This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Halfvrijstaand huis met 3 kamers en 180 ° zeezicht

Isola Rossa,  Sassari,  Sardegna,  Italië
€320.000

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 1
  • Grootte van de Woning: 70 sqm
  • Perceeloppervlakte: 140 sqm
  • Bouwjaar: 2008
  • Zeezicht
  • Onderdeel van een 4-sterren superior resort
  • Externe Patio
  • Prachtige omgeving
  • Volledig functionele moderne keuken
  • Priveparkeren
  • Gratis toegang tot het zwembad
  • 300 meter van de zee
  • wasruimte

Details

Casa Orchidea ligt in Isola Rossa, een pittoresk voormalig vissersdorpje aan de noordwestkust van Sardinië in de gemeente Trinità d’Agultu e Vignola. Het gebied staat bekend als Gallura, ligt net naast Costa Smeralda en staat net als deze laatste bekend om het kristalheldere water, dat als uniek wordt beschouwd in de Middellandse Zee. Het lokale kustlandschap staat bekend om zijn eigenaardige rode rotsen en kliffen, die worden afgewisseld met een aantal kleine lichtbruine zandstranden.
Isola Rossa is vernoemd naar een klein rood rotsachtig eiland dat uitkijkt op het dorp en dat elke avond, tijdens zonsondergang, de skyline in een poëtisch helder rood verlicht. Het is vaak mogelijk om tijdens zonsondergangen de kusten van Isola Asinara en Corsica over de horizon te zien.
Isola Rossa ligt ongeveer 30 km ten oosten van het middeleeuwse stadje Castelsardo en 30 km ten westen van de levendige stad Castelsardo. Santa Teresa di Gallura. Het dorp ligt halverwege tussen de steden Olbia en Sassari, waardoor u met de auto in 1 uur de internationale luchthavens Olbia en Alghero-Fertilia (waar verschillende vluchten vanuit Europa en het VK naartoe vliegen) kunt bereiken; in Olbia en Porto Torres (45 minuten met de auto) zijn er ook cruisehavens met meerdere dagelijkse verbindingen naar het vasteland van Italië. Het dorp is verbonden door een privépendeldienst van Hotel Resort Torreruja en lokale buslijnen tijdens het zomerseizoen.

Casa Orchidea is gevestigd in een deel van een huis van één verdieping, geschilderd in een warme, mediterrane rode tint. Het gebouw is gelegen op een heuvel op een zeer rustige plek en maakt deel uit van het Hotel Resort Torreruja (4 sterren superior) complex, dat een gebied heeft voor zelfstandige woningen in particulier bezit.
De eigenaren krijgen gratis toegang tot de geboden diensten bij Hotel Torreruja, als het zwembad dat uitkijkt over het rotsachtige voorgebergte met uitzicht op de Aragonese toren, die dateert uit de zestiende eeuw.
Het is ook mogelijk om de spa van het hotel te gebruiken, te dineren in het restaurant of een drankje te drinken in de bars met behulp van een persoonlijke elektronische betaalkaart die wordt verstrekt door de receptie van het hotel.
Het hele complex profiteert van 24 uur per dag bewaking, onderhoud en tuinonderhoud. Schoonmaakservice aangeboden door het hotel is ook mogelijk tegen betaling.

Casa Orchidea is gebouwd in 2008 en bestaat uit drie hoofdkamers, een grote externe patio en een interne service patio die fungeert als bijkeuken, beide bedekt met een waterdicht dak van natuurlijke bamboestokken. De open woonkamer is voorzien van een ingerichte keuken, met de grote glazen schuifdeur naar de buitenpatio met een uitzicht van 180 ° op zee. De grote slaapkamer heeft een king size bed, ingebouwde kleerkast en toegang tot het overdekte achterterras, met wasplaats, wasmachine, grote opslagruimte voor diverse materialen en buitendouche.
De kleine slaapkamer, ideaal voor kinderen of gasten, heeft twee stapelbedden en een kleerkast en geeft ook direct toegang tot de achterpatio.
De badkamer, ingericht met warme terracotta tegels, heeft een grote moderne inloopdouche met glazen deur, twee wastafels en een bidet. br /> De woning beschikt over twee overdekte privé parkeerplaatsen voor uw auto.
Het uitzicht vanaf de externe patio is adembenemend, aangezien het huis zich op het bovenste deel van de heuvel bevindt, maar toch slechts ongeveer 300 meter van de zee; de temperatuur in deze bijzondere positie is nooit te hoog, altijd zeer aangenaam dankzij de delicate, constante wind die uit de open zee waait. Verschillende stranden zijn te voet bereikbaar, in slechts ongeveer 10 minuten lopen.

De dorpsstad Isola Rossa is gemakkelijk te voet bereikbaar en biedt vele diensten: supermarkten, cafés, restaurants, pizzeria's, bars, ijssalon , spoedeisende hulp, apotheek, lokale voedselmarkt, diverse winkels, een toeristenbureau en de exclusieve jachthaven voor privéjachten en zeilboten.
Veel activiteiten zijn mogelijk ter plaatse: excursies per boot, snorkelen in het aquamarijn, windsurfen in de nabijgelegen baai van La Marinedda en wandelen door de prachtige heuvels aan zee.
Isola Rossa is een verborgen juweeltje, een rustige plek om je vakantie door te brengen en tot rust te komen, perfect voor gezinnen en voor iedereen die graag wil ontspannen in de ongerepte natuur zonder het comfort van de basisdiensten en voorzieningen die in de stad beschikbaar zijn, op te geven.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons