Huis met 2 slaapkamers op mooie locatie

Várzeas,  Leiria,  Portugal
verkocht

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 100 sqm
  • Perceeloppervlakte: 350 sqm
  • Bouwjaar: 2014
  • Volledig gerenoveerd
  • Goede locatie
  • Volledig uitgerust
  • Makkelijke toegang
  • Volledig gemeubileerd
  • Airconditioning
  • Verkocht met alle inhoud
  • Zonnepaneel
  • Laag onderhoud
  • Pelletkachel

Details

Mooi huis met 2 slaapkamers te koop met al zijn inhoud (meubels, apparatuur, enz.). Het huis is in 2014/2015 volledig herbouwd vanaf een stenen ruïne. Delen van het oude stenen gebouw zijn bewaard gebleven en op de begane grond zijn nog steeds stenen muren te zien. Het huis bestaat uit twee verdiepingen en bestaat uit een open woonkamer/keuken, bijkeuken en badkamer beneden, en een overloop, badkamer en twee slaapkamers boven. Alle vloeren zijn geglazuurd, behalve de slaapkamers met hoogwaardige 'Egger'-vloeren. De woning is zeer goed geïsoleerd. Alle ramen dubbel glas met interne luiken. Er is een krachtige pelletbrander geïnstalleerd in de woonkamer, en elke kamer is voorzien van inverter airconditioning (warm & koud). Er is ook een zonnepaneel dat zeer zuinig warm water produceert. Het huis heeft een volledig uitgeruste keuken inclusief vaatwasser (meer details hieronder) en een snelle en stabiele Lte-internetverbinding. Glasvezel is nu beschikbaar in het dorp en met die technologie kan men gemakkelijk een snellere internetverbinding krijgen.
Buiten is er een prachtige privétuin. Een deel van de tuin is volledig omheind door stenen muren/hekken en poorten. Er zijn een paar bomen: olijven en sinaasappel. Er is een parkeerplaats aan de zijkant van het huis (genoeg voor twee auto's). Er is ook een terras aan de achterkant van het huis gemaakt van porseleinen tegels met vlondereffect. Parkeerplaats en trottoirs rond het huis zijn gemaakt van granieten kasseien. Het huis heeft een barbecue op het achterterras. Aan de zijkant is er ook een aangrenzend stuk grond ideaal voor het installeren van een zwembad of garage. Het is ook mogelijk om een zwembad achter het huis te plaatsen of het huis uit te breiden. Vragen om een zwembad/huisuitbreiding te installeren werden positief beantwoord en die informatie kan eenvoudig worden gevalideerd bij het plaatselijke gemeentehuis (Pedrogão Grande).
Zoals eerder vermeld, wordt het huis verkocht met alle inhoud (inclusief in de prijs). De belangrijkste apparatuur is inbegrepen: tv, mini-hifi, inductiekookplaat, heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser, wasmachine, koelkast / vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, mixer, stofzuiger en een paar andere huis / keukenapparatuur. Verder een efficiënte pelletbrander, twee airco units en zonnepaneel. Alle meubels inbegrepen: eettafel en stoelen, banken, tv-meubel, rekken, commode, nachtkastjes, schoenenrek, tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden, twee kasten met spiegel, badmeubels (badkamers), enz. Er zijn ook enkele buitenmeubels zoals een tafel, stoelen, grote parasol en een opbergmeubel van pvc. Alle andere inhoud is ook inbegrepen, zoals decoraties, spiegels, schilderijen, beddengoed, handdoeken, alle keukengerei, borden, glazen, kopjes, pannen, enz...
Het huis is gebruikt als huuraccommodatie en alle benodigde veiligheidsuitrustingen zijn ook inbegrepen: brandblussers, blusdeken, EHBO-kits, rook- en koolmonoxidedetectoren, enz.
Het huis is ideaal om iemand als investering te blijven huren (lange of korte termijn), of als zeer onderhoudsarme vakantie- of permanente woning.
Het huis is ideaal gelegen aan de rand van een klein dorpje, niet over het hoofd gezien door buren en met goede zonblootstelling. De toegang tot het pand is zeer goed via geasfalteerde wegen en verbindingen met snelle routes zoals de Ic8 liggen op slechts 2 km afstand. Dichtstbijzijnde knooppunt A13 op slechts 10 minuten afstand. De woning is gelegen in een driehoek van naburige steden, alle ca. 10 minuten; Figueiró dos Vinhos, Castanheira de Pêra en Pedrogão Grande. Het gebied is erg mooi, vaak het 'Portugese Lake District' genoemd. In de directe omgeving zijn er vele beekjes, rivieren, meren, watervallen, rivierstranden, oude leistenen dorpjes, kastelen, enz. Vanwege het heuvelachtige landschap zijn er prachtige wandelingen en schilderachtige routes met vaak adembenemende uitzichten.
Er is een vakantieverhuurbedrijf dat nog tot eind september 2022 in het pand actief is. Het pand is vanaf oktober 2022 volledig beschikbaar voor bezichtigingen. Tot die tijd is het nog steeds mogelijk om het pand te bezoeken, maar de beschikbare data zijn zeer beperkt.

Locatie

Contact Verkoper

Deze woning is al verkocht

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons