Een prachtig huis in de Dordogne

Saint Jean Lespinasse,  Dordogne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrijk
€698.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 387.10 sqm
  • Perceeloppervlakte: 5769 sqm
  • Bouwjaar: 2009
  • Architectueel ontwerp
  • Gebouwd in steen volgens de hoogste specificatie
  • Heeft de mogelijkheid om off-grid te zijn door het gebruik van zonne-energie
  • Beveiligd door stenen muren en elektrische poorten
  • Een origineel Quercy-ontwerp
  • Klimaatregeling vloerverwarming en airconditioning
  • Plannen beschikbaar voor een uitbreiding van 2 verdiepingen
  • Eiken plafondbalken en balken
  • Elegante open woonkamer
  • Volledig ingerichte keuken en bijkeuken.

Details

Een prachtig huis in het hart van een prachtig historisch dorp in de Dordogne

€ 698.000

*DEZE GEWELDIGE WONING heeft de mogelijkheid om indien nodig volledig off-grid te zijn door fotovoltaïsche zonnepanelen , gemonteerd op bestaande volgplatforms.*


Het landhuis, gebouwd in 2009, is een individueel ontwerp dat is gebouwd volgens de hoogste specificaties van elk huis in de regio en daarbuiten. Gelegen op ongeveer 1,5 hectare met bouwvergunning voor een uitbreiding van 2 verdiepingen met open haard, elektriciteits- en wateraansluitingen. Deze woning biedt mogelijkheden voor verdere ontwikkeling op de grond.

Binnen het interieur is er geklimatiseerde woonruimte. Dit is werkelijk een prachtige woning waar u direct in kunt trekken. Een smetteloos interieur met grote open woon/eetkamer en keuken, nog een bijkeuken, begane grond dag/slaapkamer met en-suite en inloopkast, toilet en hal die leidt naar een overdekte eetruimte met uitzicht op een groot terras en tuinen .

De op maat gemaakte eikenhouten trap leidt naar nog 2 grote slaapkamers met en-suite en inbouwkasten, de master en-suite heeft een jacuzzibad.

Nog een kantoorruimte indien nodig om te bouwen tot 4e slaapkamer. De bovenverdieping heeft overal eikenhouten vloeren en omgekeerde airconditioning / verwarming.

Het woongedeelte op de begane grond is geheel voorzien van een prachtige natuurstenen vloer en is voorzien van klimaatbeheersing, vloerverwarming of -koeling waardoor deze ruimte op een perfecte temperatuur blijft tijdens de hete zomers en in de koudere wintermaanden .
Het eikenhouten plafond, met balken en balken voegt warmte en een traditionele sfeer toe.

De comfortabele lounge is voorzien van de stenen vloer met klimaateffect onder de vloer, een op maat gemaakte indrukwekkende open haard. De houten balken aan het plafond en de elementen in het hele gebied zorgen voor een huiselijk en verbluffend effect, een schuifraam met elektrische zonwering, dat uitkijkt op het voorterras en de tuinen.

De prachtige volledig ingerichte keuken met het werk -stationseiland, een vrijstaande 'Godin' gietijzeren kookplaat met dubbele oven werkt op gas en elektriciteit.
De beuken moderne keuken heeft veel opbergruimte, geïntegreerde vaatwasser, dubbele spoelbak.
De gootsteen en werkbladen zijn van zwart graniet, er zijn tal van elektriciteitspunten in de buurt.

Een ruime, volledig functionele bijkeuken, voldoende kastruimte, beide ramen met ijzeren leuning voor extra veiligheid .
Het pand biedt vele andere kenmerken met zoveel aandacht voor detail dat het de veeleisende koper zal aantrekken die op zoek is naar een huis met hoge specificaties in de Dordogne in een landelijk, veilig en mooi gebied van Frankrijk.
De buitenkant van het pand eigendom is beveiligd door elektrische poorten en camera- De omtrek van het pand is omgeven door mooie gebogen stenen muren, met verdere beveiliging van houten schermen.

De tuinen zijn aangelegd voor minimaal onderhoud, de oprit wordt gecomplementeerd door lokale stenen vegen rond het aantrekkelijke eiland. Voldoende parkeergelegenheid voor tal van voertuigen en een grote dubbele garage.

Dit bijzondere huis is voornamelijk gebouwd in lokale steen uit de regio, het ontwerp complimenteert de historische dorpsstijl met de prachtige dakontwerpen, antieke dakgoten en kenmerken die zijn authentiek voor de regio en het dorp.

De buitenkant van het pand is bereikbaar via een boog naar een groot vorstelijk terras in natuursteen omzoomd door sierbalustrade. Dit indrukwekkende terras komt uit op een grote tuin en biedt zowel overdag als 's nachts een spectaculair uitzicht, de Saint – Laurent – Les Tours.

Er is uitgebreide buitenverlichting aangebracht in de balustrade en rond het pand en op tot aan de bovenkant van de poorten, voor extra veiligheid en sfeer.

Dit landhuis is uniek in de regio en legt de authentieke stijlen en de Franse cultuur zorgvuldig en gevoelig vast.

A prachtige golfclub op loopafstand en een gerenommeerd restaurant met een Michelin-ster, Les Trois Soleil, ligt op enkele minuten afstand

De moderne kijk is zichtbaar om intern te zien waar de open ruimte en inrichting uitstekend is. De prachtige buitenruimte met het adembenemende uitzicht... Een landelijk paradijs! Een woning waar je zo in kunt lopen!

De onderstaande video's laten dit prachtige huis zien en laten de omgeving en lokale wandelingen zien:
youtu.be/U373NDrFmhI
youtu.be/oLENv9QSXoY

Le Manoir heeft de mogelijkheid om zonne-energie aan te brengen, waardoor deze eigenschap indien nodig volledig off-grid kan werken.

PDF brochure
Brochure

translate.video

Youtube Video

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons