Uitzonderlijke Riverside Villa

Guadacorte,  Cádiz,  Andalucía,  Spanje
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 6
  • bathroom 6
  • Grootte van de Woning: 340 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1700 sqm

Details

Een zeldzame kans om in een uniek familiehuis aan de rivier te wonen. Deze mooie vrijstaande villa is gelegen in de urbanisatie van Guadacorte met de tuin met directe toegang tot de rivier de Guadarranque. Guadacorte is een dorp en district van de Spaanse gemeente Los Barrios in de provincie Cádiz, Spanje, tussen Gibraltar en Algeciras en biedt gemakkelijke toegang tot bars, restaurants, kerk, banken, scholen en winkels die allemaal op loopafstand liggen. />
De woning ligt op 15 km van de luchthaven van Gibraltar, 120 km van de luchthaven van Malaga en 100 km van de luchthaven van Jerez. Guadacorte is centraal gelegen voor toegang tot nationale parken om te wandelen, fietsen en paardrijden en ligt op 40 minuten van Tarifa en de prachtige Atlantische kust, evenals binnen handbereik van de vele golfbanen langs de Atlantische en mediterrane kust.

Het pand is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, met behoud van enkele mooie rustieke kenmerken, maar met moderne faciliteiten, waaronder airconditioning met omgekeerde cyclus en dubbele beglazing. Het hoofdhuis heeft een hal, grote open woonkamer en eetkamer met een houtkachel, 4 slaapkamers met ensuite badkamers (een master suite en 3 extra slaapkamers), keuken, met aparte bijkeuken, die leidt naar de overdekte patio . Een apart bijgebouw heeft 2 slaapkamers met een gedeelde doucheruimte. Het pand profiteert ook van een grote dubbele garage en een verder groot bijgebouw dat momenteel een werkruimte is, maar gemakkelijk kan worden aangepast om accommodatie te worden.

De lokale mensen zijn erg warm en gastvrij, en u zult snel zijn gemaakt om deel uit te maken van de gemeenschap. Er is ook een lokale gemeenschap van Britse en Gibraltische onderdanen die regelmatig evenementen organiseren en van dag tot dag in de nabijgelegen bars en restaurants vergaderen.

Deze accommodatie is groot, op een geweldige locatie, is zeer aantrekkelijk en heeft een enorm potentieel. Gebruik het tabblad "Contact opnemen met verkoper" om vragen te stellen en een bezichtiging te regelen.

Locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons