Vrijstaande villa met 5 slaapkamers en zwembad

Ayamonte,  Huelva,  Andalucía,  Spanje
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 245 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1000 sqm
  • Bouwjaar: 2008
  • rustige, landelijke locatie, maar toch dicht bij de stad Ayamonte
  • professioneel beheerde 'internationale standaard' golfbaan op 1,6 km afstand
  • dicht bij prachtig 7 km lang strand
  • ruime villa, 5 slaapkamers, twee lounges
  • veel cafés en restaurants ter plaatse
  • buiten dineren met barbecue en pergola
  • dicht bij de Portugese grens, geniet van het beste van twee culturen en landen
  • slechts 40 minuten van de internationale luchthaven
  • groot zwembad, volledig onderhouden
  • mogelijke huurinkomsten - gewilde vakantiebestemming

Details

Dit aantrekkelijke pand, met 245m2 woonoppervlak, gebouwd in 2008, is een grote moderne vrijstaande villa met 5 slaapkamers [allemaal met grote ingebouwde kleerkasten], verdeeld over drie verdiepingen met veel opvallende kenmerken. Overal airconditioning [koud en warm], aantrekkelijke vloeren in marmeren stijl en aantrekkelijke stalen luiken in bijpassende kleur op elk raam, die volledige veiligheid bieden voor degenen die 'op slot willen en gaan'. Dubbele beglazing.

Begane grond - hal, ruime lichte en luchtige woon / eetkamer met stijlvolle houtkachel, met grote openslaande deuren met uitzicht op de achtertuin en het landschap daarbuiten. Een 'Spaanse' boog leidt naar de ruime moderne keuken van 18,5 m2 die volledig is uitgerust, met voldoende kast en grote lades en alle ingebouwde apparatuur, vaatwasser, vriezer, dubbele ovens en magnetron, en een inductiekookplaat in een open haard. Naast de keuken is de wasruimte met wasmachine, wasdroger en Amerikaanse koelkast en verdere vriezer. Uitgebreide 40 mm dikke zwarte granieten werkbladen met granieten plinten [met plintverwarming] om de algehele stijl te complementeren.

Eveneens op de begane grond zijn een tweepersoonsslaapkamer en twee eenpersoonsslaapkamers, allemaal met 'draai-kiep'-ramen met dubbel glas en uitzicht op de voorzijde van het pand of op de kleine binnenplaats. De eenpersoonsslaapkamers worden momenteel gebruikt als respectievelijk een 'studeerkamer' en een 'hobbykamer'. De begane grond is ook geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Verder is er een moderne stijlvolle badkamer met ligbad en douche, een dubbele wastafel en toilet.

Bovenverdieping met de ruime master bedroom, en suite met 'power shower' en 'his'n'hers' gootsteen en 28 m2 aan balkons aan de voor- en achterkant, met zeilschermen van aantrekkelijke kwaliteit voor degenen die willen zitten en kijken naar de wereld die voorbijgaat, of rustig willen lezen in de warmte.

De benedenverdieping van 55m2, heeft een grote tweede lounge / tv-kamer, met ingebouwde dubbele boekenkasten, een Spaanse bakstenen muur met grootbeeld tv [met surround sound] en heeft ook een groot ingebouwd wijnrek [capaciteit 120 flessen!], met subtiele verborgen verlichting ingebouwd. Op deze verdieping is ook een grote berging met verlichting en voldoende rekken om die 'nauwelijks gebruikte spullen' op te bergen die we allemaal lijken te verzamelen. Op deze verdieping bevindt zich de 'gastensuite', een zeer grote slaapkamer met kleedruimte en een inloopkast.

De villa heeft een open haard met houtkachel voor die warme, gezellige avonden in de winter, aangevuld met elektrische verwarming in alle kamers en airconditioning in alle ruimtes [koud en warm]. Ramen in alle slaapkamers en badkamers zijn voorzien van horren.

Buiten - Pergola-ruimte met schaduw, externe koelventilator boven het hoofd en verlichting voor die wazige late avonden, en de nette tuinen met verschillende palmen en struiken, allemaal verlicht met verborgen nachtverlichting. De achtertuin heeft ook een grote 'tuinkeuken' met barbecue, met elektrische aansluiting en stromend water. Aan de zijkant van het pand bevindt zich de lange oprijlaan die plaats biedt aan 4 of meer voertuigen en toegankelijk is via de elektrisch bediende hoofdingang. Aan de andere kant van de villa is een kleine binnenplaats met 'niwaki' [in de wolken gesnoeide] olijfbomen, granaatappelboom en bougainville met prachtige bloemen. Aan de voorzijde van de villa is een onderhoudsvriendelijke tuin met volwassen palmbomen, populieren en andere lokale bloemen en struiken.

Een prachtig kenmerk van deze villa is de extra grote tuin direct achter de achterzijde. tuin met volwassen palmen en andere bomen en heeft het grote zwembad van 12 meter x 6 meter. Deze wordt gedeeld met twee andere villa's, die tweede / vakantiewoningen zijn van de eigenaren, die af en toe bezoeken. Het zwembad en de tuin worden volledig onderhouden door professionals, en tegen een minimale kostprijs van 60 euro per maand, inclusief alle water, elektriciteit, reiniging en onderhoud van het zwembad en filtersysteem.

bereik, volledig beladen SUV-auto kan worden opgenomen, onder voorbehoud

De villa is gelegen in een rustige urbanisatie aan de rand van Ayamonte, en gelegen met een prachtig uitzicht over het prachtige landschap zowel voor als achter, en zelfs over naar Portugal. Voor de golfliefhebbers ligt de professioneel beheerde golfbaan Guadiana Links op slechts 1,6 km afstand van de villa, die ook een zeer goed restaurant heeft. De urbanisatie is extreem schoon en goed onderhouden met zijn vele palmbomen en tuinen langs de weg, en een plaatselijke winkel voorziet in alle behoeften. In de nabije toekomst zullen ook een apotheek, een andere minimarkt en een gastrobar worden geopend.

Ayamonte ligt in het meest zuidwestelijke deel van het vasteland van Spanje aan de Spaanse Algarve, aan de 'Costa Luz' [Kust van het licht] aan de Golf van Cadiz, en is een heel oud stadje dat oorspronkelijk is gebouwd op de sardine- en tonijnvisserij. Een aantrekkelijke stad met veel oude gebouwen en wandelpaden, en met twee grote pleinen met talloze cafés en restaurants, maar toch niet de typische drukke Spaanse 'toeristische' kustbestemming, en een perfect voorbeeld van het 'echte' Spanje. De stad Ayamonte heeft een paar supermarkten, medische centra, dierenartspraktijken, uitstekende scholen voor alle leeftijden, sportfaciliteiten, apotheken en zelfs een grote jachthaven om 'de boot te parkeren'! De belangrijkste ziekenhuizen voor het gebied liggen op korte rijafstand. Gelegen aan de rand van de rivier de Guadiana, de grens met Portugal, en kan snel worden overgestoken via de brug, of rustiger met de 5 minuten durende overtocht met de veerboot, die u naar het even mooie stadje Vila Real de San Antonio en middeleeuws brengt. stadje Castro Marim met zijn twee geweldige kastelen, waar ook veel winkels en restaurants zijn, maar met een totaal andere cultuur en mensen. Ayamonte geniet het hele jaar door van vele spectaculaire festivals, ook interessant zijn de talrijke zeezoutboerderijen aan de oevers van de rivier. De lokale mensen, zowel Spanjaarden als Portugezen, zijn erg warm, gastvrij en vriendelijk. Wonen in deze hoek van Spanje is echt een 'buiten'-levensstijl met veel prachtige landschappen en strandwandelingen met zeer schone lucht, aangezien er nergens in de buurt industrie is. Het eten is fantastisch en extreem laag geprijsd, net als de algemene kosten van levensonderhoud hier. Hier wonen is als 'een stap terug in de tijd doen' en is een zeer ontspannen en gemakkelijke levensstijl.

Alle behoeften zijn lokaal beschikbaar, inclusief alle Britse voedingsmiddelen. Aan de onderkant van Ayamonte ligt Isla Canela met zijn prachtige, schone en ongerepte 7 km lange strand, ideaal om met de hond uit te wandelen met zijn lange boulevard, of te genieten van een ontspannen duik in de zomer. Hier of op de rivier zijn veel watersporten mogelijk. Ayamonte heeft zo'n klimaat dat in sommige van de lokale meren vaak zwermen flamingo's leven, evenals zilverreigers, reigers, lepelaars en de grote ooievaars zijn ook vaak te zien. Ayamonte geniet van heerlijke lange zomers en milde winters, met warme avonden die geweldig zijn voor die barbecues terwijl je naar de spectaculaire zonsondergangen kijkt. Iets meer dan een uur rijden en u kunt genieten van de bezienswaardigheden in de historische stad Sevilla, of de andere kant op rijden en genieten van alle geneugten van de Portugese Algarve met zijn vele mooie stranden op slechts een klein eindje rijden.

Dichtstbijzijnde luchthaven - Faro [Portugal] 40 minuten rijden met 'goedkope' vluchten naar de meeste Britse luchthavens en veel Europese bestemmingen

We zouden serieus een 'huisruil' overwegen voor een geschikte woning in het middenwesten van Frankrijk, van La Rochelle, zuidelijk tot Royan en oostelijk tot Limoges gebied.

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons