Dorpshuis met 4/5 slaapkamers

Arnac La Poste,  Haute-Vienne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrijk
€64.000

Overzicht

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Grootte van de Woning: 118 sqm
  • Perceeloppervlakte: 525 sqm
  • Bouwjaar: 1600
  • mooie dorpslocatie
  • centraal in voorzieningen
  • Dicht bij recreatieve voorzieningen

Details

Het project dat een einde maakt aan alle projecten.

Gelegen in de omhelzing van tijd en geschiedenis, is deze eerbiedwaardige boerderij, doordrenkt van karakter, een bewijs van blijvend vakmanschap en nauwgezette upgrades. Deze residentie biedt een uitgebreide woonervaring en straalt charme en functionaliteit uit in de goed ingerichte ruimtes.
Bestaande uit vier slaapkamers met het potentieel om meer slaapkamers te huisvesten op de ruime zolder, ontvouwt dit huis zich met een gevoel van grandeur. Een nieuw pannendak, dat tien jaar in gebruik is, bekroont het bouwwerk en zorgt voor zowel esthetische aantrekkingskracht als structurele integriteit. De aandacht voor detail strekt zich uit tot het vernieuwde elektrische systeem en de vernieuwde waterinfrastructuur, wat de toewijding aan modern comfort en veiligheid onderstreept.
Als u binnenstapt, verwelkomt een royale keuken de bewoners, versierd met handgemaakte eikenhouten kasten en schitterende granieten werkbladen. Aan de achterzijde bevindt zich een extra keuken, die ook dienst doet als bijkeuken, wat gemak en functionaliteit biedt. De aangrenzende zitkamer, naadloos verbonden met de keuken, creëert een uitnodigende sfeer, versterkt door de warmte die uitgaat van twee houtkachels: één in de keuken en één in de woonkamer.
Als u de houten trap beklimt, onthult u een oase van rust , met vier slaapkamers die rust uitstralen. De loft, een enorme uitgestrektheid aan mogelijkheden, beschikt over vooraf geïnstalleerde voorzieningen en ruimte voor een badkamer, wat veelzijdigheid en maatwerk belooft. Op de eerste verdieping bevindt zich een extra badkamer, terwijl de begane grond beschikt over een handige toiletruimte.
Beneden vergemakkelijkt een onderbouw de moeiteloze toegang van voertuigen tot de achtertuin, wat een mix van gemak en functionaliteit biedt. Een gewelfde kelder aan de achterzijde van het pand voegt een vleugje historische intriges toe. De buitenkant ontvouwt zich met een tuin met daarin een oude schuur en een verweerd maar toch legendarisch klein huis, met de sporen van een vroegere blikseminslag. In dit betoverende landschap ligt een altijd stromende put, een schuur en een olietank, slapend maar toch aanwezig.
Moderne gemakken zijn naadloos geïntegreerd, met elektrische DeLonghi-radiatoren die de slaapkamers en badkamers sieren. Water, verwarmd door een ballon van 200 liter en een ballon van 50 liter, zorgt voor een constante toevoer van warmte. De energie-efficiëntie van de woning wordt verbeterd door ramen met dubbele beglazing die zes jaar geleden zijn geïnstalleerd, aangevuld met luiken die de voorgevel sieren.
Opslag, de stille belofte van potentieel, is overvloedig aanwezig, waarvan een groot deel wacht op de laatste aanpassingen. De lounge, gelegen boven een zorgvuldig geïsoleerde kelder, pronkt met een spaanplaatvloer en belichaamt een samensmelting van erfgoed en hedendaags leven. Op de begane grond versterkt de betonnen waterafdichting de duurzaamheid van elke kamer, waardoor een toevluchtsoord ontstaat dat bestand is tegen de tand des tijds.

Plattegrond

Ground floor First Floor Attic

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons