Villa met 3 slaapkamers en cottage met 1 bed.

Pegeia,  Paphos,  Cyprus
£459.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 225 sqm
  • Perceeloppervlakte: 780.26 sqm
  • Bouwjaar: 2014
  • Volledig betegeld zwembad met zonnepomp
  • Centrale verwarming, voorziening.
  • Parkeerplaats voor 3 auto's
  • Succesvol bedrijf

Details

Volledige eigendomsbewijzen - voor beide eigendommen.
Succesvol bedrijf 20k + PA
Volledig geregistreerd bedrijf bij de Cyprus Tourists Board

Zowel Villa Balmoral als de Cottage met 1 slaapkamer zijn imposant en uniek ontworpen natuursteen, gebouwd volgens Britse standaard, volledige spouwmuurisolatie, met eigentijdse en hoogwaardige voorzieningen. Op slechts 200 meter van het dorpsplein van Peyia en al zijn voorzieningen biedt de villa een prachtig uitzicht over Peyia, Coral Bay en de Middellandse Zee vanuit de meeste delen van het huis en het zwembad van de villa.

Bekijk de zonsondergang vanaf de accommodaties balkon of veranda en maak vervolgens een rustige wandeling naar Peyia Village voor lunch of diner in een van de vele geweldige traditionele taverna's waar u de beste gastvrijheid van Paphos zult vinden. Het strandresort en de voorzieningen van Coral Bay liggen op slechts een paar kilometer afstand aan de kust en u heeft een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de dorpen zoals Kathikas met zijn wijnmakerijen en vele goede restaurants of naar het Akamas-natuurreservaat, waar een van de beste ongerepte stranden van Cyprus (Lara).

Privé gelegen op een groot hoekperceel in het centrale deel van het oude dorpscentrum van Peyia, heeft deze indrukwekkende vrijstaande Cyprus-villa met 3 slaapkamers en 2,5 badkamers is ontworpen, ingericht en aangelegd volgens de hoogste normen en biedt een echte smaak van het traditionele Cypriotische dorpsleven.

De volledig van airconditioning voorziene villa beschikt over alle moderne gemakken en nuttige extra's zoals 8m x 4m privé zwembad met Romeinse treden, leuning en zitplank, lange overdekte veranda met eettafel (voor 6 zitplaatsen), stenen barbecue, 3 tweepersoonsslaapkamers met een geweldige eigen badkamer bij de hoofdslaapkamer, een familiebadkamer met grote inloopdouche , garderobe & designkeuken voorzien van alle moderne apparatuur inclusief vaatwasser. De villa is ook rolstoeltoegankelijk met hellingen die toegang geven tot de villa en het zwembad.

Alles in de villa wordt gekenmerkt door de mooie stenen constructie, de omliggende stenen muren, de dikke houten rails en pilaren en scherpe eigentijdse details aan de binnenkant zoals glazen blokschermen in de badkamers en de chroom/glazen balustrade op de trap. Toegevoegd aan de zon van Cyprus, het uitzicht op de Middellandse Zee en de grote zit-/loungeruimtes buiten.


Bij toegang tot de villa vanaf de oprit aan de achterzijde komt de hoofddeur uit in een lichte en luchtige ruimte. ontvangstruimte waar u meteen wordt gegrepen door de moderne designkenmerken van dit geweldige huis.

Aan de linkerkant bevindt zich de grote open woonkamer/keuken die zeer modern is qua ontwerp, maar ook zeer comfortabel en huiselijk is. dezelfde tijd. De woonkamer bestaat uit een houtkachel (voor de iets koelere avonden buiten het seizoen), plafondventilator, airconditioning en toegang tot de veranda via openslaande deuren.

De keuken is groot, zeer modern en biedt een luxueuze omgeving. De belangrijkste apparaten zijn onder meer een aparte Siemens kookplaat en afzuigkap op heuphoogte, wasmachine, vaatwasser en grote koelkast / vriezer (allemaal Bosch), dubbele keramische spoelbak met mengkraan en openslaande deuren naar de veranda. Een tafel en vier stoelen in deze ruimte zorgen voor een informeel ontbijt of koffie.

Als u teruggaat naar de receptie/gang, vindt u de moderne garderobe met toilet en wastafel. Vanuit dit gebied wordt vervolgens toegang verkregen tot 2 slaapkamers. De eerste aan de rechterkant bestaat uit een kingsize bed, inbouwkasten, kaptafel met spiegel, plafondventilator en airco-unit.

De tweede slaapkamer op de begane grond bestaat uit 2 grote eenpersoonsbedden groot bed. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot de grote veranda en het raam biedt een prachtig uitzicht over het privézwembad en de zee. Deze slaapkamer heeft ook een plafondventilator, airco-unit, grote inbouwkasten, kaptafel en kruk.

Tussen de slaapkamers bevindt zich een flinke doucheruimte met grote inloopdouche, wc, wastafel wastafel. Het douchescherm is gemaakt van glazen blokken, wat een zeer moderne uitstraling geeft.

Als u naar boven gaat, naar de hoofdslaapkamer, loopt u een brede marmeren trap op met een slim ontworpen balustrade afgewerkt met glas en chroom. Linksboven vindt u een deur naar een groot balkon waar u heerlijk kunt loungen en het uitzicht kunt bewonderen. De hoofdslaapkamer zelf is voorzien van een super kingsize bed, grote inbouwkasten, plafondventilator, airco en kaptafel met spiegel. Openslaande deuren leiden naar een balkon dat direct op zee uitkijkt.

Last but zeker not least is de prachtige en-suite badkamer bij de hoofdslaapkamer. De badkamer is groot, modern en ontworpen in opvallende kleuren. De grote inloopdouche is omgeven door glazen blokken. De en-suite beschikt ook over goede opbergmogelijkheden, een grote wastafel en een wc.

De villa is volledig voorzien van airconditioning met plafondventilatoren die zorgen voor een goede circulatie, heeft horren op geselecteerde ramen en heeft een levering van vers drinkwater aan de keuken.

Het water wordt verwarmd door zonnepanelen op het dak met indien nodig een back-up onderdompeling.

*De villa is toegankelijk voor rolstoelen dankzij opritten die rondom het pand zijn geplaatst.

Villa Balmoral is toegankelijk via een oprit met voetgangerstoegang die gemakkelijk plaats biedt aan 2-3 auto's. Dit gebied ligt ook het grootste deel van de dag in de schaduw.

Aan de voorzijde van het huis, toegankelijk vanuit de keuken, hal of woonkamer, bevindt zich de grote L-vormige overdekte veranda die de ideale plek biedt om te ontspannen in de schaduw en geniet van het uitzicht.

Aan de zijkant van het huis staat een stenen barbecue (dicht bij de keuken) die te allen tijde helpt bij het dineren in de buitenlucht en het buitenleven.

Een kleine stenen trap af en u bevindt zich bij het privézwembad met een betegeld terras om aangrenzend te loungen.

Het privézwembad met curve is 8 meter lang en 4 meter breed. Het ondiepe gedeelte is toegankelijk via trappen in Romeinse stijl en een leuning voor gemakkelijke toegang.

Het zwembad heeft het voordeel van 2 filterpompen die worden aangedreven door kosteneffectieve zonne-energie.

Tegenover de opstap van het zwembad bevindt zich een zitplank waar u heerlijk kunt zitten en afkoelen. Dit alles terwijl u de prachtig vormgegeven stenen buitenkant bewondert of de kleurrijke bloemen op de omliggende hibiscushagen.


Cottage met 1 slaapkamer - Daarnaast en inclusief een prachtig traditioneel Cypriotisch stenen huisje met 1 slaapkamer, afmeting 50 m2

Betreden vanaf straatniveau via een traditionele houten poort. (Beide eigendommen zijn ook toegankelijk via een interne poort.

Gebouwd en ontworpen volgens de exacte specificaties van de villa met 3 slaapkamers.
Volledig ingerichte keuken
Volledig ingerichte kasten
Mooie moderne doucheruimte
Houtkachel
Volledig airconditioning
Duitse UPVC kantel- en draairamen en deuren
Interne zonwering
Vliegenhorren
Grote stenen BBQ
Buitendouche, tegels en glazen stenen.
Bakstenen tuinhuisje
Volgroeide fruitbomen.
Omringd door volwassen hibiscushaag die te allen tijde privacy garandeert.


Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons