Vrijstaand huis met 2 slaapkamers in semi-landelijke omgeving

Crocy,  Calvados,  Normandie,  Frankrijk
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Perceeloppervlakte: 737 sqm
  • Grote inbouwkeuken met massief eiken aanrechtblad en tegelvloer
  • 2 volledig betegelde en-suite badkamers plus een garderobe beneden
  • Massief eiken binnendeuren overal
  • Centraal stofzuigsysteem / CCTV en alarmsysteem
  • Woon / eetkamer, trappen en slaapkamers zijn voorzien van vasttapijten
  • Groot bijgebouw in blokken met elektriciteit
  • Lichtnet, water / telefoon / internet /
  • Centrale verwarming op olie - ketel en radiatoren
  • Integrale garage + parkeerplaats voor 4 auto's + een caravan
  • Grote zolder - mogelijkheid om te verbouwen tot slaapkamer na het verkrijgen van een bouwvergunning

Details

Dit huis is tot een zeer hoge specificatie opgeleverd. Het is gelegen in een zeer aangename semi-landelijke omgeving met aangename uitzichten en het dorp is een mix van lokale Fransen en enkele Engelse families. Er is ook de mogelijkheid om ca. 3 acres land grenzend aan het huis dat momenteel een kleine boomgaard heeft, omheind en toegang heeft tot de weg.

KEUKEN - Toegang via de hoofdbuitendeur vanaf de voorste oprit.
Uitgerust met massief eiken werkbladen met diverse ingebouwde laden en kasten eronder, een roestvrijstalen 1.1/2 spoelbak, plus geïntegreerd elektrisch fornuis, gaskookplaat met afzuigkap en vaatwasser. Een reeks vaste wandkasten en een opbergkast over de volledige hoogte. Ruimte voor een koelkast/vriezer op volledige hoogte. Radiator. Dubbele beglazing. 3 rijen donzen aanstekers. TV en telefoon punten. Geheel betegelde vloer en achterwand. Op netstroom aangesloten rookmelder voor opstijgende hitte. Centraal stofzuigpunt. Toegang tot de garage vanuit de keuken via een loopdeur.

LOUNGE/DINER - Een deur vanuit de keuken leidt naar de grote eetkamer en de ruime open woonkamer. Volledig voorzien van vloerbedekking. Openslaande deuren leiden naar de achtertuin. Dubbele beglazing. Op het lichtnet gemonteerde rookmelder. Licht in het midden boven het eetgedeelte + 2 ingebouwde wandlampen, 2 plafondlampen met ventilatoren en 2 aanstekers voor foto's in de open woonkamer. Externe lichtschakelaar. TV punten en telefoon punt. Centraal stofzuigpunt. Binnenraam naast dubbele glazen deuren die leiden naar de hal beneden.

HAL BENEDEN - Er is een buitendeur vanuit de achtertuin. Radiator. Kapstok. Betegelde vloer.

W.C. - Toegankelijk vanuit de hal en het loungegedeelte beneden. Gesloten toilet en grote wastafel met daaronder een opbergkast. Radiator. Betegelde vloer. Afzuigventilator.

TRAP - Vanuit de woon-/eetkamer omhoog naar de overloop/hal op de eerste verdieping. Tapijt. 2 kleine, verzonken wandvlakken voor ornamenten enz. Schilderijlamp voor wandmontage.

OVERLOOP/HAL OP EERSTE VERDIEPING - Grote ingerichte droogkast met daarin een boiler voor warm water met ingebouwde dompelverwarmer, een douchepomp, elektrisch licht en linnengoed op planken. Kast op volledige hoogte met daarin de CCTV-bewakingsapparatuur, opbergruimte voor de centrale stofzuigerslang en accessoires en ruimte voor een strijkplank/strijkijzer. De overloop is momenteel in gebruik als kantoorruimte. Op het lichtnet gemonteerde rookmelder. Telefoon punt. Centraal stofzuigpunt. Vlieringluik met ingebouwde ladder voor toegang tot de grote vliering. Velux raam. De hoofdslaapkamer en de 2e slaapkamer komen uit aan weerszijden van de overloop.

LOFT - Er is een grote zolderruimte met watertanks en het ventilatiesysteem met luchtwarmteterugwinning. Velux raam.

HOOFDKAMER - Zeer ruime slaapkamer met dubbel aspect voorzien van 2 inbouwkasten met massief eiken deuren. Middenarmatuur met ventilator. 2 radiatoren. Tapijt. Raam met uitzicht op de achtertuin en de andere met uitzicht op de voorkant van het pand. Alarm-paniekknop gemonteerd, plus tv- en telefoonpunten. Centraal stofzuigpunt. Master en-suite - Ruime volledig ingerichte en-suite met douche boven P-vormig bad met ingebouwde glazen douchedeur en zij-/eindpanelen. Wastafelmeubel met ronde wastafel in het marmeren blad, met daaronder 3 lades. WC. Ronde spiegel met ingebouwde scheerlamp en scheerpunt. Velux raam met uitzicht aan de voorzijde van het pand. Geheel betegelde vloer en wanden. Ruimte voor een vrijstaande hoge kast voor handdoeken, wasmand, stoel etc. Radiator en aparte handdoekradiator. Centrale verlichtingsarmatuur.

SLAAPKAMER 2 - Nog een ruime tweepersoonsslaapkamer met een grote open inbouwkast. Er is voldoende ruimte voor 2 vrijstaande kasten. Indien gewenst is er ook ruimte voor 2 kinderbedjes. Raam met uitzicht op de achtertuin.

Slaapkamer 2 en-suite - Grote ingerichte hoekdouche. Wastafelmeubel met ronde inbouwspoelbak, marmeren blad met daaronder een dubbele deurkast en rechts 2 kleine lades. Raam met uitzicht op de voorzijde van het pand. WC. Middenarmatuur en scheerlamp met scheerpunt. Ronde spiegel. Ingerichte wandkast voor handdoeken etc. Radiator. 3 vaste handdoekhouders. Ruimte voor wasmand en stoel.

INTEGRALE GARAGE - Er is een aansluiting voor een wasmachine en een vrijstaande wasdroger, op een verhoogde plint voor gemakkelijke toegang. Een oliegestookte ketel zorgt voor alle centrale verwarming via radiatoren en warm water. Een kleine ingebouwde gootsteen. Ruimte voor een koelkast/vriezer van volledige hoogte. Centrale controle-eenheid van het vacuümsysteem. Elektrische wandcontactdozen en 2 TL-lichtstrips aan het plafond. Rolluik op en over garagedeur. Er is een loopdeur die toegang geeft tot de achtertuin en de oprit. Dit kan gemakkelijk worden omgezet in een slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond, onder voorbehoud van planning.

BUITENGEBIED - Het pand ligt op een afgelegen perceel van 1/5 hectare. Een groot blok gebouwd gebouw met een schuin pannendak, PVC raam en deur, plus een grote dubbele houten deur. Er is elektriciteit en verlichting in het gebouw. Het herbergt momenteel ook de olietank met een grote opslagcapaciteit. Dit kan ook worden omgebouwd tot extra gastenruimte of kantoor.
De belangrijkste tuinen zijn aangelegd met gazon. In de achtertuin bevindt zich een ondergrondse tank met septic tank en de afvoer is al geïnstalleerd als er een rioleringssysteem in het dorp wordt geïnstalleerd. Een ondergrondse regenwaterrecyclingtank van 3.000 liter.

ALGEMEEN & VEILIGHEID - Er is een CCTV-systeem met externe camera's. Ook is er een alarmsysteem aangebracht. Alle ramen en buitendeuren (met uitzondering van de externe garagedeur voor voetgangers) zijn voorzien van dubbel glas van PVC, waarbij de ramen zijn voorzien van elektronische rolluiken die van binnenuit worden bediend. Mogelijkheid om indien nodig te onderhandelen over meubels en bevestigingen.

LOCATIE - De belangrijkste veerhaven is Caen/Ouistreham, op ongeveer 45 minuten rijden van het pand, waardoor het zeer toegankelijk is vanuit het VK. Falaise, ongeveer 9 km verderop, en andere kleine dorpjes zijn heel gemakkelijk te bereiken. Falaise heeft het kasteel van Willem de Veroveraar waar het hele jaar door vele evenementen worden gehouden die zeker een bezoek waard zijn. Caen, Herouville en Mondeville zijn grote winkelcomplexen en wederom slechts ongeveer 30-45 minuten rijden van het huis. Het is mogelijk om naar een kust/strand te gaan, waarvan er verschillende binnen 1.00-1.30 uur rijden zijn, waaronder de beroemde stranden van Normandië uit de Tweede Wereldoorlog.


Locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons