Strandhuis met 2 slaapkamers en toegang tot het zwembad

Foinikas,  Cyclades Islands,  Griekenland
€275.000

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 120 sqm

Details

Algemene beschrijving
Woning 12 ligt op perceel nummer één (1). Het perceel omvat vijf (5) stand-alone bi-level (mezonettes). Huis heeft zijn eigen privé omringende ruimte, open haard, onafhankelijke verwarming, garage en onafhankelijke milieuvriendelijke septic tank. Het perceel beschikt over een zwembad met exclusief gebruik voor de vijf huizen.

Begane grond: omvat een open woonkamer met open haard, een zithoek, een eetkeuken en een gastentoilet. Buiten is er een privéterras met een loungeruimte en directe toegang tot het gedeelde zwembad.
1e verdieping: omvat 2 slaapkamers met een balkon en een spectaculair uitzicht, badkamer en airconditioning. Slaapkamers zijn voorzien van kamerbrede kasten. Er is een complete badkamer op de tweede verdieping.

Souterrain: Voorzien van twee ramen. Open ruimte met multifunctionele mogelijkheden. Vooraf geïnstalleerde pipping voor extra badkamer.
Inpandige garage voor één auto

Constructiemethode:
Basisconstructie van het huis is gemaakt van gewapend staal. Buitenmuren maken gebruik van een sandwichconstructie met dubbele rijen baksteen en isolatie ertussen, terwijl binnenmuren een eenvoudige constructie van het type één rij (10 cm) gebruiken. De dakrand is vocht- en warmte-isolerend leisteenbeton. Raam- en deurkozijnen zijn van hout met warmte-isolerende dubbele ramen. Vloeren, valse plafonds, leuningen en pergola's zijn eveneens van hout.
Woning ligt op loopafstand van strand, winkels en restaurants

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons