Prachtig landhuis met zwembad!

Genazzano,  Roma,  Lazio,  Italië
€375.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 187 sqm
  • Perceeloppervlakte: 5000 sqm
  • Bouwjaar: 1970
  • Privézwembad van 7 x 3 meter!
  • Gerenoveerde moderne badkamers
  • Grote overdekte portiek (voorporch) met op maat gemaakt ligbed
  • Grote professionele pizzaoven
  • Op maat gemaakte pergola in de voortuin om te genieten van prachtige zonsondergangen
  • Satelliet-tv, terrestrische tv en snelle internetverbinding
  • Privacy! Geen directe inwonende buren en semi-privé toegangsweg
  • Voldoende externe opslagruimtes (d.w.z. tuingereedschap, autobenodigdheden, hardwaregereedschap, enz.)
  • Fruitbomen (olijfbomen, kersen, vijgen, kastanjes, enz.) en wijnstokken (druiven en kiwi's)
  • Terrasvormig land voor groente-/bloementuinen en veel potentieel voor andere leuke projecten

Details

Locatie, locatie, locatie! Perfect voor werken op afstand! Dicht bij Rome met zijn internationale luchthavens, historische en culturele centra, winkelcentra, multiculturele werkomgevingen en meer! Als u naar Bella Italië wilt verhuizen, hoeft u het platteland niet op te offeren om het 'bella vida' (goed leven) te leven!

Welkom bij Casa dei Bei Tramonti (huis van de prachtige zonsondergangen)! Ontspan tijdens milde zomers met een rustgevend briesje dat zachtjes de windgong in de olijfbomen duwt terwijl u geniet van verbazingwekkend mooie zonsondergangen met een heerlijk glas lokaal geproduceerde DOC-wijn. Geniet in de herfst en lente van rustige wandelingen op het Italiaanse platteland met warm en zonnig weer! Tijdens de korte winter voelt u zich koning en koningin in hun kasteel terwijl u zich warm nestelt naast een prachtig vuur in de grote open haard in uw woonkamer - misschien terwijl u wat kastanjes roostert die u uit uw bomen hebt geplukt. De villa kan uw permanente woning zijn, een B&B of een heerlijke vakantiebestemming, wanneer u maar wilt. De keuze is aan jou!

De villa is gebouwd op twee verdiepingen voor een totaal van 187 m² en bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers (onlangs gerenoveerd), een woon-eetkamer en een keuken/ontbijt kamer met een grote open haard boven in de woon-eetkamer en een 2e open haard beneden in de keuken.

Er is een grote overdekte portico van 60 m² (voorporch) met een op maat gemaakt ligbed. De portiek kijkt uit over de voortuin met een zoutwaterzwembad van 7 x 3 meter, bloembedden, olijfbomen en een op maat gemaakte pergola - gemaakt om te genieten van zonnige middagen en prachtige zonsondergangen.

Er is volledige centrale verwarming in alle kamers. Het huis is op verschillende locaties bekabeld met internetnetwerktoegang en tv-verbindingen (satelliet en terrestrisch). Heerlijk bergwater (jaarlijks getest op kwaliteit) wordt geleverd door de privébron. Het water voor het huis wordt verwarmd door gas en zonne-energie.

Het huis ligt op een heuvel met uitzicht op een kleine vallei met daaronder een terrasvormig terrein. Er loopt een betonnen pad langs de ene kant van het pand en betonnen treden aan de andere kant. Er zijn veel fruitbomen (olijven, kersen, vijgen, enz.) op het terrein geplant. Er zijn wijnstokken voor verse druiven en kiwi. De terrassen kunnen worden gebruikt voor groente- en bloementuinen. Er is voldoende ruimte op het terrein voor vele andere projecten.

De villa ligt aan een semi-private betonweg met veel privacy en veiligheid. Er is voor veel gasten parkeergelegenheid op het terrein, dus als u een avondfeest heeft, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat de muziek te luid is of hoe laat het feest plaatsvindt, aangezien de dichtstbijzijnde buurman op 300 meter afstand woont!

Belangrijk verschil met veel andere aanbiedingen (!): Het hele huis met alle buitenfaciliteiten is JURIDISCH. Wees voorzichtig bij het selecteren van onroerend goed in Italië, omdat illegale bouw een probleem is.

De stad Genazzano ligt op loopafstand en alle diensten die u normaal gesproken nodig zou hebben, zijn daar direct beschikbaar (banken, benzinestations, restaurants, apotheek, markten, enz.) Genazzano is een 'kunststad' en onderhoudt het hele jaar door een actief evenementenprogramma, waaronder het beroemde Infiorata (bloemenfestival) op de eerste zondag van juli en de Cantina Aperte (open wijnkelders) in september.

De Infiorata (Guinness Wereldrecordwinnaar 2012) dateert uit 1883 en het is een prachtig evenement georganiseerd door families die een verbazingwekkend en prachtig bloemblaadjestapijt door de stad leggen. Het bloementapijt blijft bijna een volledige dag liggen voordat er een religieuze voorstelling (Processione del Sacro Cuore) op loopt met ruim 400 deelnemers in klederdracht. Het is een geweldig schouwspel!

De Cantina Aperte wordt gehouden op verschillende avonden in september, waar de wijnkelders van Genazzano worden geopend en aan het publiek worden verkocht. Dit wordt gedaan om ruimte te maken voor de nieuwe jaarlijkse druivenoogst en wijnproductie. Voor een paar euro kan iedereen een diner en een glas wijn kopen om van te genieten terwijl hij naar de straatartiesten, bands en acrobaten kijkt.

Het culturele hoogtepunt van Genazzano is het kasteel van Colonna (dat dateert uit de 11e eeuw) dat het gebied domineert op de rotspunt waar de stad is gebouwd. Het kasteel behoort sinds 1979 tot de gemeente Genazzano en is een museum en cultureel centrum. Er worden het hele jaar door vele sociale evenementen, concerten en tentoonstellingen gehouden waar u van kunt genieten!

Rome ligt op slechts 30 minuten rijden met de auto via de Autostrade A1 (supersnelweg) en als u geen zin heeft zoals autorijden, neem gewoon de trein vanuit Valmontone (slechts 8 km). Als je geen zin hebt om naar Valmontone te rijden, neem dan de regionale Cotral-bus, want de bushalte ligt op loopafstand. Kaartjes voor de Cotral-bus kunnen eenvoudig bij elke tabakswinkel worden gekocht.

In de nabijgelegen stad Valmontone bevindt zich het regionale treinstation met frequente verbindingen naar Rome. Treinkaartjes kosten slechts 3 euro om rechtstreeks naar het centrum van Rome te reizen. Er is ook de Valmontone Fashion Outlet van wereldklasse, waar veel internationale naammerken (Calvin Kline, Nike, H&M, Breil, L'Oréal, Levi's, Guess, Delsey, Trussardi en anderen) hun discountwinkels hebben. Valmontone heeft ook het gigantische pretpark Magicland, het grootste pretpark in Midden-Zuid-Italië (meer dan 30 attracties, 4 restaurants, vele spectaculaire avondshows met vuurwerk).

Onze kinderen zijn naar de VS verhuisd en we willen bij hen in de buurt zijn, dus dat is de enige reden dat we dit prachtige landhuis verkopen. We hebben veel liefde, tijd, geld, moeite en aandacht in het huis en de eigendommen geïnvesteerd en willen er graag voor zorgen dat de nieuwe eigenaren er net zo veel plezier aan beleven als wij.

Plattegrond

Upper level (portico (porch), living/dining room, 3 bedrooms, bathroom) Lower level (kitchen, guest bedroom, bathroom, cantina & workshop)

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons