Prachtig historisch huis en landgoed in Ierland

Ferns,  Wexford,  Ierland
€1.250.000

Overzicht

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Grootte van de Woning: 448 sqm
  • Perceeloppervlakte: 5.5 Acres
  • Bouwjaar: 1800

Details

TE KOOP

AANBIEDINGEN IN DE REGIO VAN € 1.250.000

Charlesfort House Estate

‘Charlesfort House Estate’ Gelegen op c. 5,5 Acres, Charlesfort, Ferns, Co. Wexford, Ierland.

Sympathiek en liefdevol gerestaureerd in zijn oude glorie door zeer bekwame vakmensen in 2005, biedt dit 18e-eeuwse landgoed een rijke historische sfeer, gekoppeld aan de voordelen van modern leven en design die niets afdoen aan de geschiedenis of het warme gevoel die voortkomt uit dit type huis, een absolute must voor wie op zoek is naar een veilig en vredig toevluchtsoord op het prachtige Ierse platteland met eindeloze mogelijkheden.

Het hoofdverblijf is een vrijstaande, drie verdiepingen tellende, twee verdiepingen tellende gedeeltelijk verhoogde kelder met 4 slaapkamers – uitbreidbaar tot 448 vierkante meter/c. 4.821 m²

Twee gastenlodges, elk met 2 slaapkamers, badkamer, keuken/woon-/eetkamer en met aparte toegang tot de weg, elk met een oppervlakte van 88,35 m²/c. 90 m²

Gelegen op een extreem rustige en vredige locatie, op c. 5,5 acres/22.258 m2, met een spectaculair panoramisch uitzicht op het platteland en weilanden voor paarden of ander graasdieren.

Het hoofdverblijf bestaat uit een antieke entreehal, een woonkamer met een receptie, een prachtige formele eetkamer, een zeer grote keuken/eetkamer, butler's bijkeuken, bibliotheekhoekje of thuiskantoor, wasruimte, wijnkelder, kelderopslagruimtes op de binnenplaats, 4 slaapkamers en 4 badkamers

LOCATIE:
Charlesfort House is een uitstekend landgoed op een schilderachtige locatie met glooiende heuvels op c. 5,5 hectare net buiten het dorp Ferns, Co Wexford, in de Republiek Ierland. Dit prachtige pand ligt op minder dan 5 km van het dorp zelf, dat de oude hoofdstad van Leinster was en de toegangspoort tot de voormalige Normandische stad Wexford.
Het dorp heeft een levendige gemeenschap, bediend door een aantal lokale bedrijven, waaronder supermarkten, pub-restaurants, schoonheidssalons, apotheken, hardwareleveranciers, landbouwleveranciers, computerdiensten, accountants en nog veel meer. Binnen handbereik van de grotere steden Gorey, 20 minuten naar het noorden en Enniscorthy, 15 minuten naar het zuiden
Een absoluut perfecte locatie voor het leven op het platteland, met een gevoel van grandeur en luxueuze eenzaamheid, terwijl u er slechts één bent uur van de hoofdstad van het land, Dublin, en slechts 45 minuten rijden ten zuiden van Rosslaire Harbour en toegang per veerboot naar het vasteland van Europa. Om de geweldige locatie compleet te maken, liggen de prachtige zandstranden van Ardamine of Morriscastle op slechts 20 minuten rijden. Onderwijsfaciliteiten op meerdere niveaus zijn ook in overvloed aanwezig in de plaats.
GESCHIEDENIS: Het pand dateert van 1799 tot 1839. Charlesfort House werd in 1977 grotendeels verwoest door brand en in 2004 door de huidige eigenaren verworven als een ruïne bestaande uit de vier hoofdmuren. Het werd in 2005 liefdevol gereconstrueerd en in zijn oude glorie hersteld, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard. Volledige geschiedenis en architectonische details zijn hier beschikbaar: https://www.buildingsofireland.ie/buildings-search/building/15701006/charlesfort-house-ballaman-wexford

BESCHRIJVING:
Bij aankomst op Charlesfort House Estate wordt u onmiddellijk getroffen door de indrukwekkende entree, gecreëerd door brede stenen muren bestaande uit granieten elementen, en door de poortpijlers waaraan de prachtige smeedijzeren poorten hangen. Deze majestueuze entree zet meteen het decor voor wat zich aan het einde van de kronkelende, met bomen omzoomde laan bevindt en brengt u zachtjes naar de hoofdwoning. Als u tussen de spectaculaire tuinschuilplaats staat, arriveert u bij het geweldige landhuis met dubbele boeg.

Het huis met al zijn historische kwaliteitskenmerken onderscheidt zich, terwijl het de heerlijke warmte en charme van een gezinswoning uitstraalt. Naast het hoofdgebouw bestaat het landgoed uit twee vrijstaande gastenverblijven, meer dan vijf hectare kwaliteitsland met meerdere weilanden, fascinerende tuinen, goed gevuld met een grote verscheidenheid aan bloemen en struiken en een zeer grote werkplaats die zich uitstrekt tot c. 377 vierkante meter vloeroppervlak, met extra zolderruimte.
Omgeven door een prachtig glooiend landschap, heeft Charlesfort House alle warmte van een gezinswoning en straalt het een rustige, gastvrije en comfortabele sfeer uit. Het 448 vierkante meter grote gebouw van 448 vierkante meter is in 2005 met verbazingwekkende vaardigheid en nauwkeurigheid gerestaureerd door de huidige eigenaren. 4.801 m² van het hoofdgebouw is verdeeld over drie verdiepingen, bestaande uit een prachtige inkomhal, een grote woonkamer, spectaculaire eetkamer, 4 grote slaapkamers, 4 badkamers, grote keuken/eetkamer, butler's pantry, bibliotheek/galerij of thuiskantoor, wasruimte, wijnkelder en kelderopslagruimtes op de binnenplaats.

In het hele pand is specifieke aandacht besteed aan het behoud van de historische kenmerken en dit is duidelijk terug te zien in de uitstekende kwaliteitsafwerking op elk niveau. Een werkelijk opmerkelijk historisch pand dat moderne gemakken biedt en tegelijkertijd ecologische duurzaamheidskenmerken bevat om de levensduur van dit landgoed voor de komende eeuwen te verlengen.
De toegangsdeur van het hoofdgebouw bereikt u via de zeven granieten treden, die aan weerszijden worden begrensd door de prachtige smeedijzeren balustrades. De geslepen granieten omlijsting van de deur met in elkaar grijpende Dorische zuilen op sokkels leidt naar de spectaculaire gang met marmeren tegelvloeren en ingewikkelde marmeren mozaïekelementen, die allemaal worden gecomplementeerd door de vier boogsteunen, perfect gelegen om de verbazingwekkende “Vier” tentoon te stellen. -Season Ladies”, in overeenstemming met het behoud van het gebouw.

Alle binnendeuren in historische stijl, waarvan sommige zijn hergebruikt en uit een vergelijkbare periode als het pand, zijn versierd met ronde, massief koperen handgrepen en sierlijk uitgesneden deurbeschermers. Radiatoren van de hoogste kwaliteit, vervaardigd uit gietijzer en met een gedetailleerd historisch ontwerp, geven verbazingwekkende warmte aan deze grote kamers. De houten plint en architraaf door het hele gebouw verrijkt het gevoel van kwaliteit verder met een klassieke gardenia-afwerking.
De grote woonkamer heeft hoge erkers met uitzicht op de voortuinen en het omliggende platteland, een open haard met een verbazingwekkende sierlijke antieke open haard in marmer en prachtige massief eiken vloerplanken met brede planken. Dit wordt aangevuld door het dubbele raam aan de achterkant van de kamer dat uitkijkt op de gebogen muur van de achterste binnenplaats. Als u vanuit de erker aan de voorzijde uitkijkt over de grote tuinen en velden daarachter, kunt u zich, omringd door de geschiedenis, gemakkelijk voorstellen dat u teruggaat in de tijd vlak nadat het huis werd gebouwd; dat is het overweldigende gevoel van geschiedenis in het pand.< br />
De op maat gemaakte keuken, van uitstekende kwaliteit, ontworpen en gebouwd door gespecialiseerde vakmensen met gebruikmaking van lokaal geproduceerd massief eiken en massief iep, creëert de perfecte mix tussen oud en modern. Moderne apparaten worden slim verborgen door de hoge kasten in antieke stijl en gebogen kasten, waaronder de gebogen uittrekbare voorraadkast. De prachtige bovenmantel omringt het Aga Range-stijl fornuis met dubbele brandstof. Smaakvol afgewerkt, het eikenhout is geschilderd in een zachte pasteltint en de iep is eenvoudigweg gelakt om de schoonheid van het hout te laten zien. Granieten werkbladen maken de ongelooflijke look en feel van de kamer af.

In navolging van de keuken wordt de hoge kwaliteit voortgezet met de bijkeuken van de butler, die is afgewerkt met massieve "Cat's Paw" eikenhouten kasten en een granieten werkblad. Van daaruit leidt een deur naar de achterste binnenplaats.
Beneden in het souterrain van de tuin bevindt zich een fantastische formele eetkamer, met een afmeting van c. 55 m². Bij binnenkomst wordt een natuurstenen vloer, die er net zo oud uitziet als het pand, verder versterkt door een opvallende muur met metselwerk en rode bakstenen kroonlijsten met karakteristieke bogen aan weerszijden van een kachel op vaste brandstoffen. Dubbele aspectramen brengen de kamer tot zijn volle pracht. Op hetzelfde niveau bevinden zich twee slaapkamers, een grote inloopkast, een badkamer en een wasruimte. Een deur die leidt naar externe opslagruimtes en de wijnkelder vormen de rest van deze verdieping.

Direct vóór de ontvangstruimte van de hoofdingang bevindt zich de hoofdgang. Het opvallende kenmerk van dit gebied is de fantastische historische trap die naar de bovenste verdiepingen leidt. De trap is gebouwd in een stijl die past bij de ouderdom van het pand en is compleet met een prachtige mahoniehouten leuning met uitgesneden apenstaart en een traploper met vloerbedekking en koperen bevestigingsstangen. Bij aankomst op de eerste overloop bevindt zich aan de linkerkant de bibliotheek/galerieruimte. Overspoeld met licht door drie schuiframen die uitkijken op de achterste binnenplaats en de verre velden, zou dit gebied ook de ideale ruimte zijn om vanuit huis te werken. Tegenover, op dezelfde overloop, bevindt zich de gastenbadkamer.

Als u verder de trap op gaat en langs de doorgang, komt u bij de Master Bedroom Suite. Het bestaat uit hoge erkers die uitkijken op de voortuin en de weilanden van het pand. Het uitzicht over het schijnbaar eindeloze landschap wordt versterkt door de hoogte. Een grote verwarmde inloopkleedkamer biedt meer dan voldoende ruimte voor kleding en schoenen, met een raam dat uitkijkt op de achterkant en opzij uitzicht op de velden en de met bomen omzoomde horizon daarachter.

Direct grenzend aan de Master Bedroom Suite bevindt zich de grote familiebadkamer, compleet met een vrijstaand gietijzeren bad op pootjes in antieke stijl, slim gepositioneerd om hetzelfde uitzicht op het platteland te overzien terwijl u baadt in extreme luxe door de gloed van het vuur omringd door de verbazingwekkende antieke gietijzeren open haard. De grote AGI-hoekdouche met multi-jetdouche, muzieksysteem en lichtbediening maken baden tot een lang en luxueus proces. De W.C is een pan in antieke stijl met een verhoogd reservoir met trekketting. Verreweg de kroon op deze kamer is de unieke antieke spiegelkast die op opmerkelijke en professionele wijze is omgebouwd tot een eenmalig antiek meubelstuk. Deze heeft de vorm van een dubbele wastafel met marmeren blad en aan de muur gemonteerde spiegel met een ingewikkeld uitgesneden bijpassend frame. Grenzend aan deze badkamer is nog een grote slaapkamer met kenmerkende gebogen muren en twee schuiframen met uitzicht op de velden en verre heuvels.

Binnen de achterste binnenplaats leiden grote gebogen smeedijzeren poorten u naar het voormalige koetshuis en de stallen die zijn herbouwd en omgebouwd tot twee gastenverblijven, één aan weerszijden van de stenen boog. De lodges zijn ook toegankelijk via een aparte toegangsweg met elektrische beveiligingspoortjes, en elke lodge strekt zich uit tot c. 111,5 vierkante meter. Beide gastenlodges zijn verdeeld over twee niveaus en bestaan uit twee slaapkamers op de bovenste verdieping, een badkamer en een open woonkamer en keuken/eetkamer.

Werkplaats en kantoren: dit substantiële gebouw dat doorloopt tot in de werkplaats, omvat een gang die leidt naar een volledig functionerend kantoor aan de linkerkant en vanuit de gang rechtdoor naar de ontspanningsruimte met bar, zwembad tafelgedeelte en badkamer. De grote werkplaats is toegankelijk via een 4,4 meter brede roldeur met dubbelzijdige zolderruimte en negen schuiframen, waardoor de traditionele uitstraling van de binnenplaats behouden blijft.
Uiteindelijk biedt dit 18e-eeuwse landgoed, gerestaureerd in zijn oude glorie met moderne kenmerken en met behoud van het gevoel van lang vervlogen tijden, veel voor degenen die op zoek zijn naar de rust en veiligheid van een toevluchtsoord op het Ierse platteland

< br />ACCOMMODATIE

Entree, hal: 10,40 m x 2,74 m. Marmeren vloer met in het midden een marmeren mozaïekelement, de bewaard gebleven vier gebogen nissen ingebouwd in de omringende muren, gietijzer radiatoren, poortintercom en alarm.
Zitkamer receptie: 10,38 m/34,1 ft. (max) x 4,63 m/15,2 ft. Antiek massief marmer rondom een open gietijzeren open haard, massieve eikenhouten vloeren met brede panelen, dubbele schuiframen met hoge erkers aan de voorzijde, gietijzeren radiatoren en tv-aansluiting.

Keuken/eetkamer: 10,00 m/33 ft. x 5,26 m/ 17,3 ft. Natuurstenen vloeren, hoge erkers met schuiframen, gietijzeren radiatoren, AGA-fornuis op dubbele brandstof, op maat gemaakte keuken, extra hoge wandkasten afgewerkt met lokaal geproduceerd massief eiken- en massief iepenhout, kookeiland. Belfast zinkt, onder een groot schuifraam. Geïntegreerde Neff elektrische kookplaat, magnetron, Hotpoint vaatwasser, koelkast met vriesvak.

Butler's Pantry: 5,58 m x 1,73 m. Natuurstenen vloeren, gietijzeren radiatoren, hoogwaardig afgewerkte kasten van vloer tot plafond met massief Cat's Paw eikenhouten kasten, granieten werkblad met dubbele dubbelzijdige granieten afvoerputten die uitkomen in de dubbele roestvrijstalen spoelbak, en een deur die toegang geeft tot de binnenplaats aan de achterkant.

(Twee treden naar beneden) Gastenbadkamer: 1,98 m/6,5 ft (max) x 1,98 m/6,5 ft. (max) Antieke stijl wastafel en toilet, met traditioneel uittrekmechanisme, marmeren vloer, gietijzeren radiator, schuifraam met uitzicht op de binnenplaats.
Trap naar tuinniveau: mahoniehouten leuning met apenstaart. Vloerverwarming op dit niveau, afzonderlijk gezoneerd ten opzichte van andere delen van het pand. Gang 7,06 m x 2,27 m. Marmeren vloer, deur naar binnenplaats op tuinniveau met wijnkelder en twee opslagruimtes.

Formele eetkamer: 10,31 x 5,31 m. Natuursteenvloer, dubbele ramen, gebogen muur, op maat gemaakte gebogen gordijnrail, schuiframen met uitzicht op de kleurrijke tuin. Voorzien van spotverlichting ingebouwd in het indrukwekkende metselwerk en dubbele bogen, kachel op vaste brandstof.

Slaapkamer 3: 4,94 m/(max) x 4,70 m Marmeren vloer, voorzien van schuifraam op gebogen muur, open haard omlijst met een zwarte mantel met gebrand oranje en groene Welshe leisteen ingebouwd en zwart geplateerd inzetstuk (niet voor gebruik). TV-aansluiting, meerdere stopcontacten.

Slaapkamer 4: 4,83 m (max) x 4,24 m Marmeren vloer, voorzien van gebogen muur met schuifraam en op maat gemaakte gebogen gordijnrail, tv-aansluiting en meerdere stopcontacten.

Badkamer 3: 4,0 m (max) x 1,70 m Marmeren vloeren, antieke wastafel en toilet, met traditioneel uittrekmechanisme. AGI elektrische douchecabine met meerdere jets, betegelde rand.

Inloopkast Kastruimte: 3,37 x 2,29 m Marmeren vloer, kamerhoge opbergrekken aan beide muren. Schuifraam met uitlopende wanden.

Wasruimte: 2,00 x 2,00 m (max) Marmeren vloer, aansluitingen voor wasmachine en droger, wasgoot vanuit de doucheruimte op de bovenverdieping, opbergruimte op vloerniveau en aanrechtruimte.

Extern lager niveau op de binnenplaats:

Wijnkelder: 3,16 m x 2,00 m aan de muur gemonteerde wijnrekken.

Opbergruimte: 2,74 m x 2,43 m

Pomphuis met verdere opslagruimte: 3,33m x 2,00m

Terugkerend naar de hoofdgang, trap op keuken- en woon-/ontvangstruimteniveau, naar...

Trap naar de eerste verdieping: Mahoniehouten leuning en tapijtloper met messing staafbevestigingen om...

Overloop: houten vloer van 2,97 x 2,43 m (max). Drie treden oplopend naar...

Bibliotheekhoekje/thuiskantoor/galerie: 4,24 m x 1,79 m uitstekend verlichte kamer met drie grote schuiframen en een zitje bij het raam met uitzicht op de centrale binnenplaats, gietijzeren radiator. Via de overloop bereikt u...

Doucheruimte: 3,47 x 2,20 m (max) Betegelde vloeren en wanden, antieke wastafel en toilet, met traditioneel trekelement, gietijzeren radiator, AGI-stroomvoorziening afgesloten douche met meerdere jets, afzuigkap en wasgoot. De trap gaat verder naar.....

Bovenste tweede verdieping Overloop: 2,50 x 2,31 m Houten vloer, gietijzeren radiator.

Masterbedroomsuite: 7,33 x 5,28 m Houten vloeren, hoge erkers met uitzicht op de voorkant van het pand en het platteland daarachter. Gietijzeren radiatoren, tv-aansluiting, meerdere stopcontacten. Deur die leidt naar...

Kleedkamer/inloopkast: 5,25 m x 2,79 m (max) Houten vloer, zitje bij het raam met uitzicht op de centrale binnenplaats, uitgebreid assortiment open opbergruimtes van vloer tot plafond.< br />
Slaapkamer 2: 4,77 m x 5,11 m (max) Houten vloeren, gietijzeren radiator, gebogen muur, twee ramen met uitzicht op het omliggende platteland.

Hoofdbadkamersuite: 6,85 m x 4,71 m (max) Vrijstaand gietijzeren bad in antieke stijl, uniek op maat gemaakt antiek badmeubel met dubbele wastafel en marmeren aanrecht, sierlijke bijpassende spiegel erboven, antieke gietijzeren open haard (niet voor gebruik, elektrische bedrading geschikt voor elektrische haard), Toilet, met traditioneel uittrekmechanisme, afgesloten hoek-AGI krachtige douche met ingebouwde geluids- en lichtbediening, hoge erker met uitzicht op de laan en de tuinen aan de voorzijde, gietijzeren radiatoren.

Deur die leidt naar...
.
Inloopkast: 2,88 x 1,11 m. Betegelde vloer, voldoende planken en toegang tot de zolder.

Totaal vloeroppervlak: c. 448 m² / 4.821 vierkante meter

GASTENBINNENPLAATS LODGE 1:

Woon-/eetkamer/keuken 7,36 m/24,2 ft. x 4,95 m/16,1 ft. Dubbele ramen, marmeren stenen vloeren, Dimplex elektrisch vuur unit, telefoonaansluiting, tv-aansluiting, meerdere stopcontacten, keukenblokken op vloer- en ooghoogte, betegelde achterwand, roestvrijstalen spoelbak en afvoer, elektrische Whirlpool-oven, elektrische kookplaat en afzuigkap, wasmaisch, vaatwasser en Hotpoint-verver.< br />
Houten trap (met ingebouwde opslagruimte onder de trap op de begane grond) naar...

Overloop: 2,80 m x 2,60 m. Houten vloer.
Hoofdslaapkamer: 4,98 m x 4,61 m. Houten vloeren, tv-aansluiting, stopcontacten en ramen met uitzicht op de centrale binnenplaats.
Badkamer: 2,61 m x 2,10 m. Met toilet, wastafel, krachtige hoekdouche, tegelvloer.
Slaapkamer 2: 5,30 m x 3,00 m Houten vloeren, dakraam, raam met uitzicht op de binnenplaats.

Totaal vloeroppervlak: c. 88 m² / 90 m²

Diensten
Centrale verwarming op olie
Eigen watervoorziening
Aparte elektriciteitsmeter

GUEST COURTYARD LODGE 2

Woon/eetkamer/keuken 7,36 m/24,2 ft. x 4,95 m/16,1 ft. Dubbele ramen, marmeren stenen vloer, Dimplex elektrische haard, telefoonaansluiting, tv-aansluiting, meerdere stopcontacten, vloer en keukenunits op ooghoogte, betegelde achterwand, roestvrijstalen spoelbak en afvoer, elektrische Whirlpool-oven, elektrische kookplaat en afzuigkap, wasmaischmachine, vaatwasser en Hotpoint-verver.

Houten trap (met ingebouwde op de begane grond (berging onder de trap) naar...

Overloop: 2,80 m x 2,60 m. Houten vloer.
Hoofdslaapkamer: 4,98 m x 16,3 ft x 4,61 m. Houten vloeren, tv-aansluiting, stopcontacten en ramen met uitzicht op de centrale binnenplaats.
Badkamer: 2,61 m x 2,10 m. Met toilet, wastafel, krachtige hoekdouche, tegelvloer.
Slaapkamer 2: 5,30 m x 3,00 m / 9,9 ft. Houten vloeren, dakraam, schattig kijkvenster met uitzicht op de binnenplaats.
Totaal vloeroppervlak: c. 88 m² / 951 vierkante meter

Diensten
Centrale verwarming op olie
Eigen watervoorziening
Aparte elektriciteitsmeter

WERKPLAATS:

Toegankelijk vanaf de oprit aan de achterzijde via elektrische veiligheidspoorten die leiden naar de werkplaats en naar...

Grote werkplaats: 33,13 m x 9,63 m Bereikbaar via een 4,4 m brede rol deur. Twee zolderbergingen. 9 schuiframen op hoog niveau.
Totaal vloeroppervlak: c. 377 m² / 4.058 m²

Kantoor- en recreatieruimte
Gang: 3,25 m/15,9 ft x 1,02 m/3,4 ft. Tapijtvloer.
Kantoor: 4,80 m/15,7 ft x 3,00 m/9,9 ft Vloerbedekking, elektriciteits- en netwerkkabelgoot op bureauhoogte, groot raam met uitzicht op de achteringang en de werkplaats.
Entertainment-/speelkamer: 5,98 m/19,6 ft. x 4,63 m/15,1 ft. Bar/balie en pooltafelgedeelte.
Badkamer: 1,92 m x 1,51 m. Met toilet, wastafel en wandplanken.

Kenmerken in één oogopslag:
Een werkelijk uniek landgoed op het platteland dat in zijn oude glorie is hersteld met moderne energie- en klimaatbesparende kwaliteiten.
4 slaapkamers, 4 badkamers,
Spectaculaire binnenplaats omgeven door stenen bijgebouwen.
Twee gastenverblijven met 2 slaapkamers
Schuiframen met uitlopende decoratieve architraaf.
Temperatuurregeling systeem op drie afzonderlijke zones, inclusief vloerverwarming op tuinniveau en gietijzeren radiatoren op alle andere verdiepingen
Dubbele toegangspunten met toetsenbord en op afstand bedienbaar toegangspoortsysteem
Stenen muuringang en met bomen omzoomde laan
Vreedzame tuinen met granieten stenen paden in historische stijl, omzoomd door een grote verscheidenheid aan volwassen heggen en struiken
Verhoogde eethoek in de open lucht, gebouwd als weerspiegeling van de fundering van het hoofdverblijf
Grote centrale binnenplaats met verzorgde heggen- en rozenbedden
Grote werkplaats ca. 377 m² met kantoor, ontspanningsruimte met bar, badkamer en aparte toegangsroldeur van 4,4 meter breed met dubbelzijdige zolderruimte. Diensten
Breedband beschikbaar met glasvezelverbinding
Privéput met drukpomptoevoer
Afvalverwerkingsinstallatie
Alarm- en CCTV-systeem
Elektrische poorten met intercom
Oliegestookte centrale verwarming met vloerverwarming
Zonnepanelen die de warmwatervoorziening voeden met drie regelzones
Bekabeld voor generator
Uitgesloten van de verkoop: alle vrijstaande meubels, kroonluchter in de woonkamer bij de receptie en bijpassende muur licht armatuur.
Energieklasse gebouw: BER: vrijgesteld
Beschermde structuur WCC1045-NIAH 15701006


Locatie

Contact Verkoper





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.nl | gebruiksvoorwaarden | privacybeleid | Over ons | contact ons