2 slaapkamer appartement met prachtig uitzicht

Fornelli,  Salerno,  Campania,  Italië
€255.000

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 134 sqm
  • Perceeloppervlakte: 400 sqm
  • Bouwjaar: 1700
  • Prachtig uitzicht
  • Een paar minuten van het strand
  • Binnen Nationaal Park Cilento, een UNESCO-werelderfgoed
  • Aristocratisch gebouw uit de XVIII eeuw

Details

Appartement met twee slaapkamers met prachtig uitzicht, 134 m², met gemeenschappelijke tuin en zwembad, in een 18e-eeuws aristocratisch landhuis onder restauratie gelegen in Fornelli, een historisch dorp op een prachtige panoramische locatie aan de zee van Acciaroli, in Cilento, op slechts een enkele minuten verwijderd van de prachtige stranden van Agnone.

Het landhuis is een stenen gebouw met een binnenplaats met diverse originele kenmerken uit de 18e en 19e eeuw, zoals een toren, een duiventil, een binnenplaats met elegant versierde stenen trap en een waterput, stenen deurkozijnen en balkons , en een nog te verkennen tunnel... Het gebouw beschikt ook over een tuin met drie terrassen, met uitzicht op het schilderachtige dorpsplein en de kerk. De zuid- en noordwestelijke gevels kijken uit over de charmante heuvels en de prachtige achtergrond van de Tyrreense Zee, die zich uitstrekt van Acciaroli tot Castellabate, midden in het hart van het Cilento Nationaal Park, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Dit appartement van 134 m², op de plattegronden aangegeven als 'K', is één van de 4 beschikbare appartementen in hetzelfde gebouw, met afmetingen variërend van 56 tot 134 m², allemaal met dezelfde prachtige uitstraling uitzicht en een grote gemeenschappelijke tuin van 400 m² met zwembad. Zoals aangegeven op de kaart zijn de appartementen
- A, 56 m², € 105.000
- B, 70 m², € 144.000
- C, 57 m², € 105.000
- D , 77 m², € 150.000
- K (C+D) 134 m², € 255.000
- E, 125 m², VERKOCHT

Appartement/Unit K is verdeeld over de tweede verdieping, en bestaat uit een ruime keuken, een woonkamer, twee slaapkamers en twee badkamers, met vier balkons met prachtig uitzicht op de kust en de heuvels. Gezien de grote omvang van het appartement kan de indeling op verzoek eenvoudig aangepast worden. Momenteel zijn zowel de optie met 2 appartementen met Units C+D als de optie met 1 groter appartement (Unit K) beschikbaar voor verkoop. De toegang is via de binnenplaats via de tuin.

Het restauratie- en renovatieproject voor het gebouw is goedgekeurd door zowel het Ministero dei Beni Culturali (Ministerie van Cultureel Erfgoed) als het Cilento Nationaal Park en omvat onder meer:
- het herstellen van de gevel op een manier die aansluit bij het landschap en de historische periode van het gebouw
- behoud van historische kenmerken zoals toren, waterput en stenen beelden
- wederopbouw van zichtbare vakwerkconstructies en plafonds op de lagere niveaus
- gebruik van traditionele afwerkingen en materialen (zoals keramiek in Vietry-stijl en terracotta voor vloeren en bekledingen)
- installatie van verwarming en airconditioning.

Het verwachte resultaat van het restauratieproject is als weergegeven in de bijgevoegde afbeeldingen. Op verzoek kunnen de interne plannen die de verschillende appartementen verdelen, worden gewijzigd. De restauratie zal naar verwachting binnen ongeveer twaalf maanden voltooid zijn. De werken (2023-2025) zijn IN UITVOERING.
De betaling zal worden verdeeld in termijnen, verschuldigd in verschillende fasen van de restauratiewerkzaamheden, met een eerste aanbetaling, allemaal nader overeen te komen in het contract.

De architect en projectmanager voor alle restauratie- en renovatiewerkzaamheden is Giuseppe Anzani (http://www.studioanzani.eu), een professional met 35 jaar ervaring en voormalig professor aan de Universiteit van Napels ; twee van zijn projecten werden opgenomen in de lijst van belangrijke architecturale werken uit de jaren 1900 van het Ministerie van Cultureel Erfgoed (Censimento nazionale delle architetture Italiane del secondo Novecento).

Plattegrond

Unità A, B, C, D / Flats A, B, C, D Giardino e piscina (progetto)/ Garden and  swimming pool

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons