 3 lycées, geweldige zaterdagmarkt. Rennes en St Malo zijn grotere steden in de buurt.

Hoofdstation in Dol de Bretagne met TGV naar Parijs. Luchthavens in Rennes en Dinard. Veerhavens in St Malo, Cherbourg, Caen, Le Havre, Dieppe. Gemakkelijke toegang tot de N176 in heel Bretagne.

Ik zou heel graag telefonische discussies voeren en meer foto's maken om te bestellen. Dit is een heerlijk huis en ik zal het na 15 gelukkige jaren met tegenzin verlaten.

Locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons