Dorpshuis met 3 slaapkamers

La Carroja,  Alicante,  Spanje
€140.000

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 1
  • Grootte van de Woning: 184 sqm
  • Bouwjaar: 1800

Details

Dit typisch Spaanse huis ligt in het hart van een dorp in de prachtige Vall de Gallinera, bestaande uit acht dorpen. Het ligt in een gebied van uitzonderlijke schoonheid, een vallei met kersenbomen en een overvloed aan wilde dieren en fauna, een toevluchtsoord in een dorp in een rustige omgeving.
Het huis is gedurende meerdere jaren gerestaureerd, waarbij enkele van de originele kenmerken opnieuw zijn geïnjecteerd of blootgelegd. Het voelt lekker luchtig aan, met dikke muren die het in de zomer koel houden. De belangrijkste woonruimte is een grote open ruimte die groot genoeg is voor een loungeruimte, zitruimte en eetkamer, met een houtkachel. Het huis heeft drie ruime slaapkamers, twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer, waarvan een berging op de bovenverdieping. De woning heeft één badkamer, welke bestaat uit toilet, wastafel, douche.
De keuken is voorzien van gaskookplaat en oven, met daarachter nog een berging met openslaande deuren.
Vanaf de overloop is er een trap die naar het dakterras leidt, een grote ruimte die het hele huis beslaat (ongeveer 90 vierkante meter). Er is een watervoorziening en aanrecht op het terras. Het uitzicht op de omliggende bergen en vallei is prachtig, met uitzicht vanaf het terras helemaal rondom.

Er is een mooi zwembad in het dorp (bergaf te lopen vanaf het huis), dit is open in de zomermaanden en heeft een bar/restaurant en ligt in een prachtige omgeving. Er zijn verschillende dorpen in de buurt met goede, zeer redelijk geprijsde restaurants. Het strand ligt op ongeveer 25 minuten rijden met de auto, voornamelijk op winderige landelijke wegen, dus het is een mooie rit. Er zijn veel plekken om te wandelen en als je echt zin hebt in een grote wandeling, is er de Forada, die direct naast dit dorp ligt, een hoge berg, beloopbaar als het niet te warm is, met een aantal fantastische uitzichten. Er is parkeergelegenheid aan de voorkant van het dorp en op het dorpsplein.

Het huis ligt ongeveer halverwege tussen de luchthaven van Alicante en Valencia, waardoor u extra keuze heeft op het gebied van vliegreizen.
< br />https://www.pegoilesvalls.es/en/inicio
http://www.lavalldegallineraturisme.org/en/home/
http://www.costablanca.org/Eng/ Descubre_la_Costa_Blanca/La_Costa_Blanca/Pages/Municipios/VALL_DE_GALLINERA.aspx

translate.video

Youtube Video

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons