Ruim appartement met twee slaapkamers en garage

Montella,  Avellino,  Campania,  Italië
€125.000

Overzicht

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Grootte van de Woning: 145 sqm
  • Bouwjaar: 1990
  • Ruim landelijk appartement
  • Prachtig uitzicht overal
  • Omringd door idyllische landschappen
  • Omhullend balkon
  • Centrale maar toch rustige locatie
  • Twee ruime tweepersoonsslaapkamers
  • Twee badkamers
  • Typisch houtgestookt Aga-fornuis in keuken, zorgt ook voor verwarming; ook centrale verwarming op gas
  • Eigen garage
  • Lift in het gebouw

Details

Dit is een geweldig appartement met een prachtig uitzicht. Het is een ruim, goed geproportioneerd appartement met twee slaapkamers en twee badkamers met garage in het centrum van Montella, provincie Avellino in Campanië, Zuid-Italië.

Montella is een kleine stad, omgeven door een prachtig landschap, binnen de Regionaal park Monti Picentini (Parco Regionale Monti Picentini). Het is een semi-landelijke stad op een heuvel, beroemd om de productie van kastanjes.

Weg van de gebruikelijke toeristische route, maar binnen handbereik van Napels, Salerno, Pompei en de kust van Amalfi. Het is ook slechts twee uur rijden van Bari, drie uur van Rome.

Andere lokale bezienswaardigheden zijn Verteglia (toevluchtsoord in de bergen met restaurants), Monte Terminio (toevluchtsoord in de bergen), Lago Laceno (waar u de dag in Lacenolandia, een bezoek aan het meer of skiën in de winter) en Atripalda (wijnproeven op een van de lokale wijnroutes).

Montella heeft veel lokale voorzieningen, waaronder een aantal geweldige restaurants, bars en ijs -roomsalons, familiewinkels zoals lokale supermarkten, bakkerijen, groentewinkels, delicatessenzaken en banketbakkers (pasticcerie). Er zijn nog meer voorzieningen rond Montella, in naburige dorpen en steden, op korte rijafstand. Het heeft ook een lokaal park 'La Villa' (Parco Pubblico Villa C e E De Marco), wasserettes, banken, een postkantoor en een wekelijkse markt op donderdagochtend. Lokale producten zijn absoluut ongeëvenaard. Het beschikt nu ook over twee grotere supermarkten net buiten, op een steenworp afstand van de stad.

Het appartement zou een prachtig buitenverblijf zijn en toch slechts ongeveer een uur rijden van het dichtstbijzijnde strand. Het is een ideaal huis, vakantiehuis of verhuishuis voor iedereen die na een afwezigheid naar Italië wil verhuizen of terugkeren.

Het appartement zelf is gelegen in een modern flatgebouw met een lift, gebouwd in de midden jaren 90. Het biedt een spectaculair uitzicht op de bergen en is perfect georiënteerd om u koel te houden tijdens hete zomers en warm tijdens koude winters. Montella, op een hoogte van ongeveer 500 meter boven de zeespiegel, ervaart alle seizoenen. Het gebouw zelf is zeer centraal gelegen en toch in een zeer rustige omgeving.

Het is een van de vele appartementen in het complex, maar het is een van de slechts negen appartementen, verdeeld over vier verdiepingen (begane grond, eerste, tweede en derde) in dit specifieke gebouw. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. U komt binnen via een handvol treden of via een gemakkelijke oprit, via de voordeur naar een gemeenschappelijke ruimte. Hier bereikt u met de lift of trap de brede voordeur van het appartement. Als alternatief kunt u parkeren onder het appartementengebouw, in de garage, in het souterrain en met de trap of lift naar de voordeur van het appartement.

Het appartement is geheel gelijkvloers. U komt binnen via de voordeur in een grote hal. Alle kamers komen uit op de brede gang en zijn naar buiten gericht, behalve de inloopkast/berging.

Het beschikt over een bijna volledig omhullend balkon. De enige kamer die hier niet op uitkomt, de woon-eetkamer, heeft een eigen balkon.

Het appartement heeft overal houten ramen en deuren met dubbele beglazing en op één na alle aluminium luiken. De vloer is betegeld.

De keuken is lekker groot, met voldoende ruimte voor een eettafel. Er is een prachtig uitzicht vanuit het raam en er is een deur die uitkomt op het omhullende balkon. Het heeft een houtkachel en een kookplaat op gas. De verwarming is ook ofwel houtgestookte of centrale verwarming op gas. De CV-ketel is recent geplaatst.

De ouderslaapkamer is groot van circa 6 bij 4 meter. Er past gemakkelijk een superkingsize bed in. Het heeft momenteel een groot tweepersoonsbed met een mooi smeedwerk bedframe, kledingkasten met veel opbergruimte, twee ladekasten, twee zijkasten en een zithoek.

De tweede slaapkamer is ook een goed geproportioneerd tweepersoonsbed slaapkamer. Er staat momenteel een klein tweepersoonsbed met een houten bedframe, een kledingkast, een nachtkastje en een ladekast.
Beide slaapkamers hebben openslaande deuren naar het balkon rondom met uitzicht.

De familiebadkamer bestaat momenteel uit een douche, wastafel en wc. Je zou gemakkelijk een bidet en bad met hoofddouche opnieuw kunnen introduceren (de vorige lay-out). De tweede badkamer heeft een wc en doet momenteel dienst als bijkeuken, met een wasbak en wasmachine. Dit kan in plaats daarvan worden omgevormd tot een complete badkamer of een eigen badkamer bij de hoofdslaapkamer.

De woon-eetkamer is een andere grote ruimte van ongeveer 4,7 bij 7,8 m en wordt momenteel niet gebruikt om het beste voordeel (werd bewaard voor meer formeel gebruik). Het heeft momenteel ook een klein gebied dat is opgegeven voor slaapplaatsen voor een gast op korte termijn. De ruimte kan heel eenvoudig worden geüpdatet en in dagelijks gebruik worden gebracht. Er is veel ruimte voor een eethoek en een speciale zithoek. Een grote tafel, een dressoir en een driedelige suite passen er gemakkelijk in. De kamer heeft openslaande deuren naar een eigen balkon van ongeveer 4 bij 1,7 meter, met vrij uitzicht over de vallei.

Last but not least is er de zeer handige inloopkast en/of berging, bijna tegenover de keuken voor gemakkelijke toegang.

Dit appartement wordt geleverd met een grote garage, gelegen in de kelder van het gebouw en wordt momenteel gebruikt voor de opslag van hout.

Dit is een typische Italiaans appartement, dat wat werk nodig heeft, maar als het eenmaal klaar is, zou het absoluut perfect kunnen zijn. Er is zelfs ruimte om de indeling te wijzigen om het aantal slaapkamers uit te breiden naar drie; of als alternatief een open keuken, woon-eetkamer.

Er zijn doe-het-zelfzaken, meubelwinkels en zelfs een Ikea-winkel binnen een kleine straal van Montella, voor hulp bij renovatie.
< br />Gewoon om toe te voegen, de Montellese zijn grote fans van mountainbiken en buitenactiviteiten en natuurlijk hebben ze ook een behoorlijk deel van het feest!

Het appartement is schoon en klaar voor verkoop; het heeft geen ketting; verkocht zoals gezien dwz met (bijna alle) meubels; alle afmetingen zijn bij benadering; prijs weerspiegelt de staat van het appartement; bezichtiging mogelijk op afspraak van ongeveer juni tot september 2023.

Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons