Volledig gerenoveerd karakter met 7/8 slaapkamers

St Brice En Cogles,  Ille-et-Vilaine,  Bretagne,  Frankrijk
€350.000

Overzicht

  • bedrooms 8
  • bathroom 3
  • Grootte van de Woning: 260 sqm
  • Perceeloppervlakte: 1918 sqm
  • Bouwjaar: 1800
  • Uitstekende ligging op de grens van Normandië en Bretagne
  • Gerenoveerd en klaar om in te trekken
  • Aangelegde tuinen met een grote verscheidenheid aan struiken
  • Behoudt massieve eiken balken en enkele zichtbare granieten muren
  • Ideale locatie om het VK gemakkelijk te bezoeken?
  • Dubbele beglazing in het grootste deel van het pand
  • Zeer goed geïsoleerd met energielabel c in diagnose
  • Aparte tuin met boomgaard en broodoven
  • Leidingwater en een waterput voor de tuin
  • Potentieel inkomen indien gerund als 2 gites of grote gezinswoning met bijgebouw voor bezoekers /

Details

260m2 bewoonbaar oppervlak 1918m2 grond
Volledig gerenoveerd inclusief nieuw dak

Ons prachtige huis van ruim 14 jaar een voormalige woonboerderij staat te koop. We hebben besloten dat het tijd is om ergens in deze prachtige streek van Bretagne Ille et Vilaine in te krimpen.

. De stenen Longere ligt in het charmante gehucht Ardilloux. Er zijn nog vijf andere huizen en alle buren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het huis heeft veel kenmerken behouden, zoals eiken balken en stenen muren, maar is van alle moderne gemakken voorzien. Op dit moment is het verdeeld in 3 huizen, genaamd Les Etoiles (de sterren) dit is de accommodatie van de eigenaar Le Soleil (de zon) het huis met 3 slaapkamers en een valse muur die gemakkelijk kan worden geopend om een huis met 5 /6 Lune(the Moon) 2 slaapkamers deel van het huis maar gescheiden door een granieten muur. Elk deel van het huis werd zo genoemd vanwege de prachtige sterrenhemel en de fantastische zonsondergangen.

Les Etoiles, (66m2), heeft een open woonkeuken en een lounge; een lichte kamer met dubbele deuren aan elke kant en 3 ramen. Een set deuren leidt naar een terras dat leidt naar een grote patio. Er is een inbouw houtkachel en een discreet toilet onder de trap. Boven is een groot overloopgedeelte dat momenteel in gebruik is als kantoor. Er zijn 2 slaapkamers 12x12m2 en een 3e kleinere kamer, momenteel in gebruik als berging. Er is een grote moderne badkamer met douche en bad en dubbele wastafels.

Het volgende deel van het huis dat bekend staat als Le Soleil is gescheiden van Les Etoiles door een geluiddichte muur met daarin 3 slaapkamers en wordt momenteel beheerd als gite.
Wanneer de muur wordt geopend, is het gebied van de eigenaar en dit zou een prachtig familiehuis van 5/6 slaapkamers zijn. Scholen zijn dichtbij, een in Tremblay 5 minuten en St Brice en Cogles 10 minuten rijden. Er is een schoolbus die stopt bij het huis.

Zoals het er nu uitziet heeft deze ruimte een eigen voordeur die leidt naar een woon-/eetkamer met een Godin-houtkachel. De lounge heeft een 3-zitsbank, 3 comfortabele fauteuils en ook een slaapbank. De aparte keuken is uitgerust met een halogeenkookplaat en een elektrische heteluchtoven. Het heeft ook een wasmachine, vaatwasser en wasdroger. De badkamer met douche, is onlangs gerenoveerd. Boven zijn er 3 slaapkamers waarvan een met een eigen douche, evenals een apart toilet dat toegankelijk is vanuit alle slaapkamers. Er zijn radiatoren in twee van de slaapkamers en op de overloop.

Net als de vorige twee delen van het huis heeft La Lune een eigen voordeur. Dit komt uit in de open woonkamer / keuken / eetkamer met een prachtige originele open haard met Godin houtkachel . De kitchenette bevat een magnetron, gasfornuis, koelkast, eettafel en 4 stoelen. Boven is een mooie slaapkamer met een ensuite douche en een tweede slaapkamer die leidt naar een Juliet balkon met trappen naar een kleine omheinde tuin. (Mocht de koper de huisjes willen verhuren, dan kan deze worden gebruikt als een omheinde privétuin voor de gasten). Er is een aparte badkamer met een groot bad en een douche. Elke slaapkamer en de badkamer hebben radiatoren.

Tuinen omringen het huis met gevestigde struiken. Een gebied wordt gebruikt voor badminton. Hoewel het huis is aangesloten op het leidingwater is het handig om de charmante waterput te hebben voor het besproeien van de tuin. Aan de overkant van het rustige landweggetje ligt een appelboomgaard, een prachtig gerenoveerde broodoven en een schommel.

Het huis staat aan de D97 tussen Tremblay en Chauvigné en er is weinig verkeer,(voornamelijk tractoren uit de tijd naar de tijd of passerende paarden en fietsers). Het dichtstbijzijnde dorp Tremblay heeft een aantal aantrekkelijke huizen uit de 11e eeuw, het burgemeesterskantoor met een postkantoor, een traditionele bar en binnenkort een nieuwe bakker voor die croissants en Franse baguettes. Er is ook een kleine Spa-supermarkt met een scala aan boodschappen en een uitstekende delicatessenwinkel. De dichtstbijzijnde grote supermarkt is Super U in St Brice en Cogles, op slechts 10 minuten rijden. St Brice zelf is een klein maar levendig stadje met restaurants, café/bars, banken, winkels, hotel, zwembad en postkantoor. Er is doordeweeks regelmatig een straatmarkt.

Hoewel het gehucht in een rustige landelijke omgeving dicht bij winkelgebieden en alle geweldige bezienswaardigheden ligt. Het is slechts 25 minuten van het adembenemende spektakel van Mont St Michel en het fantastische middeleeuwse kasteel in Fougères. St Malo met zijn schitterende zandstranden en Cancale (de oesterhoofdstad van Europa) en Rennes, de hoofdstad van dit gebied, liggen elk op slechts 50 minuten rijden. Rennes is een levendige universiteitsstad die een bloeiend modern winkelgebied, bioscopen, theaters en muziekpodia combineert met historische architectuur, cafés en geplaveide straten in het centrum. Het heeft de op één na grootste voedselmarkt van Frankrijk.


KORT: 260 m2 woonoppervlak. Tuin 1912 m2
Een open keuken/eetkamer/zitkamer 66m2
2 slaapkamers 12m2
Badkamer 9.50m2

Zitkamer/eetkamer32m2
Keuken 9m2< br />Douchekamer 4m2
3 slaapkamers 10m2 ,12m2 ,16m2


Keuken/woonkamer/eetkamer 32m2
2 slaapkamers 8.6m2 , 10m2
Badkamer 3,6m2
Centrale verwarming op olie
Inspectie door Fosse doorstaan
Waterleiding
Nieuw dak
Energieklasse C Emissie B (volledig diagnostisch rapport beschikbaar)
< br />DIT IS EEN PARTICULIERE VERKOOP ZONDER KOSTEN VAN HET AGENTSCHAP
Ik ben blij om meer foto's te leveren en eventuele andere vragen te beantwoorden

Locatie

Foto's van de locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons